Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Eeee... no... ostatnio miałam telefon o Faxe'a, pani chciała "wycofanego" kotka... Chyba za dobrze go zareklamowałam, bo się pani więcej nie odezwała
Aleba pisze:OKI pisze:Eeee... no... ostatnio miałam telefon o Faxe'a, pani chciała "wycofanego" kotka... Chyba za dobrze go zareklamowałam, bo się pani więcej nie odezwała
Może był nie dość wycofany?
alix76 pisze:No, nie wiemJa ostatnio dwa miesiące zużyłam, żeby przekonać Sznurówka, że ludzie jednak nie są groźni
. Nie było to łatwe, bo prócz zasadniczej płochliwości nie pomagał mi wysoki intelekt obiektu
podpowiadający mu, aby przyjaźń z ludźmi zacząć od gościa, który koty widziałby najchętniej z grilla, z tymiankiem i musztardą. Sznurówcio badał sobie fascynującą, owłosioną łydkę
a ja błagałam faceta (siedzącego sztywno i z zaciśniętymi zębami), żeby go nie przeganiał i nie zniechęcał do pierwszego, samodzielnego kontaktu z człowiekiem
![]()
.......
AYO pisze:Umiejętność przetrwania w lesie przez tydzień, przed ukończeniem roku i powrót do miejsca, gdzie się "mamę" ostatnio widziało, to już chyba jest dowód na inteligencję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 310 gości