Zniknął mój wątek

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 13, 2012 12:29 Re: Zniknął mój wątek

Zofia&Sasza pisze:Słuchajcie, bo zaraz zamkną wątek, a ja sie jednak spodziewam dalszej dyskusji. Może osoba zgłaszająca jednak się odezwie? Mam zamiar pozgłaszać kilka wątków (o butach, torebkach, de vollaile'ach) i chętnie poznam te skuteczne argumenty :?

Bardzo słuszna uwaga - chciałabym poznac uzasadnienie, podobno logiczne i przekonujace.
Czy ono jest tajne? :wink:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro cze 13, 2012 12:29 Re: Zniknął mój wątek

Zosia, to zgłoś też mój
ciągle piszę w nim o przerabianiu własnych kotów na skórki :lol:
i nikt nie wie, czy jeszcze wszystkie żyją :lol:

EDIT: nie jest wykluczone, że po przytoczonym uzasadnieniu z dużym prawdopodobieństwem wytypuje się autora :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro cze 13, 2012 12:31 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro cze 13, 2012 12:30 Re: Zniknął mój wątek

Musisz im zrobić zdjęcie na tle dzisiejszej gazety 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro cze 13, 2012 12:33 Re: Zniknął mój wątek

Femka pisze:Zosia, to zgłoś też mój
ciągle piszę w nim o przerabianiu własnych kotów na skórki :lol:
i nikt nie wie, czy jeszcze wszystkie żyją :lol:

EDIT: nie jest wykluczone, że po przytoczonym uzasadnieniu z dużym prawdopodobieństwem wytypuje się autora :mrgreen:

I tak jesteś lepsza ode mnie. O jednym z moich WIADOMO, że nie żyje :mrgreen:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro cze 13, 2012 12:35 Re: Zniknął mój wątek

no wiesz, mośka i Dorota cały czas insynuują, że jedna moja kotka w ogóle nie istnieje
w sensie, że konfabuluję :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Śro cze 13, 2012 12:45 Re: Zniknął mój wątek

Zofia&Sasza pisze:Słuchajcie, bo zaraz zamkną wątek, a ja sie jednak spodziewam dalszej dyskusji. Może osoba zgłaszająca jednak się odezwie? Mam zamiar pozgłaszać kilka wątków (o butach, torebkach, de vollaile'ach) i chętnie poznam te skuteczne argumenty :?

Czy naprawdę musicie zmuszać innych do konfrontacji z Wami? Po to żeby powiedzieć o hipokryzji, głupocie, tchórzostwie i wyśmiać? Tak z 6-10 osób na jedną?
Ktoś zgłosił wątek wistry, moderator uznał słuszność tego zgłoszenia i go zlikwidował. Może jednak lepiej zgłaszać protesty do Administracji? Zgłaszający tłumaczyć się przed Wami nie musi.
Feebee

Post » Śro cze 13, 2012 12:54 Re: Zniknął mój wątek

Feebee pisze:

Czy naprawdę musicie zmuszać innych do konfrontacji z Wami? Po to żeby powiedzieć o hipokryzji, głupocie, tchórzostwie i wyśmiać? Tak z 6-10 osób na jedną?
Ktoś zgłosił wątek wistry, moderator uznał słuszność tego zgłoszenia i go zlikwidował. Może jednak lepiej zgłaszać protesty do Administracji? Zgłaszający tłumaczyć się przed Wami nie musi.

A Wy jak zwykle w opozycji do nas.
Bez względu na racje, ot tak, wyłącznie dla zanaczenia przynależności do innej grupy :wink:

casica

Post » Śro cze 13, 2012 12:57 Re: Zniknął mój wątek

a my przeciwko wszystkim :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Śro cze 13, 2012 12:58 Re: Zniknął mój wątek

My akurat nie jesteśmy w opozycji jeżeli chodzi o likwidację wątku wistry, ale swoje zdanie mamy. I zamierzamy je swobodnie wypowiadać.
Feebee

Post » Śro cze 13, 2012 12:58 Re: Zniknął mój wątek

Wy to znaczy kto?
może jakieś oficjalne oświadczenie dla prasy? :lol:
Obrazek

Femka

Post » Śro cze 13, 2012 13:00 Re: Zniknął mój wątek

Feebee pisze:My akurat nie jesteśmy w opozycji jeżeli chodzi o likwidację wątku wistry, ale swoje zdanie mamy. I zamierzamy je swobodnie wypowiadać.

Tak, zauważalne to jest.
Już przecież pojawiło się naszym tropem kilka osób, które zawsze się pojawiają. I też kupą.

Widać osobne TWA nie potrafi sobie znaleźć tematów, zawsze tylko idzie tropem :lol:

casica

Post » Śro cze 13, 2012 13:00 Re: Zniknął mój wątek

Femka pisze:Wy to znaczy kto?

Chyba "elyta", tak coś gdzieś kiedyś przeczytałam.

casica

Post » Śro cze 13, 2012 13:06 Re: Zniknął mój wątek

Femka pisze:Wy to znaczy kto?

Poczucie humoru Cię opuściło?
Żartowałam z - my.

Casica,
a ja kiedyś czytałam o wyższej... i niższej... Było - minęło.
Bawcie się dobrze. :twisted:
Feebee

Post » Śro cze 13, 2012 13:24 Re: Zniknął mój wątek

Feebee pisze:Zgłaszający tłumaczyć się przed Wami nie musi.

Jesteś pewna, że nie? 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 13, 2012 13:40 Re: Zniknął mój wątek

Feebee pisze:

A ja zupełnie serio - proszę przestać zwracać się do mnie per "wy", bo mi się to wybitnie źle kojarzy. I proszę nie sprowadzać sporu do kwestii personalnych. Bo nie o to chodzi.
Kwestia wolności słowa jest dla mnie ważna. Forum internetowe to jedno z mediów. Bardzo mi się nie podoba usuwanie treści które nie są obraźliwe ani sprzeczne z prawem. Zastanawiam się do czego to może w konsekwencji doprowadzić. Wolno mi? Chyba - jeszcze - tak.
I tak, partnerem w rozmowie jest dla mnie administracja miau. Ale także inni użytkownicy. Wolałabym jednak aby padały argumenty dotyczące merituum, a nie ad personam. Żadne TWA nie istnieje. Gdyby dyskusja dotyczyła np. usypiania ślepych miotów ja i casica dyskutowałybyśmy zaciekle ;) W kwestii cenzury się akurat zgadzamy, ale nie zawsze tak jest. Naprawdę instynkt stadny nie u każdego jest dominantą osobowości.
Tak więc, Feebee, jeśli masz konkretne argumenty na rzecz wprowadzenia na forum cenzury - zapraszam do dyskusji. Jeśli zaś zamierzasz spowodować zamknięcie wątku doprowadzając do tzw. "przepychanek" to, przepraszam, beze mnie.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]