Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:felin pisze:meggi 2 pisze:Boluś był zapatrzony w pana fotografa i jego sprzęt. Piękniś zapomniał, tak jak mój wnusio 3-latek wszystko robi w pieluchy bo nie ma czasu na takie przyziemnośći a póżniej płacz i tłumacznie.
Lato się zbliża, więc polecam ubranie wnuczka z pominięciem pieluchy i wypuszczenie np. do ogrodu. Jak sobie nasika do butów, to gwarantuję, że bardzo szybko zajarzy o co biegaGenialna rada pediatry wypróbowana na moim kuzynie, który też nie mial czasu na takie przyziemności jak pamiętanie o swojej wlasnej fizjologii
Tak robią , że puszczają bez majtek ale znikomy rezultat. Wczoraj podczas jego urodzin jak się wzięlo na siłe i wysadziło ptaszeczka na trawke to zrobił 2 razy. Ale ciężko jest z tą drugą sprawą prawie tylko w pieluchy.
felin pisze:meggi 2 pisze:felin pisze:meggi 2 pisze:Boluś był zapatrzony w pana fotografa i jego sprzęt. Piękniś zapomniał, tak jak mój wnusio 3-latek wszystko robi w pieluchy bo nie ma czasu na takie przyziemnośći a póżniej płacz i tłumacznie.
Lato się zbliża, więc polecam ubranie wnuczka z pominięciem pieluchy i wypuszczenie np. do ogrodu. Jak sobie nasika do butów, to gwarantuję, że bardzo szybko zajarzy o co biegaGenialna rada pediatry wypróbowana na moim kuzynie, który też nie mial czasu na takie przyziemności jak pamiętanie o swojej wlasnej fizjologii
Tak robią , że puszczają bez majtek ale znikomy rezultat. Wczoraj podczas jego urodzin jak się wzięlo na siłe i wysadziło ptaszeczka na trawke to zrobił 2 razy. Ale ciężko jest z tą drugą sprawą prawie tylko w pieluchy.
Ubiera się normalnie tylko bez pieluchy. Efekt bardziej dojmujący jak sobie delikwent obsika odzież tudzież obuwieU nas wytarczyl jeden raz
rysiowaasia pisze:Śliczny Boluś! Łapki podwija jak stary![]()
Ja tylko się boję, że...mu się uszka rozprostują
mziel52 pisze:Za kolejne sześciolatki Waszej komórki społecznej - już teraz z Bolusiem !![]()
Ciekawe, kiedy Boluś samodzielnie wydostanie się ze swojego kojca. Bierzecie pod uwagę wspinaczkę po śpiącym tam wujku Miśku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 400 gości