Serniczek pisze:Aniado!!! TnG zdaje się został niezle rozśmieszony słuchając o planach CŻttuG.....
serdeczne zyczenia jak najrychlejszej kupy!!! ja pacze dzie kupa.....
Serniczku, a jakim Ty szyfrem się posługujesz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:Aniado!!! TnG zdaje się został niezle rozśmieszony słuchając o planach CŻttuG.....
rysiowaasia pisze:Jak moja 9 tyg kotka nie robiła dwa dni kupy, też panikowałam. Zadzwoniłam do mojej pani weterynarz, a ta powiedziała,zeby podać prarafinę, ale do...tego drugiego otworu. Parafiny akurat nie miałam, więc powiedziała ,ze w ostateczności moze być tez olej kuchenny. Pomogło
![]()
To gdzie się podaje tę parafinę? I tu i tu?
taizu pisze:Znajomy maluch płakał przy dotknieciu po 2 dniach bez kupy, a ten biega wesolutki...
rene010 pisze:Nie wiem czy takiemu gówniażowi małemu można USG zrobić ale może to by Cię uspokoiło i nas
rysiowaasia pisze:To gdzie się podaje tę parafinę? I tu i tu?
rysiowaasia pisze:Serniczek pisze:Aniado!!! TnG zdaje się został niezle rozśmieszony słuchając o planach CŻttuG.....
Serniczku, a jakim Ty szyfrem się posługujesz?
po 15 czerwca ale przed 31 sierpnia. Co u nas oznacza ostatni możliwy roboczySerniczek pisze:Aniada jak sie g---o sni to znaczy kasa na horyzoncie.Płacic wczasy pod gruszą w oświacie będa -po 15 czerwca!!!!
shira3 pisze:po 15 czerwca ale przed 31 sierpnia. Co u nas oznacza ostatni możliwy roboczySerniczek pisze:Aniada jak sie g---o sni to znaczy kasa na horyzoncie.Płacic wczasy pod gruszą w oświacie będa -po 15 czerwca!!!!
Z tą kupą przedziwne jest....stawiam na skrytego kupożercę......
Ewik pisze:Czy takiemu malcowi można zrobić RTG?
taizu pisze:Znajomy maluch płakał przy dotknieciu po 2 dniach bez kupy, a ten biega wesolutki... Moze faktycznie "obieg zamkniety"?
Słyszałam, że i tu, i tu można, w zależności od miejsca blokady
Erin pisze:taizu pisze:Znajomy maluch płakał przy dotknieciu po 2 dniach bez kupy, a ten biega wesolutki... Moze faktycznie "obieg zamkniety"?
Jak to od miejsca blokady?![]()
To klocki można i otworem gębowym wydalać?![]()
![]()
Bolek, kurka jego wagon, weź się przestań zgrywać i sr...j
Erin pisze:taizu pisze:Znajomy maluch płakał przy dotknieciu po 2 dniach bez kupy, a ten biega wesolutki... Moze faktycznie "obieg zamkniety"?
Jak to od miejsca blokady?![]()
To klocki można i otworem gębowym wydalać?![]()
![]()
Bolek, kurka jego wagon, weź się przestań zgrywać i sr...j
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, MB&Ofelia i 39 gości