5 kociąt w chlewku. strona 44

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 09, 2012 20:54 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

7ksiezyc pisze:nawet nie moge myslac ze one zamkniete kilka juz godzin temu jesc nie dostana do rana czy okolic poludnia w zaleznosci od tego jak szybko Pani Cię wspusci ...

ja juz autentycznie mysle ze dla tych maluchow to chyba i schronisko lepsze (mimo wszystko) niz ta piwnica ...

a DT to i tak w zasadzie jak na lekarstwo

ja wcześniej niż po 12 tam nie dotrę :cry: a jak bym mogła wcześniej mnie pewno nie wpuści...
jutro u mnie marnie z czasem jeszcze do tego :evil: ale po 12 na pewno do nich pójdę... tylko żeby "już" je miała wypuszczone ...
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

Post » Sob cze 09, 2012 21:59 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

rany! co tu się znowu dzieje! :(
te maluszki jeszcze są za małe! :( :( :twisted:
7księzyc, inusia, współczuję Wam tych akcji..
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob cze 09, 2012 22:02 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

turkusowa pisze:rany! co tu się znowu dzieje! :(
te maluszki jeszcze są za małe! :( :( :twisted:
7księzyc, inusia, współczuję Wam tych akcji..

nie mam pojęcia po jaką cholerę zabrała je matce :evil: i jeszcze najlepiej by seobie zostawiła całą 4... :evil: niech tylko spróbuje ;(

niby gada ze ma je od wczoraj... ciekawe czy bym o tym wiedziała... dowiedziałam się dzięki preparatowi na pchły do pryskania pomieszczeń ... bo chciałam piwnice wypryskać... a była piwnica zamknięta i ja mówie klucz... a ona z zakłopotaniem... ale teraz? i wgl... a ja że teraz i już... i ona że zaraz zejdzie... i idzie... i niosła w ręku strzykawkę i mleko... już wiedziałam co mnie czeka w piwnicy :evil:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Nie cze 10, 2012 7:17 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Nie, no ja się załamię... Przecież tą kobietę jakoś trzeba powstrzymać. Wiem, wiem, że trudno z takimi. Koty i wszystko inne będzie ściągać z całego Tczewa, wymyślać bajki, a Wy będziecie latać jak głupie, łapać, leczyć, sterylizować, szukać domów, kołować kasę. Inusia, myśl i decyduj, tylko szybko, bo się rok szkolny kończy i w Tczewie to będę dopiero w sierpniu i to mam nadzieję, że rzadko :-P

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Nie cze 10, 2012 7:22 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Mrata pisze:Nie, no ja się załamię... Przecież tą kobietę jakoś trzeba powstrzymać. Wiem, wiem, że trudno z takimi. Koty i wszystko inne będzie ściągać z całego Tczewa, wymyślać bajki, a Wy będziecie latać jak głupie, łapać, leczyć, sterylizować, szukać domów, kołować kasę. Inusia, myśl i decyduj, tylko szybko, bo się rok szkolny kończy i w Tczewie to będę dopiero w sierpniu i to mam nadzieję, że rzadko :-P

nie mam pojęcia co tu robić... nie sądzę by tu cokolwiek zrobiła straż miejska czy policja :roll: mieli już to zrobić 2 lata temu ... jak przygarnęła owczarka niemieckiego... i miała zamkniętego a ten wył... to wezwali straż miejską, a w tedy pełno tez ich było, i szczeniaki etc. to powiedzieli, że ma psy oddać , oni za kilka dni przyjeżdżają a jak bedą to do schronu wszystkie... i co? wszystko jest nadal...
;/ a ta se sprowadza nowe ;/
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Nie cze 10, 2012 10:32 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

W poniedziałek spróbuję swoimi kanałami dowiedzieć się, jak zadziałać najskuteczniej :? . Tylko mi teraz powiedz, jaka to ulica.

Mrata

Post » Nie cze 10, 2012 10:53 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Mrata :ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206

turkusowa

Post » Nie cze 10, 2012 17:14 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

no to tak :P nasze maluszki szamają :piwa: rano wrąbały 2 saszetki :P i popiły mlekiem ;] wieczorem zjadły mniej ok. 1,5 saszetki, ale gryzły też suchą karmę ;] rano ich oczyska wyglądały okropnie :cry: mieli sporo ropy.. ;/ ogólnie kichają... kk jak się patrzy ;/
wieczorkiem lepiej-oczka były nadal czyste, jeden czarny nie miał wgl ropy ani rano ani wieczorkiem :) małe się bawią, są nawet aktywne... ta jedna szyrkletka cały czas markotna ;/ ale szamała ^^
prawdopodobnie 2 samce i 2 samiczki :)
i chyba już stały tekst sąsiadki... poszłam po klucze... i mówie ze chce jeść dac... "ale może lepiej już nie, bo będę miała nasrane" :roll:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pon cze 11, 2012 5:21 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Inusiu, ulica ! Jak możesz to SMS, bo będę prawie bez netu przez następne dni. Nie obawiaj się, nie wjadę od razu z brygadą antyterrorystyczną, chcę po prostu sprawdzić, czy tym rejonem zajmują się jacyś rozsądni (albo nierozsądni, ale chociaż znajomi) ludzie w pomocy społecznej i policji.

Mrata

Post » Pon cze 11, 2012 7:04 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Z tą kobietą to jakaś tragedia :|
Dziewczyny, trzymam kciuki za wszystko, nic więcej nie mogę niestety :(
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon cze 11, 2012 9:03 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Mrata - to jest ul. Młyńska

a z tym "nasrane" to inusi chodziło o to ze baba nie chce dawac "za duzo jesć czy pozno jesć" bo tam gdzie trzyma zamkniete koty w tym te maluchy będą się załałatwiały ..... no bo dla Pani jedzenie = sranie (przepraszam za zwrot)

no nic najprawdopdobniej uda mi sie zabrac maluchy na działkę znajomej i bede podjezdzać do nich karmic, sprzatac i bawić się i bedziemy domkow szukac (tylko niech się ojciec znajomej zgodzi)

na 16ta jedziemy z inusią do weta z białąskiem na zastrzyk i te 4 maluchy zabierzemy tez niech je wet zobaczy

kurcze noz mi się w kieszeni otwiera ..... chcialam się dziś do strazy miejskiej wybrac ale jak Mrata chce cos tam swoimi drogami dzialac to poczekam co dziś napisze a ja najwyzej pojde jutro do strazy miejskiej i podpytam moją wet co zrobic z ta baba - jak ja "zablokowac" w zabieraniu tych kotow
7ksiezyc

Post » Pon cze 11, 2012 10:11 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Wybierz się do Straży. Im więcej zgłoszeń, tym lepiej.

Mrata

Post » Pon cze 11, 2012 12:15 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

właśnie to samo przyszło mi do głowy. zawsze może to być niewinne pytanie, czy ktoś się już sprawą interesował albo czy temat jest im już znany.

turkusowa

Post » Pon cze 11, 2012 12:45 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Inusia, jestem na razie bez neta, ale mam Twój tel. Będę dzwonić po południu, bo musimy się naradzić. W każdym razie jutro na 12 jestem umówiona z dzielnicowym tego rejonu - jak zdecydujemy, że nie, to po prostu do niego nie pójdę. Opowiedziałam w skrócie o co chodzi- jest to sprawa zarówno dla straży jak i dla policji, mogę jeszcze w tym tygodniu uderzyć i do strażników. A potem jeszcze do MOPS. I do SanEpidu.
Edit: a nie ma przypadkiem ta kobieta syna Tomka ?

Mrata

Post » Pon cze 11, 2012 13:57 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

Mrata pisze:Inusia, jestem na razie bez neta, ale mam Twój tel. Będę dzwonić po południu, bo musimy się naradzić. W każdym razie jutro na 12 jestem umówiona z dzielnicowym tego rejonu - jak zdecydujemy, że nie, to po prostu do niego nie pójdę. Opowiedziałam w skrócie o co chodzi- jest to sprawa zarówno dla straży jak i dla policji, mogę jeszcze w tym tygodniu uderzyć i do strażników. A potem jeszcze do MOPS. I do SanEpidu.
Edit: a nie ma przypadkiem ta kobieta syna Tomka ?

tak tak, ma niepełnosprawnego syna Tomka ...
Ostatnio edytowano Śro lip 18, 2012 18:51 przez inusia00111, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

[poprzednia][następna]