Marlon pisze:Spotkanie w środę na 19 w caffe aniol.
Ok, będę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Z dobrych wieści, koteczka uratowana spod szkoły na Chopina w Gdańsku, ma już dom i nazywa się Figa:
"Witam, Pani Kropa- Kropka per Figama się dobrze. Jeszcze nigdy nie spotkałam takiego kota, który po przyjściu do domu pierwszy raz czuł by się tak swobodnie i faktycznie pierwsze co zrobił to położył się na kanapę
Z dziećmi nie ma problemu, daje im się głaskać [ oczywiście nadmiar pieszczot ze strony dzieci jest kontrolowany
] no i powolutku dociera się z Rudym, trochę psują powietrze tymi sykami ale jest postęp bo dziś rano zjadły już puszkę obok siebie bez fukania. No i ma zapędy
do ciągania mebli no ale stojaczek - drapaczek jest już zamówiony . Pozdrawiam Justyna"
mpacz78 pisze:A ja mam nową tymczaskę - przeoryginalnej urody trikolorkę, wygląda, że jest w ciąży, błąkała się od jakiegoś czasu tu niedaleko przy Pionierów. Domowa, oswojona kotka, ostatnio kilka razy próbowała się najeść pod balkonem gdzie Joanna Niezgoda dokarmia kocurka, ale ten kocurek ją przeganiał.
Nie rozumiem skąd biorą się takie koty nagle w miejscu gdzie ich nie było. Kotka raczej nie jest czyjąć wychodzącą bo ciągle była bardzo głodna i wyraźnie szukała jedzenia.
aga marczak pisze:Właśnie zadzwonił do mnie starszy Pan i poinformował mnie,że na Sw Ducha dokarmia koty i dzisiaj zobaczył,że z piwnic wyłażą kocięta.Naliczył ich 12 szt.Prosi aby je zabrać,bo on ma małą emeryturę i nie jest w stanie ich karmić![]()
tel do niego 58 305 16 97
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 355 gości