Moderator: Moderatorzy
joszko89 pisze:Na pierwszy rzut myślałam, że masz dwa czarne koty. Ale po dokladnym przestudiowaniu doszłam jednak do wniosku, że to psinka. Piękny widok łóżkowy i tak matematycznie się wszyscy ułożyli. Brakuje jeszcze Szyszy tak? Czy ile to kotów macie?
Megana pisze:Na razie Generał preferuje wycieczki nocne. Wyrusza ok 21, wraca o północy, uwala się na mnie i idzie spać.
Natomiast dzień spędza z resztą towarzystwa w jedynym słusznym miejscu.
Ale nie wiem, jak to będzie, gdy się zadomowi. To szalenie towarzyski kot i najwyraźniej wszystko mu jedno, na czyich kolanach i kto go mizia, byle miział.
Megana pisze:Halinka, wczołgujemy się wężowym ruchem.![]()
ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!
Teżet (zatroskany i nastrojony filozoficzno-katastroficznie) - Rasa ludzka to jednak jest skazana na samozagładę. Wiecznie wojny, wojny, spaliny, ocieplenie, plastikowe torby i śmieci w lasach...
Meg (rzeczowo) - No to wiadomo od początku czwartej ery, odkąd odpłynęły ostatnie elfy...
Teżet (z rezygnacją) - ... no tak. I na dodatek pełno świrów.
Megana pisze:Na razie Generał preferuje wycieczki nocne. Wyrusza ok 21, wraca o północy, uwala się na mnie i idzie spać.
Natomiast dzień spędza z resztą towarzystwa w jedynym słusznym miejscu.
Ale nie wiem, jak to będzie, gdy się zadomowi. To szalenie towarzyski kot i najwyraźniej wszystko mu jedno, na czyich kolanach i kto go mizia, byle miział.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości