Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nie wychodzi, tylko to prunżki som. Bo to biały SIB z prunżkami.kiche_wilczyca pisze:mu czarne spod białego wychodzi
najmysia pisze:nie wychodzi, tylko to prunżki som. Bo to biały SIB z prunżkami.kiche_wilczyca pisze:mu czarne spod białego wychodzi
Szura-najmysi mama pisze:Aaaaa, zapomniałyśmy napisać że Olaf ma super domek![]()
![]()
![]()
![]()
najmysia pisze:Ortalion dziś chciał zagryźć moją mamę, bo dotknęła jego miski z żarciem. Złapał ją łapą za rękę, trzymał i nie chciał pościć, dodatkowo z jego wnętrza zaczął się wydobywać złowrogi pomruk. Stworzyliśmy potwora
ja nawet grzmotu nie słyszałamkiche_wilczyca pisze:mnie się tylko udało usłyszeć grzmoty
kiche_wilczyca pisze:mnie się tylko udało usłyszeć grzmoty (parę dni temu) ale tez całościowej burzy jeszcze w tym sezonie nie widziałam
bo jak jest porządna burza, to kompy trza z pądu wyłączać.jozefina1970 pisze: że mi na miesiąc domowego kompa zabiło![]()
najmysia pisze:bo jak jest porządna burza, to kompy trza z pądu wyłączać.jozefina1970 pisze: że mi na miesiąc domowego kompa zabiło![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 65 gości