Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Więc po części mamy odpowiedź dlaczego on tak się zachowuje , ten pies się nudzi .To duży pies i musi się wybiegać taka jest smutna prawda , energia go rozpiera .Jak nie zaczniecie od długich spacerów zajęcia go czymś , to nic nie zmienicie .....Widze to po moich psach , jak sie wybiegają to w domu spokój leżą jak betki ..
puszatek pisze:przytroczyć do roweru....................
lidka02 pisze:puszatek pisze:przytroczyć do roweru....................
Pusiu rower by porwał oni mało ważą do samochodu..![]()
Ale prawdą jest że on musi gdzieś wyładować swoją energie nie moze być wyprowadzany na smyczy na chwilęŻal mi go to nie jego wina że tak się zachowuje
ruda32 pisze:lidka02 pisze:Więc po części mamy odpowiedź dlaczego on tak się zachowuje , ten pies się nudzi .To duży pies i musi się wybiegać taka jest smutna prawda , energia go rozpiera .Jak nie zaczniecie od długich spacerów zajęcia go czymś , to nic nie zmienicie .....Widze to po moich psach , jak sie wybiegają to w domu spokój leżą jak betki ..
wiem
nie trafił do dobrego domu ,powinien mieć lepszych właścicieli
ruda32 pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:przytroczyć do roweru....................
Pusiu rower by porwał oni mało ważą do samochodu..![]()
Ale prawdą jest że on musi gdzieś wyładować swoją energie nie moze być wyprowadzany na smyczy na chwilęŻal mi go to nie jego wina że tak się zachowuje
ja tylko mało ważę i ja najczęściej jestem w domu
i to mnie ciągnie jak chce
ruda32 pisze:zabieramy go co niedzielę na wieś tyle możemy
tam lata luzem
w ciągu tygodnia nie mamy jak
tutaj wszystkie psy atakuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości