5 kociąt w chlewku. strona 44

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 17:51 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:Pani doktor roboczo nazwala je Mailna i Jezynka ;)

jakie to sa male żarłoki - bawimy się i jemy ma zmiane :mrgreen:
myszki zamordowane

tri wazyła dziś 970g
szylkretka 570g

haha ba że żarłoczne :P Szyrkletka wydaje mi się ze bardziej wygłodniała... bo tam nic takiego porządnego nie miała. A Rudzia RC dostawała
Ja obstawiam Rudzie i Franie :D

doszły zdjęcia Carlosa?
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

Post » Pt cze 08, 2012 18:13 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

doszły zdjecia dziekuje - wetka chce je jutro zobaczyc i moze cos się uda z domem dla Carlosa (jutro z wiedzy o nim zostaniesz przepytana ;))

Frania odpada (choć sliczne) bo mam Franie (reagujaca na imię w domu wiec bylby "dubel")
7ksiezyc

Post » Pt cze 08, 2012 18:19 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:doszły zdjecia dziekuje - wetka chce je jutro zobaczyc i moze cos się uda z domem dla Carlosa (jutro z wiedzy o nim zostaniesz przepytana ;))

Frania odpada (choć sliczne) bo mam Franie (reagujaca na imię w domu wiec bylby "dubel")

haha ;D pytanie przy tablicy :P

No to Frania będzie emm :P Mania :ryk: Albo coś nietypowego ;D
Może coś z ubarwienia wymyślić :P
Szylka :D a co powiecie na Szelka :ryk:

i tak myśle, że może na razie usunę ich ogłoszenia z tcz.pl ??
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt cze 08, 2012 20:19 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

sciagaj to ogloszenie z tczewa - trzeba je najpierw podleczyc i dopiero potem bedziemy szukac domkow

a szylkretka to madra dziewczynka - poszła sama pierwsze domowe siusiu zrobic do kuwety 8O i zakopała - mądra dziewczynka :mrgreen:
7ksiezyc

Post » Pt cze 08, 2012 20:22 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:sciagaj to ogloszenie z tczewa - trzeba je najpierw podleczyc i dopiero potem bedziemy szukac domkow

a szylkretka to madra dziewczynka - poszła sama pierwsze domowe siusiu zrobic do kuwety 8O i zakopała - mądra dziewczynka :mrgreen:

HEHE ^^ to pięknie ^^ :ok:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt cze 08, 2012 20:35 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

:ok: :ok: :ok:
Za domki dla maluszków i Carlosa oraz za mam nadzieje dyskretne wydobycie od pani sąsiadki kochanych kociczek co gościły w Gdańsku;-)))
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Pt cze 08, 2012 23:25 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

inusia00111 pisze:i to jest ta szyrkletka . wam też przypomina persa? ma chyba coś z niego ;P
jej mama jest identyczna jak ona :D były ponoć 2 te kociaki, samiec rudy jeszcze był. ale juz oddany.

wartoby i dla ich mamy zorganizować kastrację :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob cze 09, 2012 0:45 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

troszkę zdjęć

tu spimy
Obrazek

tak śpi kot o męczącej zabawie z myszką :mrgreen:
ObrazekObrazek

zabawa :mrgreen:
Obrazek

a ja się poprzygladam i zaraz zabiore ta piłeczkę :ryk:
Obrazek

sama potrafie (nikt mnie nie uczył) pierwsze sio i od razu do kuwetki :mrgreen:
Obrazek
7ksiezyc

Post » Sob cze 09, 2012 6:57 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

ooo :1luvu: jak pięknie ^^ te to mają teraz dobrze
hehe :P fajne zdjęcie jak szyrkletka tą piłkę trzyma ^^

a jak zeszła im noc?? grzecznie było? żadna nie tęskniła?

co do sterylizacji mamuś. to mam zgode na sterylizacje mamy od Rudzi..
a na podwórku od szyrkletki są 4 kotki... jedna ponoć od 2 lat małych już nie ma... mówiłam tam, że sterylizacje.. że do UM... Ale jak już mówiłąm do 7ksiezyc... najlepiej wszysto załątwić za kogoś :roll:
wysłałam jeszcze na facebooku wiadomość do syna kobiety co karmi te koty tam, że wzięłam szyrkletke i dałam jej nr telefonu do UM.... mam nadzieje, że zadzwoni...
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob cze 09, 2012 11:04 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

:evil: :evil: :evil: przegina i to dosłownie przegina! :evil: :evil: :evil:
przytachała 4 kocięta... kilku tygodniowe! :evil: odebrała matce! nie jedzą same! zaczyna sie u nich koci katar :evil: :evil:
ma je w piwnicy... w kartonie... :evil: mam chęć ją udusić!!
nie chce ich oddać ... stwierdziła "tyle już przeszły... niech tu zostaną... ja juz żadnych małych nie będę miała, a te koty już starce" :evil:
niby je dzieciaki gnębiły... gadała to samo jak te 6 było! co wszystkie odeszły w 2 tygodnie :evil:

zdjęcia na szybkiego...
są dwie szyrkletki ... jedna jest naprawde sliczna... jeszcze białe skarpetki... i dwa całe czarne... najgorsze to, że u niej się zmarnują... :( :evil:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob cze 09, 2012 20:38 Re: ZNOWU 4 MAŁE Z KK! SKANDALICZNE WARUNKI! TCZEW

inusia a moze zmien tytul - moze jakimś cudem znajdzie się DT dla tych maluchow bo obawiam się ze dla tej 4 to wszytsko moz esię skonczyć tak samo jak dla tych sprzed kilku tygodni

np POMOCY PILNIE DT dla 4 okolo 4 tyg kociakow - TCZEW

dowiezć w razie zcego mozemy, pomogę w utrzymaniu malych

te warunki w jakich sa te maluchy sa dramatyczne a kobieta niereformowalna ....
7ksiezyc

Post » Sob cze 09, 2012 20:42 Re: ZNOWU 4 MAŁE Z KK! SKANDALICZNE WARUNKI! TCZEW

7ksiezyc pisze:inusia a moze zmien tytul - moze jakimś cudem znajdzie się DT dla tych maluchow bo obawiam się ze dla tej 4 to wszytsko moz esię skonczyć tak samo jak dla tych sprzed kilku tygodni

np POMOCY PILNIE DT dla 4 okolo 4 tyg kociakow - TCZEW

dowiezć w razie zcego mozemy, pomogę w utrzymaniu malych

te warunki w jakich sa te maluchy sa dramatyczne a kobieta niereformowalna ....

ona mnie dobija... przy tobie "ja je oddam!" a jak co do czego... to "a jej żal... one się przyzwyczaiły..." ble ble ble i miliony innych wymówek. :roll:

jutro im zakropię oczka, i spróbuje nakarmić tymi saszetkami... trzymajcie kciuki by jadły.
i trzeba je gdzieś zabrać... zmieniam tytuł.
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob cze 09, 2012 20:43 Re: ZNOWU 4 MAŁE Z KK! SKANDALICZNE WARUNKI! TCZEW

Zbieraczka.tekst też jak u zbieraczki.
maluszków żal i ich mamy.
wariactwo jakieś.
PILNIE DT potrzebny :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob cze 09, 2012 20:51 Re: POMOCY! 4 kociaki potrzebny DT! PILNIE! TCZEW

nawet nie moge myslac ze one zamkniete kilka juz godzin temu jesc nie dostana do rana czy okolic poludnia w zaleznosci od tego jak szybko Pani Cię wspusci ...

ja juz autentycznie mysle ze dla tych maluchow to chyba i schronisko lepsze (mimo wszystko) niz ta piwnica ...

a DT to i tak w zasadzie jak na lekarstwo
7ksiezyc

Post » Sob cze 09, 2012 20:51 Re: ZNOWU 4 MAŁE Z KK! SKANDALICZNE WARUNKI! TCZEW

ASK@ pisze:Zbieraczka.tekst też jak u zbieraczki.
maluszków żal i ich mamy.
wariactwo jakieś.
PILNIE DT potrzebny :!:

niestety nie ma mamy ;(
kurde... może jej wypytać o mamę ?? i jak się znajdzie DT dla maluchów to też może w tedy z nimi złapać mamę... lepiej by było i małym i mamie... a mame potem ciachnąć i oddać a w najgorszym wypadku tam wypuścić ?

7ksiezyc to może jak nie wyjdzie z żadnym DT , to je na tą działkę ?? i razem z mamą??
tylko skombinować coś... jakieś pudło wielkie, albo klatkę ?? np. taką od królika ? a może by w schronisku pożyczyli ?? jak by mamusia była to klatka od królika mogła by być u góry otwarta... małę by były w niej a matka by mogła tam do nich włazić??
tylko tu problem :evil: żeby ona chciała je oddać bez żadnych przeszkód...
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

[poprzednia][następna]