Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 13, 2012 11:22 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

kochani, nowa dostawa przypraw w Polszcze już.. proszę się odliczyć, kto co? :D

4 już zamówione?

:arrow:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro cze 13, 2012 12:31 Re: Z Chile... przyprawy... !! może nowa dostawa będzie?:)ko

Pako pisze:3 cziczimuri dla mnie :mrgreen:

Potwierdzam :ok:
Pako

Post » Śro cze 13, 2012 12:59 Re: Z Chile... przyprawy... !! może nowa dostawa będzie?:)ko

Pako pisze:
Pako pisze:3 cziczimuri dla mnie :mrgreen:

Potwierdzam :ok:

dzięki :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro cze 13, 2012 13:00 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

4 już zamówione?

:arrow: cziczimuri:

:arrow: Pako :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro cze 13, 2012 13:56 Re: Z Chile... przyprawy... !! może nowa dostawa będzie?:)ko

Potwierdzam 1 raz cziczimuri :)

kociamysza pisze:Z targu wymiotlo, ale jakas starsza pani podpowiedziala mi, ze ona kupuje w tostadurii (taki sklep w stylu eko :)). W tej samej gdzie gdzie jezdze po make i ziarenka rozne. Faktycznie jest!

Pokrojony, pakowany w paczuszki 80 gramowe. Cena za szt 1500 peso, czyli nie tak malo, bo to troche nieco ponad 10 zl. Ale zdecydowanie najlatwiejszy do wysylki, wiacha bedzie tansza ale jak zapakowac wiechec polmetrowy zeby w oczy nie klul celnikow ?

Bardzo serdecznie dziekuje za znalezienie :)
Tez sadze, ze wersja pokrojona bedzie lepszym wyjsciem ze wzgledu na wysylke, ale tez i z tego wzgledu, ze odpada "przyjemnosc" krojenia namoczonych oslizglych, lepkich, gabczstych "macek" :mrgreen:
Mnie to osobiscie nie przeszkadza, dodatkowa atrakcja nawet, ale to na prawde nie jest zajecie dla osob wrazliwych - zadna z kolezanek, ktore mi pomagaly szykowac wersje wiechowa nie byla w stanie potem przelknac gotowej potrawy, a niektore wymiekaly na etapie szykowania :)
A jesli chodzi o cene, to nie przesadzajmy - 10 czy nawet wiecej zl za radoche uraczenia znajomych takim daniem to jest na prawde niewielka kwota.

To jak? Sa chetni oprocz mnie?
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Od: Wto kwi 01, 2008 10:46

Post » Śro cze 13, 2012 14:04 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

Selenga :1luvu: oki :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro cze 13, 2012 14:06 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

4 już zamówione :ok:

:arrow: Selenga :1luvu:

kociamyszo, co to jest to coś, to może w tytule napiszę? jeśli przyślesz? :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro cze 13, 2012 14:26 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

Ło matko, leciałam po cziczimuri. Korki w Necie, pani, no i nie doleciałam na czas ;)
No nic. Poczekam na następny transfer.
(łosoś jak dotąd nie zakosztował przyprawy, wszystko zagospodarowały smarowidła camemberta i tofu umarynowanych z czosnkiem i cziczimuri. Zostało na czubek noża ... ;) )
Obrazek

Marcellina

Od: Nie sie 05, 2007 12:29

Post » Śro cze 13, 2012 15:02 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

Marcellina pisze:Ło matko, leciałam po cziczimuri. Korki w Necie, pani, no i nie doleciałam na czas ;)
(łosoś jak dotąd nie zakosztował przyprawy, wszystko zagospodarowały smarowidła camemberta i tofu umarynowanych z czosnkiem i cziczimuri. Zostało na czubek noża ... ;) )

Nie będę taka zachłanna, jeżeli są chętni to mogę odstąpić swoją rezerwację, będę śledzić nowe dostawy :) I tak nie zjem wszystkiego naraz :mrgreen:
Pako

Post » Śro cze 13, 2012 15:02 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

Marcellina pisze:Ło matko, leciałam po cziczimuri. Korki w Necie, pani, no i nie doleciałam na czas ;)

hej :1luvu: , chyba będzie więcej sztuk niż 4...

kociamyszo :1luvu: , potwierdź ilość i co jest w paczce... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro cze 13, 2012 15:21 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

Pako pisze:

Nie będę taka zachłanna, jeżeli są chętni to mogę odstąpić swoją rezerwację, będę śledzić nowe dostawy :) I tak nie zjem wszystkiego naraz :mrgreen:

To znaczy nie całą rezerwację odstąpię, tylko 1 sztukę 8)
Pako

Post » Śro cze 13, 2012 15:28 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

Pako pisze:
Pako pisze:

To znaczy nie całą rezerwację odstąpię, tylko 1 sztukę 8)

Pako, oki :1luvu: , myślę, że jednak sztuk będzie więcej... jak zwykle.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro cze 13, 2012 15:30 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :) koni

5 już zamówionych :ok:

:arrow: Selenga :1luvu:
:arrow: Marcellina :1luvu:

kociamyszo, co i ile jest w paczce??? :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro cze 13, 2012 16:34 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :)

O, jestem na liście kolejkowej! :wink: :D Super! :ok:
Pako, dzięki za "przytrzymanie" miejsca w kolejce ;)
Obrazek

Marcellina

Od: Nie sie 05, 2007 12:29

Post » Śro cze 13, 2012 16:49 Re: Z Chile... przyprawy... !! nowa dostawa w drodze :)

Marcellina pisze:O, jestem na liście kolejkowej! :wink: :D Super! :ok:
Pako, dzięki za "przytrzymanie" miejsca w kolejce ;)

:piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]