wielkie kciuki.
Moderator: Estraven
U nas tez wszytsko dobrze, maluchy rosna w oczach, może Kasiu, podaj mi na PW swojego maila, wyslalabym Ci zdjęcia maluchow do wstawienia? Jesli mogę prosic

Trzy szczurki gonią się gęsiego 
Z pewnością będę mieć kiedyś koty, będę je kochać i tymczasować, ale jak już będę mieć własne mieszkanie... (a ja jeszcze studiuję :/). Specjalnie wybiorę takie mieszkanie/dom, żeby móc sobie pozwolić na koty 
aleksandrowa pisze:Ja też bym chciała kotka, bardzo, ale podjęłyśmy z mamą decyzję, że to nie jest okolica dla kotów. Nasz kot mimo że był niewychodzący, wpadł pod koła samochodów.![]()
Wszystko mieliśmy zabezpieczone, ale mieszkamy tuż przy głównej ulicy, wystarczy, że kot da susa przez drzwi, jak ktoś będzie wychodził/wchodził. Naszego pilnowaliśmy, jak oka w głowie, naprawdę, ale kot jest zazwyczaj szybszy... (wyskoczył z drugiego końca domu, jak ruszył, tak wyskoczył przez drzwi prosto na ulicę).
Ech, szkoda, bo jak widzę te maleńtasy, toZ pewnością będę mieć kiedyś koty, będę je kochać i tymczasować, ale jak już będę mieć własne mieszkanie... (a ja jeszcze studiuję :/). Specjalnie wybiorę takie mieszkanie/dom, żeby móc sobie pozwolić na koty
Nie moge sie zdecydowac ktore, bo cala trojka jest wspaniala. Na pewno zostanie ulubienica Artura-Mrusia 
raiya pisze:Dokładnie tak samo było z moim Grubciem. To byla chwilka- wskoczył pod samochód
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka i 78 gości