albo metoda mojej mamusi wypróbowana na moim ówczas 5-letnim kuzynie - kazała mu wyprać sobie obsikane odzienie
no rośnie paniczysko, Duży jak widać w ferworze zapomniał, że w tym wieku to sie dzieciaka jeszcze wysadza
i tradycyjne OLABOGA
Moderator: Estraven
Aniada pisze:izka53 pisze:Bolus ma kolejnego cichego wielbiciela, mój TŻ stwierdzil, ze będzie taki sam jak jego Gucio / czyt. najpiękniejszy i najbardziej inteligentny kot we wszechświecie i z wielkim zainteresowaniem obejrzal fotę bolusiowego urobku.
Wyprowadzam się do Nowej Zelandii.![]()
Tam mnie nikt nie znajdzie.

felin pisze:meggi 2 pisze:Boluś był zapatrzony w pana fotografa i jego sprzęt. Piękniś zapomniał, tak jak mój wnusio 3-latek wszystko robi w pieluchy bo nie ma czasu na takie przyziemnośći a póżniej płacz i tłumacznie.
Lato się zbliża, więc polecam ubranie wnuczka z pominięciem pieluchy i wypuszczenie np. do ogrodu. Jak sobie nasika do butów, to gwarantuję, że bardzo szybko zajarzy o co biegaGenialna rada pediatry wypróbowana na moim kuzynie, który też nie mial czasu na takie przyziemności jak pamiętanie o swojej wlasnej fizjologii
Serniczek pisze:skoro kupa Bolunia- jako produkt najbardziej wyczekiwany przez cała Polskę-jest w stanie cała te Polske na trwale uszczęśliwic bardziej niż gol na Euro-to Bolo myslał ,ze siusiu także takie skutki niesie. Kocina sie postarała a tu co?zero zrozumienia dla kociej inteligencji i dobrych chęci.
mcpherson pisze:piekny ten Bolutek.......duzo kup zycze
dorcia44 pisze:Aniada pisze:izka53 pisze:Bolus ma kolejnego cichego wielbiciela, mój TŻ stwierdzil, ze będzie taki sam jak jego Gucio / czyt. najpiękniejszy i najbardziej inteligentny kot we wszechświecie i z wielkim zainteresowaniem obejrzal fotę bolusiowego urobku.
Wyprowadzam się do Nowej Zelandii.![]()
Tam mnie nikt nie znajdzie.
z Bolusiem czy bez
meggi 2 pisze: Wczoraj podczas jego urodzin jak się wzięlo na siłe i wysadziło ptaszeczka na trawke to zrobił 2 razy. Ale ciężko jest z tą drugą sprawą prawie tylko w pieluchy.
Thorkatt pisze:Serniczek pisze:skoro kupa Bolunia- jako produkt najbardziej wyczekiwany przez cała Polskę-jest w stanie cała te Polske na trwale uszczęśliwic bardziej niż gol na Euro-to Bolo myslał ,ze siusiu także takie skutki niesie. Kocina sie postarała a tu co?zero zrozumienia dla kociej inteligencji i dobrych chęci.
a w której to minucie było? Który mecz Boluś olał?![]()
![]()
jeszcze sie staropolskim OLABOGA przywitam jako podczytywaczka skryta, a dla Bolusia na upamietnienie chwili piłeczkę miękką uszyję.
W barwach greckich powinna być chyba
Thorkatt pisze:a w której to minucie było? Który mecz Boluś olał?![]()
![]()
jeszcze sie staropolskim OLABOGA przywitam jako podczytywaczka skryta, a dla Bolusia na upamietnienie chwili piłeczkę miękką uszyję.
W barwach greckich powinna być chyba

Aniada pisze:Thorkatt, fajnie że jesteś! Bardzo mi miło. Nie wiem, czy wiesz, ale Boluś wyrastał na zrobionych przez Ciebie ubrankach na termoforki.![]()
A olał chyba mecz Portugalia - Niemcy. Bo to jakoś tuż po nim było.
Cóż, też mi się wynik nie podobał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 12 gości