Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulao1 pisze:asia, ja też mam wrażenie, że czasami, niektórzy nie czytają ze zrozumieniem co piszę. Może pod wpływem emocji piszę trochę nieskładnie, choć nie sądzę. Ostatnie wyniki, które podałam (tak jak napisałam) są sobotnie. Rozumiem, że wszyscy chcą dla mojej kotki jak najlepiej - dzięki. Ja chociaż tego nie widać przez kompa robię wszystko i wbrew temu co niektórzy tu wypisują słucham rad które dostaję. Może nie wszystko piszę bo dopadam kompa czasami. Wacusia czuje się już lepiej. Dziś jadę na białobrzeską. Dzięki Falka.
anulao1 pisze:Wacusia czuje się już lepiej. Dziś jadę na białobrzeską. Dzięki Falka.
Falka pisze:anulao1 pisze:Wacusia czuje się już lepiej. Dziś jadę na białobrzeską. Dzięki Falka.
Życzę Ci powodzenia w leczeniu koci i trzymam kciuki![]()
Napisz, co zaordynowano na Białobrzeskiej.
nataliaz pisze:Witam!
Chciałabym podziękować wszystkim bardzo za rady. Niestety już za późno, Fitzwilliam dzisiaj zdechł. Ale jeszcze raz Wam wszystkim bardzo serdecznie dziękuję.
Chciałabym podziękować wszystkim bardzo za rady. Niestety już za późno, Fitzwilliam dzisiaj zdechł. Ale jeszcze raz Wam wszystkim bardzo serdecznie dziękuję.
anulao1 pisze:Pierwszy wet stwierdził po wynikach, które podałam w pierwszej swojej wiadomości, natomiast w klinice robili jeszcze test, na którym wyszedl śladowy paseczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 75 gości