WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 09, 2012 8:21 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

VeganGirl85 pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Piekna-Zara-szuka-nowego-domu-W0QQAdIdZ386090603
tel: 504 460 445 - urodzone na terenie szkoły, uratowane przed uśpieniem (sic!), znacie?

To pewnie chodzi o kociaki stąd viewtopic.php?f=13&t=141650&start=60
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Sob cze 09, 2012 13:51 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

Dziewczyny od czwartku będę przez ostatni tydzień we Wrocławiu, a później wracam do domu na całe wakacje. Chciałabym wspomóc trochę wrokotki i uszyć masKOTKI na bazarek. Do tej pory uszyłam już kilkadziesiąt sztuk i niestety nie mam już prawie żadnego materiału :( Gdybyście miały:
- kocyki polarowe (takie jak np. w Ikei są po dyszce)
- stare ubrania (takie, które nie są bardzo zniszczone i nadają się do pocięcia i przerobienia na masKOTKI)
- poszwy
- materiały (choćby resztki)
to chętnie przyjmę :) zbliżają się dłuuugie wakacje, a mój dług wdzięczności jest jeszcze dłuższy, więc uszyję na raty kolejnych kilkanaście-kilkadziesiąt sztuk. Przy dworcu PKP są też tanie materiały (5 zł/m) i sporo jeszcze tańszych resztek. Wszystkie tkaniny wystarczająco grube by je wypchać i nieuciągliwe się nadają, wobec tego przyjmę w każdych ilościach. Mogłabym sama kupić jeszcze jakieś materiały, ale one same nie wystarczą, bo czymś przecież trzeba to wypchać, a sylikon jest już droższy (zakupię go w Zduńskiej sama). Z góry dziękuję za pomoc i szykuję się do tworzenia nowych wykrojów i wzorów :)

Obrazek

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Sob cze 09, 2012 13:55 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

michalinadzordz pisze:Dziewczyny od czwartku będę przez ostatni tydzień we Wrocławiu, a później wracam do domu na całe wakacje. Chciałabym wspomóc trochę wrokotki i uszyć masKOTKI na bazarek. Do tej pory uszyłam już kilkadziesiąt sztuk i niestety nie mam już prawie żadnego materiału :( Gdybyście miały:
- kocyki polarowe (takie jak np. w Ikei są po dyszce)
- stare ubrania (takie, które nie są bardzo zniszczone i nadają się do pocięcia i przerobienia na masKOTKI)
- poszwy
- materiały (choćby resztki)
to chętnie przyjmę :) zbliżają się dłuuugie wakacje, a mój dług wdzięczności jest jeszcze dłuższy, więc uszyję na raty kolejnych kilkanaście-kilkadziesiąt sztuk. Przy dworcu PKP są też tanie materiały (5 zł/m) i sporo jeszcze tańszych resztek. Wszystkie tkaniny wystarczająco grube by je wypchać i nieuciągliwe się nadają, wobec tego przyjmę w każdych ilościach. Mogłabym sama kupić jeszcze jakieś materiały, ale one same nie wystarczą, bo czymś przecież trzeba to wypchać, a sylikon jest już droższy (zakupię go w Zduńskiej sama). Z góry dziękuję za pomoc i szykuję się do tworzenia nowych wykrojów i wzorów :)

Obrazek

Michalina, dałabys radę wpaść do mojej szkoły w przyszłym tygodniu środa-czwartek, to coś Ci przygotuje z materiałów.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob cze 09, 2012 14:04 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

Thorkatt pisze:
Michalina, dałabys radę wpaść do mojej szkoły w przyszłym tygodniu środa-czwartek, to coś Ci przygotuje z materiałów.

a mogę w piątek? bo będę dopiero w czwartek wieczorem we Wrocławiu, w piątek mam egzamin, więc wracając mogłabym podjechać :)

michalinadzordz

Post » Sob cze 09, 2012 14:05 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

oczywiście, jak Tobie pasuje - na przygotuję na środę, nie dam rady wcześniej :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob cze 09, 2012 14:25 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

Thorkatt pisze:oczywiście, jak Tobie pasuje - na przygotuję na środę, nie dam rady wcześniej :ok:

to odezwę się w czwartek na pw ;) dziękuję :1luvu:

michalinadzordz

Post » Sob cze 09, 2012 17:09 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

Ja też poszukam :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie cze 10, 2012 9:41 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

mamy kolejne dwa kotki bez mamy, ciężko odmówić, zwłaszcza jeśli to decyzja dla tych kociaków ISTNIEĆ - ZA CHWILĘ NIE ISTNIEĆ :(

z adopcji też wraca Mruczka - gdyż jej pani zaszła w ciążę :x więcej nie skomentuję

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie cze 10, 2012 10:16 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

jessi74 pisze:mamy kolejne dwa kotki bez mamy, ciężko odmówić, zwłaszcza jeśli to decyzja dla tych kociaków ISTNIEĆ - ZA CHWILĘ NIE ISTNIEĆ :(

z adopcji też wraca Mruczka - gdyż jej pani zaszła w ciążę :x więcej nie skomentuję

oj
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Nie cze 10, 2012 10:55 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

jessi74 pisze:z adopcji też wraca Mruczka - gdyż jej pani zaszła w ciążę :x więcej nie skomentuję

Naaaajssss :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie cze 10, 2012 15:03 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie cze 10, 2012 15:41 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie cze 10, 2012 16:50 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

dagmara-olga pisze:ObrazekObrazek

Ojej, jakie małe glizy
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie cze 10, 2012 20:04 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

turkawka pisze:
dagmara-olga pisze:ObrazekObrazek

Ojej, jakie małe glizy

Ważą całe 251gram jedno , a drugie 252. Mamy nadzieję ,że dadzą radę bez mamy.Są w niezłej formie ( jak na takie maluszki)
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pon cze 11, 2012 8:19 Re: WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore malu

sroka7 pisze:
VeganGirl85 pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Piekna-Zara-szuka-nowego-domu-W0QQAdIdZ386090603
tel: 504 460 445 - urodzone na terenie szkoły, uratowane przed uśpieniem (sic!), znacie?

To pewnie chodzi o kociaki stąd viewtopic.php?f=13&t=141650&start=60

tak też myślałam. Dzięki :)

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z386810185 tel: 509096622 potrzebny DT!

W bloku na moim osiedlu okociła się bezdomna kotka. Ludzie wynieśli ją i jej małe na ogólnodostępny korytarz w piwnicy. Ukradkiem tam wchodzę i karmię kotkę. Koniecznie i szybko muszę znaleśc dla małych dom ( boję się, że sprzątaczka jak je znajdzie może zrobić im krzywdę!) a ją wysterylizować. Dwa są czarne a trzy bure w ciemne prążki i właśnie otworzyły oczka, a więc za jakieś dwa tygodnie będzie można je zabrać. Chętnych aby je zaadoptować proszę o pilny kontakt 509096622

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z386561026

Do oddania roczna kotka, biało-czarna. Jest po szczepieniach i odrobaczeniach. Oddam z całym sprzętem (kuweta, transporter, drapak itd). Nie była jeszcze sterylizowana. Muszę ją oddać z powodu wyjazdu na stałe za granicę. Do odebrania osobiście. Tel 669618636
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]