Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 10, 2012 7:21 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

taaa
albo metoda mojej mamusi wypróbowana na moim ówczas 5-letnim kuzynie - kazała mu wyprać sobie obsikane odzienie :twisted: też podziałało

no rośnie paniczysko, Duży jak widać w ferworze zapomniał, że w tym wieku to sie dzieciaka jeszcze wysadza :lol:

i tradycyjne OLABOGA
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie cze 10, 2012 7:46 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILMIK. str. 25

Aniada pisze:Obrazek

Obrazek

a co tam :D taki słodziaczek
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie cze 10, 2012 8:42 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

Aniada pisze:
izka53 pisze:Bolus ma kolejnego cichego wielbiciela, mój TŻ stwierdzil, ze będzie taki sam jak jego Gucio / czyt. najpiękniejszy i najbardziej inteligentny kot we wszechświecie i z wielkim zainteresowaniem obejrzal fotę bolusiowego urobku.

Wyprowadzam się do Nowej Zelandii. :oops: :oops: Tam mnie nikt nie znajdzie.

z Bolusiem czy bez :smokin:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie cze 10, 2012 9:02 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

felin pisze:
meggi 2 pisze:Boluś był zapatrzony w pana fotografa i jego sprzęt. Piękniś zapomniał, tak jak mój wnusio 3-latek wszystko robi w pieluchy bo nie ma czasu na takie przyziemnośći a póżniej płacz i tłumacznie. :ryk:

Lato się zbliża, więc polecam ubranie wnuczka z pominięciem pieluchy i wypuszczenie np. do ogrodu. Jak sobie nasika do butów, to gwarantuję, że bardzo szybko zajarzy o co biega :mrgreen: Genialna rada pediatry wypróbowana na moim kuzynie, który też nie mial czasu na takie przyziemności jak pamiętanie o swojej wlasnej fizjologii :wink:

Tak robią , że puszczają bez majtek ale znikomy rezultat. Wczoraj podczas jego urodzin jak się wzięlo na siłe i wysadziło ptaszeczka na trawke to zrobił 2 razy. Ale ciężko jest z tą drugą sprawą prawie tylko w pieluchy. :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie cze 10, 2012 9:46 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

skoro kupa Bolunia- jako produkt najbardziej wyczekiwany przez cała Polskę-jest w stanie cała te Polske na trwale uszczęśliwic bardziej niż gol na Euro-to Bolo myslał ,ze siusiu także takie skutki niesie. Kocina sie postarała a tu co?zero zrozumienia dla kociej inteligencji i dobrych chęci.
Serniczek

Post » Nie cze 10, 2012 9:54 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

piekny ten Bolutek.......duzo kup zycze :mrgreen:
Persistence Beats Resistance...

mcpherson

Od: Pt sty 27, 2012 18:59

Post » Nie cze 10, 2012 10:44 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

Serniczek pisze:skoro kupa Bolunia- jako produkt najbardziej wyczekiwany przez cała Polskę-jest w stanie cała te Polske na trwale uszczęśliwic bardziej niż gol na Euro-to Bolo myslał ,ze siusiu także takie skutki niesie. Kocina sie postarała a tu co?zero zrozumienia dla kociej inteligencji i dobrych chęci.

a w której to minucie było? Który mecz Boluś olał? :ryk: :wink:

jeszcze sie staropolskim OLABOGA przywitam jako podczytywaczka skryta, a dla Bolusia na upamietnienie chwili piłeczkę miękką uszyję.
W barwach greckich powinna być chyba :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie cze 10, 2012 11:02 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

mcpherson pisze:piekny ten Bolutek.......duzo kup zycze :mrgreen:

Dziękować! :D

dorcia44 pisze:
Aniada pisze:
izka53 pisze:Bolus ma kolejnego cichego wielbiciela, mój TŻ stwierdzil, ze będzie taki sam jak jego Gucio / czyt. najpiękniejszy i najbardziej inteligentny kot we wszechświecie i z wielkim zainteresowaniem obejrzal fotę bolusiowego urobku.

Wyprowadzam się do Nowej Zelandii. :oops: :oops: Tam mnie nikt nie znajdzie.

z Bolusiem czy bez :smokin:

Z Bolusiem. :oops:

meggi 2 pisze: Wczoraj podczas jego urodzin jak się wzięlo na siłe i wysadziło ptaszeczka na trawke to zrobił 2 razy. Ale ciężko jest z tą drugą sprawą prawie tylko w pieluchy. :(

No nie ma, biedaczek, czasu. Dzieciaczki w tym wieku są zawsze BARDZO zajęte. Tak mnie uczono. Czasem nawet przestają mówić w tym wieku (chwilowo), bo świat jest tak fascynujący, że albo nie ma czasu na gadanie, albo trudno ubrać w słowa te wszystkie niesamowite zjawiska. I jest problem, bo mały gaduła milknie... Albo zaczyna się zacinać.

Thorkatt pisze:
Serniczek pisze:skoro kupa Bolunia- jako produkt najbardziej wyczekiwany przez cała Polskę-jest w stanie cała te Polske na trwale uszczęśliwic bardziej niż gol na Euro-to Bolo myslał ,ze siusiu także takie skutki niesie. Kocina sie postarała a tu co?zero zrozumienia dla kociej inteligencji i dobrych chęci.

a w której to minucie było? Który mecz Boluś olał? :ryk: :wink:
jeszcze sie staropolskim OLABOGA przywitam jako podczytywaczka skryta, a dla Bolusia na upamietnienie chwili piłeczkę miękką uszyję.

Thorkatt, fajnie że jesteś! Bardzo mi miło. Nie wiem, czy wiesz, ale Boluś wyrastał na zrobionych przez Ciebie ubrankach na termoforki. :mrgreen:
A olał chyba mecz Portugalia - Niemcy. Bo to jakoś tuż po nim było.
Cóż, też mi się wynik nie podobał. :wink:
Aniada

Post » Nie cze 10, 2012 11:33 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

witam się i przyznaję do anonimowego podczytywania
niesamowite jak ten kociak się zmienia z dnia na dzień :ok:
do zakochania maluszek :1luvu:
i dorzucam profilaktycznie OLABOGA :D
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie cze 10, 2012 11:36 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

Każde OLABOGA jest na wagę złota, zwłaszcza w temacie kup.

Witamy najserdeczniej. :D
Aniada

Post » Nie cze 10, 2012 11:50 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

Thorkatt pisze:a w której to minucie było? Który mecz Boluś olał? :ryk: :wink:

znakiem tego nalał na Fryców. Na to ich 1-0.grrrrrrrrrrrr.......
prosimy we wtorek na Ruskich. :?
Serniczek

Post » Nie cze 10, 2012 11:54 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

Nie wiem, czy to poprawi sytuację naszych dzielnych chłopaków, ale czuję, że Boluś stanie na wysokości zadania. 8)
Aniada

Post » Nie cze 10, 2012 12:16 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

Obrazek Obrazek
15.05/10.06

pozwoliłam sobie na małe porównanie jak rośnie :mrgreen:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie cze 10, 2012 13:37 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

Aniada pisze:Thorkatt, fajnie że jesteś! Bardzo mi miło. Nie wiem, czy wiesz, ale Boluś wyrastał na zrobionych przez Ciebie ubrankach na termoforki. :mrgreen:
A olał chyba mecz Portugalia - Niemcy. Bo to jakoś tuż po nim było.
Cóż, też mi się wynik nie podobał. :wink:

bardzom zaszczycona
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie cze 10, 2012 14:01 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI i zagadka. str. 32

Śliczny Boluś! Łapki podwija jak stary :wink:

Ja tylko się boję, że...mu się uszka rozprostują :roll:

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

[poprzednia][następna]