Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anula790820 pisze:Chyba zaczynam odbijac sie od dna psychicznego, wiec mam nadzieje, ze bede w stanie sie wkrotce wziac za pomoc...
Przyjade po małego, jak szybko sie da.
Sabina co z telefonem meza??!! Wyobrazam sobie, jaki masz stres...
sabina skaza pisze:anula czy dasz radę wziąć z playa jakikolwiek najtańszy starter i kupić jakiegoś rzęcha aparat do niego? bo wczoraj gadałaysmy 45 min i zapłacisz majątek za tę rozmowę, a my lubimy sobie pogadać
anula790820 pisze:sabina skaza pisze:anula czy dasz radę wziąć z playa jakikolwiek najtańszy starter i kupić jakiegoś rzęcha aparat do niego? bo wczoraj gadałaysmy 45 min i zapłacisz majątek za tę rozmowę, a my lubimy sobie pogadać
Boze... Az tyle??![]()
No to musze rzeczywiscie sie zaopatrzyc w Playa i bede chodzic z 3ma telefonami, suuuper!
maria_kania pisze:anula790820 pisze:sabina skaza pisze:anula czy dasz radę wziąć z playa jakikolwiek najtańszy starter i kupić jakiegoś rzęcha aparat do niego? bo wczoraj gadałaysmy 45 min i zapłacisz majątek za tę rozmowę, a my lubimy sobie pogadać
Boze... Az tyle??![]()
No to musze rzeczywiscie sie zaopatrzyc w Playa i bede chodzic z 3ma telefonami, suuuper!
Ania,
my z Wiolą mamy juz po dwa numery,
orange i play, własnie z tego powodu...
kup startera play za 5zł i dalej doladowuj z czego kase przekształc na rozmowy gratisowe w play, oplaca sie
sabina skaza pisze:kot 8 lat, babcia umarła. dom kupiła baba która nie znosi kotów, kot krąży koło domu. nie może wejść, jest przeganiany z podwórka. może założę mu watek na forum miau? tak mi go żal. sąsiadka pijaczka miała go zabrać, ale zrezygnowała. ja nie mam jak pomóc![]()
nie wiem czemu rodzina nie chce go zabrać, podobno nie mogą. wnuczka chce płacić! pisze do mnie esemesy, nie odpowiadam, bo chce przyjechać z kotem- a ja jej z nim po prostu nie mogę wpuścić ....................
co robić?
andua pisze:sabina skaza pisze:kot 8 lat, babcia umarła. dom kupiła baba która nie znosi kotów, kot krąży koło domu. nie może wejść, jest przeganiany z podwórka. może założę mu watek na forum miau? tak mi go żal. sąsiadka pijaczka miała go zabrać, ale zrezygnowała. ja nie mam jak pomóc![]()
nie wiem czemu rodzina nie chce go zabrać, podobno nie mogą. wnuczka chce płacić! pisze do mnie esemesy, nie odpowiadam, bo chce przyjechać z kotem- a ja jej z nim po prostu nie mogę wpuścić ....................
co robić?
Pomóżcie temu kotu... ;(
Właśnie przypomniałam sobie, dlaczego nie czytuje miau. Kocie tragedie i i bezsilność wobec nich, rozkładają.
maria_kania pisze:andua pisze:sabina skaza pisze:kot 8 lat, babcia umarła. dom kupiła baba która nie znosi kotów, kot krąży koło domu. nie może wejść, jest przeganiany z podwórka. może założę mu watek na forum miau? tak mi go żal. sąsiadka pijaczka miała go zabrać, ale zrezygnowała. ja nie mam jak pomóc![]()
co robić?
Pomóżcie temu kotu... ;(
Właśnie przypomniałam sobie, dlaczego nie czytuje miau. Kocie tragedie i i bezsilność wobec nich, rozkładają.
...pomóc by sie chcialo wszystkim, a po piewsze na koncie jest jest malo pieniedzy i rzadnych wplat darowizn, jedynie coraz slabiej idace moje bazarki (nie wiem co mam juz sprzedac aby spienieżyć na pomoc) a po drugie brak miejsca w kociarni, po trzecie poważna choroba Sabiny i po czwarte stanęły adopcje wiec do czasu jak faktycznie nie bedzie mniej kotów na stanie to nawet pchły z kota ...
porażka,
do tego oboje z meżem jestesmy bez pracy, (tak nagle)
o innych problemach nie wspomne, dziś jestem bez sił..
sabina skaza pisze:anula nie musisz nawet dzwonić z playa do mnie. straczy strzał- ja oddzwaniam, mam rozmowy bez ograniczeń na playa. kup koniecznie starter!!!!!!!!!!!!!!!!!!aniu a mnie ostatnio w kontraście podrywała ta "ładna sierota" która się ostatnio dosiadła do nas z kumplem na shantażu
heheheehhe ładny facet jak tak na niego trzeźwym okiem spojrzałam
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości