Tymuś[*] bez oczka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 7:29 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Ja Cię bardzo rozumiem. I tak kryzys jest oczywisty. Trzymaj się :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 09, 2012 20:32 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Z góry przepraszam, jeśli czegoś nie doczytałam, ale chcę spróbować szukać mu domu. Mam pytanie czy kotek miał robione testy na wirusówki i jaki jest jego stosunek do innych kotów?
O jeszcze czy jest dzikawy i trzeba go socjalizować?
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Sob cze 09, 2012 20:39 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Ciężko,wiem. Trudno o kąt jak wszyscy co koty przyjmują mają ich aż nadmiar.
Gdzie ci obrońcy doktorka?Nikt z nich nawet o losie kota nie pomyślał, nie przejął się.
Kocio chyba poczynił wielkie postępy w doswajaniu.
Kciuki za domek :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 10, 2012 10:22 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

wczoraj,zanosząc dla kocia kolejny wór żwirku do pompowania :wink: zastałam chłopczyka na lodówce :) ,a że się spieszyłam złapałam kilka ujęć tylko stamtąd właśnie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

magdalena99 on miał robione testy,wyszły ujemnie :D a z kotami dogaduje się dobrze, zawsze żył i teraz żyje w w gromadzie kotów.Nie jest agresywny.Lepszy dla niego byłby dom już z kotem,do nich chętnie wychodzi. Pani ,u której przebywa mówi,że kocio jest najdroższą w świecie przytulanką :mrgreen: . Tuli się do jej twarzy,ociera. Bawi się,biega,rządzi w domu :twisted: . Ma ogromny apetyt,korzysta z kuwetki. Wiadomo,przed obcymi ucieka,ale to normalne. Z czasem pokocha i zaadoptuje się w każdym,kochającym domu. Trzeba spokoju i chęci.

ASK@ to prawda,gdzie obrońcy doktorka????!!!!!!!!! Może ktoś chciałby pomóc w szukaniu domu dla dzieła jego sprawnych rąk? Porobi z tysiąc ogłoszeń,pomartwi się dniami i nocami jak ja???!!!!!! Albo choć przytarga wór żwiru i żarcie,bo mnie już kręgosłup wysiada i portfel pusty! Kot nie żyje powietrzem,jakby tych prostych prawd też ktoś zapomniał!

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Nie cze 10, 2012 10:27 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Jaki on ma miły pyszczek. I trochę dobrych wieści jest, że jest taki fajny. Niech się znajdzie dla niego najlepszy dom.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie cze 10, 2012 10:34 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Bardzo wypiękniał :1luvu:
Na zdjęciach wygląda, jakby miał trochę wydłużony, syjamowaty pyszczek :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie cze 10, 2012 11:02 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

tabo 10, nawet nie wiesz jak Cię rozumiem.Muszę znaleźć dom kotce bez oczka i z FeLV+, kotu z chorymi nerkami i paru innym, ale na szczęście zdrowym.Jak to zrobić?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie cze 10, 2012 11:15 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Ile uroku w sobie ma to piękne kocię!
adeeniet

Post » Pon cze 11, 2012 8:07 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

dziękuję,że jesteście :1luvu: dla mnie najgorsza jest świadomość,że zostałam sama z problemem,to mi kompletnie podcina skrzydła :roll:

ewar współczuję, wiem jak trudno znaleźć dom kotom chorym, zawsze na wdechu czekam na wynik testu i kamień z serca z wielkim hukiem spada mi dopiero jak wyjdą minusy...chore nerki to też wyzwanie...swoją pierwszą w życiu kotkę pożegnałam jak zachorowała na mocznicę :( dodatkowo teraz w ogłoszeniach królują kociaki-mam ochotę dzwonić do tych wszystkich,w większości beztroskich, rozmnażaczy i im nawsadzać :evil: ludziom teraz kompletnie we łbach się przewraca-oddają niekiedy tak cudne koty,dorosłe,także rasowe.Szlag mnie trafia. Jak wśród nich ma się przebić kot bez oka?

Zamówiłam pakiet ogłoszeń u CatAngel.

tabo10

Post » Pon cze 11, 2012 8:15 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Kciuki za domek dla słodziaka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon cze 11, 2012 9:04 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Niestety nawet tak niewielka niepełnosprawność jak brak oczka utrudnia znalezienie domku , ale sa i też takie domki które właśnie szukają takiego kota , moje 3 tym czasy w tym Mania i Milka były całkiem niewidome a Maciuś widział tylko na jedno oczko znalazły super domek w Warszawie i jemu też życzę takiego super domku :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 11, 2012 20:27 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

DOM STAŁY POTRZEBNY LUB CHOĆBY BEZPŁATNY TYMCZASOWY,który będzie aktualizował wątek,robił zdjęcia,zamieszczał ogłoszenia,szukał docelowego domu.

Ogromna prośba także o zamieszczenie banerku w Waszym podpisie.

tabo10

Post » Pon cze 11, 2012 21:00 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Do kiedy kocio może zostać tam gdzie jest?
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Pon cze 11, 2012 21:45 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

oczywiście im wcześniej znalazłby ds tym lepiej, a jeśli w tym czasie się nie uda inny dt musi znaleźć najwyżej za miesiąc...

tabo10

Post » Wto cze 12, 2012 9:47 Re: KOT BEZ OCZKA - OFIARA BŁĘDU WETA - DT/DS PILNIE POTRZEB

Za domek dla pięknego kocurka :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]