kalair pisze:To potrzymamy Aluś za to!![]()
![]()
![]()
Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:To potrzymamy Aluś za to!![]()
![]()
![]()
kothka pisze:O to ja jestem zdecydowanie normalnaA ostatnio coraz bardziej
Moja cierpliwość jest zerowa
:
Nelly pisze:Z czytanie niewiele wyszło, bo usnęłam niemal natychmiast i do 16 spałam. Denerwuje mnie takie marnowanie dnia ale co mam zrobić??? No ja muszę swoje odespać![]()
Mam teraz lapka w kuchni i za plecami TV i Kino Polska jest włączony. Nie wiem co to za film bo leci jako tło, nie ogladam. Niestety zauważyłam, że coraz częściej włączam TV jako tło tak jakoś się przyzwyczaiłam![]()
Ale nie o to chodzi. Malajkat w tym filmie właśnie powiedział, do kogoś siedząc z nim przy kieliszku: "każdy normalny człowiek ma od czasu do czasu ochotę kogoś zabić".![]()
Jesteście normalne?![]()
Czy kupowałyście kiedyś karmę Almo Nature? Kupiłam na próbę malutkie opakowanie, zobaczymy co powiedzą.
tosiula pisze:A ja lubię ciszę. Lubię coś robić w cichym, "nie grającym" mieszkaniu. Jest wtedy tak miło, przyjemnie. Nawet koty są wtedy taaakie leniwe, rozkoszne rozciągniete tam gdzie się kręcę. A TZ zaraz jak wstanie to włącza tłoNie lubię tego. A zwłaszcza jak się budzę a juz coś gada
Lubię cichość poranka
![]()
Pozdrawiam
kalair pisze:Nie kupowałam Almo, nie widziaam jej sklepach..
A jestem raczej normalna, hy hy..![]()
![]()
kalair pisze:A pokażesz strój?? Na sobie?![]()
:
kalair pisze:Ja mam, ale w życiu go nie założę. Nawet ladny, ale na szczupłą osobę.
MonikaMroz pisze:Oj kobity kobity.
Aluś Ty extra babka jesteś więc nie wiem przed czym masz obiekcje ???
Miłego dnia życzę kochana
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], Meteorolog1, Murfel, pibon i 48 gości