jakby nic nie bolało tzn.żeś sztywna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Ciepła pisze:ula-misia pisze:Ciepła pisze:
wiem,ze nie dobre ale chwilowo innych nie mam![]()
to od pisania ksiązek na komputerze..dźwigania i cholera wie czego jeszcze..
no chyba od "tych rzeczy" to nie
haha a Ty tylko o jednym no
głodnemu chleb na myśli![]()
Danusia pisze:Asiu ,ale takie objawy , jak podajesz od ucisku na jakiś nerw w kręgosłupie też mogą być . Wcale nie musi to zespoł cieśni nadgarstka, choć podone to jest.
Poczekaj spokojnie na wyniki badań
Ciepła pisze:Danusia pisze:Asiu ,ale takie objawy , jak podajesz od ucisku na jakiś nerw w kręgosłupie też mogą być . Wcale nie musi to zespoł cieśni nadgarstka, choć podone to jest.
wiem Danusia,narazie pisze tylko to co stwierdzono do tej pory..
ponoc samo badanie nie jest przyjemne..
ale dam radę,jak zawsze..
gosiaa pisze:Asia, zanim zdecydujesz się na jakikolwiek zabieg czy operację, najpierw rehabilitacja.
Moja mama miała straszne problemy z ręka, trzech chirurgów zgodnie orzekło, że konieczna operacja, że rehabilitacja nic nie da.
Powiedziałam jej, mamo, spróbuj, z operacją zawsze zdążysz.
Poszła do lekarki od której dostała skierowanie, pierwszy raz czekała na rehabilitację 3 m-ce, ale potem tak ustawiała sobie wizytę u lekarza po skierowanie, żeby między seriami rehabilitacji były odpowiednie przerwy, chyba 2 m-ce. Oczywiście wszystko na NFZ.
Ręka jak nowa, nie boli, nic nie wypada, palce się nie zatrzaskują i żadna operacja nie była potrzebna.
Trzymam kciuki
ula-misia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:Asiu ,ale takie objawy , jak podajesz od ucisku na jakiś nerw w kręgosłupie też mogą być . Wcale nie musi to zespoł cieśni nadgarstka, choć podone to jest.
wiem Danusia,narazie pisze tylko to co stwierdzono do tej pory..
ponoc samo badanie nie jest przyjemne..
ale dam radę,jak zawsze..
twardzielka![]()
![]()
![]()
![]()
to masz po mnie:ok:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel i 56 gości