4 już zamówione?

Moderator: Moderatorzy
Pako pisze:Pako pisze:3 cziczimuri dla mnie
Potwierdzam
kociamysza pisze:Z targu wymiotlo, ale jakas starsza pani podpowiedziala mi, ze ona kupuje w tostadurii (taki sklep w stylu eko). W tej samej gdzie gdzie jezdze po make i ziarenka rozne. Faktycznie jest!
Pokrojony, pakowany w paczuszki 80 gramowe. Cena za szt 1500 peso, czyli nie tak malo, bo to troche nieco ponad 10 zl. Ale zdecydowanie najlatwiejszy do wysylki, wiacha bedzie tansza ale jak zapakowac wiechec polmetrowy zeby w oczy nie klul celnikow ?
Marcellina pisze:Ło matko, leciałam po cziczimuri. Korki w Necie, pani, no i nie doleciałam na czas
No nic. Poczekam na następny transfer.
(łosoś jak dotąd nie zakosztował przyprawy, wszystko zagospodarowały smarowidła camemberta i tofu umarynowanych z czosnkiem i cziczimuri. Zostało na czubek noża ...)
Marcellina pisze:Ło matko, leciałam po cziczimuri. Korki w Necie, pani, no i nie doleciałam na czas
(łosoś jak dotąd nie zakosztował przyprawy, wszystko zagospodarowały smarowidła camemberta i tofu umarynowanych z czosnkiem i cziczimuri. Zostało na czubek noża ...)
Pako pisze:Marcellina pisze:Ło matko, leciałam po cziczimuri. Korki w Necie, pani, no i nie doleciałam na czas
Nie będę taka zachłanna, jeżeli są chętni to mogę odstąpić swoją rezerwację, będę śledzić nowe dostawyI tak nie zjem wszystkiego naraz
Pako pisze:Pako pisze:Marcellina pisze:Ło matko, leciałam po cziczimuri. Korki w Necie, pani, no i nie doleciałam na czas
Nie będę taka zachłanna, jeżeli są chętni to mogę odstąpić swoją rezerwację, będę śledzić nowe dostawyI tak nie zjem wszystkiego naraz
To znaczy nie całą rezerwację odstąpię, tylko 1 sztukę
Marcellina pisze:O, jestem na liście kolejkowej!![]()
Super!
![]()
Pako, dzięki za "przytrzymanie" miejsca w kolejce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości