Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Ja lubie miec zakwasy-strasznie mi brakowalo pracy fizycznej- pewnie od pon bede jeczec;) a wtorek mam chyba wolny to znow jakiegos krzaczka potne![]()
Najgorzej ze starymi drzewami owocowymi-- z nimi nic nie zrobie do poznej jesieni
anulka111 pisze:Najgorzej ze starymi drzewami owocowymi-- z nimi nic nie zrobie do poznej jesieni
kotx2 pisze:anulka111 pisze:Ja lubie miec zakwasy-strasznie mi brakowalo pracy fizycznej- pewnie od pon bede jeczec;) a wtorek mam chyba wolny to znow jakiegos krzaczka potne![]()
Najgorzej ze starymi drzewami owocowymi-- z nimi nic nie zrobie do poznej jesieni
Chcesz je wyciac?
anulka111 pisze:kotx2 pisze:anulka111 pisze:Ja lubie miec zakwasy-strasznie mi brakowalo pracy fizycznej- pewnie od pon bede jeczec;) a wtorek mam chyba wolny to znow jakiegos krzaczka potne![]()
Chcesz je wyciac?
Chce zobaczyc ,co mam.
Na wycinke trzeba miec zgode.
A ja nie pale sie do wycinania.
MariaD swietny pomysl z suchymi galeziami- bede im sie przygladac.......do nich dojde w ostatniej kolejnosci -one sa od polowy dzialki do altanki![]()
katastrofalny jest stan tych tuj?.......obawiam sie ,ze im nic nie pomoze![]()
Podejrzewam,ze jakies przycinki beda jesienia pozna lub wczesna wiosna-musze doczytac o cieciachNa razie zaczelam ponownie po latach czytac "Dzialkowca" i co tylko sie da
anulka111 pisze:Najgorzej ze starymi drzewami owocowymi-- z nimi nic nie zrobie do poznej jesieni
Monostra pisze:Swoją drogą, nie nigdzie wątku ogrodowego? Można by tam też przeflancować Gacusiową. Trochę głupio trolować wątek balkonowy
MariaD pisze:anulka111 pisze:Najgorzej ze starymi drzewami owocowymi-- z nimi nic nie zrobie do poznej jesieni
Teraz na nich zaznacz (np. wstążkami) suche gałęzie do wycięcia, bo jak liście spadną czasami trudno odróżnić.
anulka111 pisze:Ja sie tam malo rozgladalam,bo glownie z zachwytem wpatrywalam sie w tego okazalego swierka![]()
![]()
-mam na jego punkcie bzika i basta
zastanawiam sie jak takiemu wielkiemu drzewu dogodzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 116 gości