Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2012 21:49 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Są ludzie ratujący koty i są ratujący persy.
Gibutkowa my tu mamy persjozę.One są nieziemskie.
Personka, Fiońcia albo Dimka Ezzme...albo aniadowa Polcia,że o Misiu nie wspomnę...no,to jest całkiem inna jakość.

Gibutkowa: pers to jedyne na świecie zwierze, które ucieka w stronę goniącego...

Fiona chyba kocha Czesia.Nie bije go łapą,Fcale...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 12, 2012 21:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Eeee... to to rude plaskate co jest z tym drugim czarnym u mnie to chyba rzeczywiście pers... bo jak tak ode mnie ucieka... to już nie umie się schować pod łóżko....
Ono śmiszne jest, tylko oczka ma nietentego... trzeba będzie jej jednak dogonić.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 12, 2012 21:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

One są absolutnie doskonałe!
O oczach napisałam na wątku.

kotkins

Post » Wto cze 12, 2012 21:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Idę paczyć...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 12, 2012 21:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

A gdzie Pani Szanowna o tych oczach napisała? :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 12, 2012 22:12 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Wycięlo,jak mi miły....
Już jest.

kotkins

Post » Wto cze 12, 2012 22:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

kotkins pisze:Gibutkowa: pers to jedyne na świecie zwierze, które ucieka w stronę goniącego...

Dobre :mrgreen: Koleżanka która miewa czasem persy na tymczasie i ma też psy mówi że pers gryziony przez psa w doopę nie ucieka tylko "z dumą oddala się" ;)

Z tą persjozą to uważaj, bo coś czuję, że będzie "transport cykliczny" na trasie Wrocław-Poznań :P
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 12, 2012 22:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Dać jej abonament czy też personament :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 12, 2012 22:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Ja tam najbardziej kocham te najbardziej wykręcone.......mam słabość do p.......... Przepraszam, za brzydkie słowo, ale takie mi najbardziej pasuje

Np. ta AlKaida to jest tak zatrważająco normalna.......ze siezaaaaaa.

Jak ta tri gryzie, to już mi się podoba......
Może cholera reaktywować jednak to Puchatkowo.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 12, 2012 22:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

A może nie reaktywować... tylko założyć jakieś popierdółkowo albo coś w ten deseń... czy też perseń? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 12, 2012 22:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Nie wiem cholera - Puchatkowo padło, bo dziewczyny psychicznie nie dały rady. Ja tam jestem zadowolona z tego co mam. Zdecydowanie nie nadaję się na hurt.......a powoli to się do tego sprowadza. Persy, kurna persy .......wszedzie persy.......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto cze 12, 2012 22:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

kotkins pisze: ...albo aniadowa Polcia,że o Misiu nie wspomnę...no,to jest całkiem inna jakość.

Polcia zachowuje się jak stary dachowiec. Ale Miś - oooo, to jest P.E.R.S.
Dwa latka uczył się, że jak mówią "Miś" to o niego chodzi. "Mirmiłek" to za długie i zbyt skomplikowane. Gdy rozumek Misiaczka hula na pełnych obrotach i gościu ma dobry dzień, to kuma, że "Mirmiś" również odnosi się do niego.
Szybciutko zatrybił, że gdy chce się piciu, trzeba podrzucać miseczkę. Ponieważ są dwie miseczki przeznaczone na wodę, wybór jest trudny i Miś podrzuca tę, która jest wypełniona cieczą po brzegi.
Misiątko nauczyło się również, że trzeba walić łapką w szafkę, gdy się jest głodnym. Przylatuje zatem do dużego pokoju i wali w... szafę z ubraniami.

Mogłabym tak długo. Miś to pers nad persy. Mąż Fiony, zresztą. Małżonkowie jednakoż nie mieszkają razem, bo diabli wiedzą, do jakiej katastrofy rychło by doszło... :roll:
Aniada

Post » Wto cze 12, 2012 22:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Kotkinsie w razie czego deklaruję się na TDT dla Czesia... oczkolwiek pamiętaj co mówiłam - warunki u mnie trudne, a i daleko mieszkam :( . No i mogę dać 100% gwarancji, że młody Czesiowi spokoju nie da - będzie głaskał... i głaskał... i głaskał... O tyle szczęście, że głaszcze ładnie i delikatnie :ok: .

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Wto cze 12, 2012 22:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Phiiiii moja osobista Persona, jak zatrybiła że kot się może ocierać to się ociera.......a tak z 15 cm od nóg.....
Dziewczyny mi wyjaśniły, że tradycyjne bardzo specyficzne pienia takie "ableeeee ameeeeeeee" - to jest info 'jak by ktoś dzwonił, to mnie nie ma!!!". Nie ma opcji, by kot poszedł spać bez tychże......

O tym, ze jak kotek chce na rączki, to idzie drzeć ryja w drugim pokoju, to w ogóle nie wspominam, bo i po co. wiecie ile nam czasu zajęło zrozumienie???Bo to nie można jak normalny kot przyjśc na kolana.........

Wychodząc na taras - w asyście dwóch osób.......Persona oddala się takim dostojnym powolnym truchtem, by po mniej wiecej dwóch metrach ( w dalszym ciągu w obrebie tarasu ) rozglądać się z pełnym przerażenia "aaaaa miaaaaaauuu???" Co w wolnym tłumaczeniu oznacza 'a gdzie ja k.......mieszkam????!!"

O zabawach zabawkami, które w tym miejscu leżały wczoraj - już było............

Persy są POWALAJĄCE, a rozgryzanie o co im idzie to jest majstersztyk........i jaka radocha jak człowiek wreszcie takiego gada rozszyfruje:-)

Tu powinnam wkleić zdjęcie Persony........ale aaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuu nie umiem.......

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 12, 2012 23:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Jak tak piszecie to się zastanawiam czy aby mój Mieczysław nie jest przypadkiem persem. Choć on trybi dosyć sporo pod jednym wszakże warunkiem - że wynikiem tego trybienia będzie jedzonko ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]