OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 6:15 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asieńko, żeby Żuczek taki właśnie był, radosny :ok:
Ja takim go znam, nawet jak nieco kleksił, to swój kuferek śmeirdiuszasty ładował człowiekowi pod nos... taki śmieszny clownik...
Niech pozostanie tak radosny...
I niech zrobi teraz koopala i nie da się błędom we własnej anatomii i fizjologii...

Żuczątko kochane :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 08, 2012 6:16 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Cieplutkie myśli dla Żuczka i Tej dziewczynki . :1luvu: :ok: :ok: :ok:

No tak akuratny Toficzek :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt cze 08, 2012 6:43 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Maleńki Czarny Magiczny Kot przesyła Żuczkowi swoje pomruki i wspólnie ze swoją "siostrą" zaciskają łapki a ja :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i przesyłam wyłącznie ciepłe myśli :ok: :ok: :ok: Ewa&Choco&Negro
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt cze 08, 2012 6:50 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuniu, wiosna przyszła, naciesz się nią :ok:

Trzymajcie się, Asiu ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt cze 08, 2012 6:59 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu i Żuczku przesyłamy kciukasy wciąż zaciśnięte, najmocniejsze z mocnych :ok: :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt cze 08, 2012 8:29 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Zaglądam tutaj codziennie, chociaż rzadko sie ujawniam.
Mocno trzymam kciuki za zdrowie Żunia :ok: ! Musi byc dobrze!

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pt cze 08, 2012 13:37 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuk się nie da!! :ok: :ok: :ok:
Idę odebrać jeszcze maile i sprzątać...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt cze 08, 2012 18:02 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

kussad pisze:Maleńki Czarny Magiczny Kot przesyła Żuczkowi swoje pomruki i wspólnie ze swoją "siostrą" zaciskają łapki a ja :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i przesyłam wyłącznie ciepłe myśli :ok: :ok: :ok: Ewa&Choco&Negro

Dokociłaś się 8O :!: :?:

Jesteśmy.Żuk je...wh.Paskudne mleczko i juniorki w galarecie. Iwona66 wpadła na tego pomysła. I jak na dziś poszło . Moze go to ruszy. Kroplówka z nospa zapodana została i Żuniek przespał dzionek cały.
Po tulił się do nas, malutko pobawił z kociastymi.Głównie śpi.A my go obserwujemy.

Kuwetkowo pustki nadal. Nikt nie ma pomysłu jak mu pomóc.Nasz p.Wojtek tylko mnie pocieszył i wspomniał,że było mówione jak ryzykowne są operacje przy dobycie.Wszyscy to mówili tylko dlaczego miało się nie udać?!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 08, 2012 19:14 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu, ale dlaczego ma się nie udać, musi! Będzie dobrze!

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt cze 08, 2012 22:02 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

ASK@ pisze:Dokociłaś się 8O :!: :?: .... Kuwetkowo pustki nadal. Nikt nie ma pomysłu jak mu pomóc.

Może, może... :wink:
Ostatnio usłyszałam, żeby dać małemu na łyżeczce trochę oliwy z oliwek to może zrobi coś trochę luźniejszego - podczas badania uszek miał pełno w jelitkach... do tej pory nie zauważyłam efektu a raczej wszystko jest nadal bardzo twarde :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt cze 08, 2012 23:36 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Jak się czuje Żuczuń??? ja wiem, że pomysł raczej radykalny/desperacki, ale... może dać mu mleczka krowiego??? Biedulek...

Kciuki nadal zaciśnięte! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: modły do św Judy i św Rity też zanoszę :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Sob cze 09, 2012 6:06 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Dziewczyny, dzięki za kciuki i podpowiedzi. Wszystko stosujemy.I krowie mleczko i śmietankę i mleczko wh.Także z karmami przeszliśmy na różniste by jelita miały łatwiej.
Wiem,że dr Ania poleciła mu jeść wszystko i z innej przyczyny. By chłopak zaznał smaków innych niż do tej pory.Bo nie wiadomo czy zdąży. :cry:
Ale może mu to pomoże. :roll: Już raz odwrotność działania powróciła go do życia.Martwię się przetoką.By nie poszła dalej.Rozcięte i "wyrównana" z odbytem ma mu pomóc w wypróżnianiu się.Byleby nie pękło dalej.Byleby kał nie zalewał brzunia.
Rano dokupiłam wh dal juniorków bo z przyjemnością to je (ostanie 8O ).Tak jak popija mleczko wh.Świadomie grzeszę z karmą ale on ma teraz apetyt więc niech je. Choć z drugiej strony wolałabym by sie przegłodził.Jelita miały by czas na opróżnienie.

Żuniek śpi, a właściwie drzemie. Na oknie w promieniach pierwszego słoneczka.Jest duży i pięknie wygląda. W nocy nie przyszedł się miziać więc musi lepiej się czuć. Tak sobie tłumaczę.Na dobre.Spojrzałam teraz na niego a on zapytał "co ?".

Wieczorem naszykowałam mu końcówkę juniorka.Nie zjadł wszystkiego więc schowałam miseczkę do kasy pancernej. Znaczy się mikrofalówki :mrgreen: Niestety drzwi nie dokładnie domknięte zostały.Jakiś koci dziad włamał sie i zeżarł to co Żuniowi na noc zostało.

Lucynka wczoraj leżała kołami do góry na kocyku, grzejąc sie w słonku.Zniosła nawet obecność Lucka,Żuka i Karmusia.Grzała brzuszne dredy.

Karmuś dziś raniutko podjadł. Śniadanie było później niż zwykle bo moje leniwe ciałko zwlec się nie mogło.Dopiero awantura kotów postawiła mnie do pionu. Więc Karmel nachapał się prędko bo głód go poganiał.Po czym poszedł na dywan i raczył przyozdobić go spóźnionym śniadaniem. Ostatnio jak ten rzygowinowy Kopciuch wydłubuję pracowicie wszelkie dobra z włosów dywanu. :roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob cze 09, 2012 7:05 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuniek pewnie się nie włamał, to był inny mały kochany.
Żuniu, jedz i trzymaj się.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 09, 2012 9:02 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczkowe kciuczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob cze 09, 2012 10:27 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

I ode mnie :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]