kalair pisze:
Lafinko...widziałam niedawno koteczkę bardzo podobną do ciebie....Zamieszkała sobie w psychiatryku....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Coś ostatnio jakoś czasu mało...Ciągle coś do załatwienia lub zrobienia...Dziś gołąbki ....Zaraz idę kapustkę gotować...
To widzę, że Twoja dietka też tak średnio?![]()
Mniam..A ja dzisiaj obiad sobie daruję. Za dużo jem ostatnio.
Nie,nie...Gołąbki z mielonego drobiowego...Nie będę dla siebie doprawiała sosikiem...I będą dietetyczne....
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:
Cukiereczku...co zbroiłaś,że taka minka?
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:
Lafinko...widziałam niedawno koteczkę bardzo podobną do ciebie....Zamieszkała sobie w psychiatryku....
kalair pisze:
kalair pisze:kothka pisze:Witajcie Kreciątka![]()
Pająków też nie znoszę, na szczęście w domu żaden nie ma racji bytukotki się nim zawsze odpowiednio zaopiekują
Heeejka Beatko!![]()
No, w domu też nie, ale on wisi z drugiej strony, i bardzo skutecznie wyłapuje wszelakie dziadostwa.![]()
Ni drażnił Lafiśkę, bo zlazł nisko, z reguły siedzi na górnym oknie.![]()
Mamy słoneczko!!!![]()
kocurzyca41 pisze:Nie wiem czy jeszcze spotkam,bo rzadko tam bywam.Śliczniutka Lafciu...Te jasne kudełki jak promyki słońca....
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Witajcie Kreciątka![]()
Pająków też nie znoszę, na szczęście w domu żaden nie ma racji bytukotki się nim zawsze odpowiednio zaopiekują
Heeejka Beatko!![]()
No, w domu też nie, ale on wisi z drugiej strony, i bardzo skutecznie wyłapuje wszelakie dziadostwa.![]()
Ni drażnił Lafiśkę, bo zlazł nisko, z reguły siedzi na górnym oknie.![]()
Mamy słoneczko!!!![]()
Na zewnątrz kiedyś długo wisiał krzyżak, to tak miałam spuszczone rolety, żeby go nie oglądać![]()
My nie mamy słoneczka, ale przynajmniej nie pada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 461 gości