Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Ale sol nie ma pomysła z czego ją zrobić jako ciasto, a nie co to jest
villemo5 pisze:Coś mi sie chce, tylko nie wiem co....
solangelica pisze:Ja mam zgryza bo chcialam zrobic deser pt Kopalniany Szyb Smaku ale nie wiem za Chiny z czego zrobic wieze szybu? Zadne jadalne skladniki nie przychodza mi do glowy...
kussad pisze:solangelica pisze:Ja mam zgryza bo chcialam zrobic deser pt Kopalniany Szyb Smaku ale nie wiem za Chiny z czego zrobic wieze szybu? Zadne jadalne skladniki nie przychodza mi do glowy...
Jestem tutaj nadal ukradkiem ale kto wie![]()
Świetnie opisujesz wrażenia z pracy...
Wieża - może coś kandyzowanego może rabarbar, piecze się marchewkowe ciasto, kiedyś kandyzowałam dynię i wychodziła bardzo smaczna, może fragmenty skórki dyni.
halinka1403 pisze:Na taki słodki szyb nadadzą się rurki waflowe,takie ,do bitej śmietany,polane czekoladą![]()
Można taką rurkę odtoczyć też masą,np, taką z której robi się ziemniaczki,lub inną .
Pomysł na ciasto świetnyPowodzenia
dolabra pisze:http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_lodowy_jogurtowy_z_truskawkami/przepis.html
dla jasdorka zrobię jak u Asiusiuni się ulokuje
solangelica pisze:Jasdorku na moje oko wizyta przedadopcyjna u Asi nie jest potrzebna - warunki takie ze sama chetnie sie wyadoptujemnie natomiast intryguje owo "okno z widokiem na sasiada"... a przystojny chociaz, he?
![]()
![]()
![]()
najszczesliwsza pisze:
A sabat gdzie? Bo ja chętnie poznam Was osobiściea opcja pt. jacuzzi...
se muszę depilację brazylijską zrobić, bo to trwalsze niźli maszynką...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 787 gości