Feebee pisze:Zofia&Sasza pisze:Słuchajcie, bo zaraz zamkną wątek, a ja sie jednak spodziewam dalszej dyskusji. Może osoba zgłaszająca jednak się odezwie? Mam zamiar pozgłaszać kilka wątków (o butach, torebkach, de vollaile'ach) i chętnie poznam te skuteczne argumenty

Czy naprawdę musicie zmuszać innych do konfrontacji z Wami? Po to żeby powiedzieć o hipokryzji, głupocie, tchórzostwie i wyśmiać? Tak z 6-10 osób na jedną?
Ktoś zgłosił wątek wistry, moderator uznał słuszność tego zgłoszenia i go zlikwidował. Może jednak lepiej zgłaszać protesty do Administracji? Zgłaszający tłumaczyć się przed Wami nie musi.
A ja zupełnie serio - proszę przestać zwracać się do mnie per "wy", bo mi się to wybitnie źle kojarzy. I proszę nie sprowadzać sporu do kwestii personalnych. Bo nie o to chodzi.
Kwestia wolności słowa jest dla mnie ważna. Forum internetowe to jedno z mediów. Bardzo mi się nie podoba usuwanie treści które nie są obraźliwe ani sprzeczne z prawem. Zastanawiam się do czego to może w konsekwencji doprowadzić. Wolno mi? Chyba - jeszcze - tak.
I tak, partnerem w rozmowie jest dla mnie administracja miau. Ale także inni użytkownicy. Wolałabym jednak aby padały argumenty dotyczące merituum, a nie ad personam. Żadne TWA nie istnieje. Gdyby dyskusja dotyczyła np. usypiania ślepych miotów ja i casica dyskutowałybyśmy zaciekle

W kwestii cenzury się akurat zgadzamy, ale nie zawsze tak jest. Naprawdę instynkt stadny nie u każdego jest dominantą osobowości.
Tak więc, Feebee, jeśli masz konkretne argumenty na rzecz wprowadzenia na forum cenzury - zapraszam do dyskusji. Jeśli zaś zamierzasz spowodować zamknięcie wątku doprowadzając do tzw. "przepychanek" to, przepraszam, beze mnie.