OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 07, 2012 11:36 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczku :(
Asiu, nieczęsto piszę, ale myślę o Was.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 07, 2012 12:20 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu spłakałam się czytając o Żuczku. Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki, żebyście jak najdłużej razem byli.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw cze 07, 2012 13:16 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuniek po rannej ,ciepłej kroplówce poczuł się lepiej.Nawet podjadł małe co nie co.Niestety nie korzysta z kuwety w celu wiadomym więc to mnie martwi. Jelita zawalone i organizm zatruwa się.Boje się robić mu lewatywę bo ma przeciętą przetoką (zrównana jest z odbytem).

Ciężko patrzeć na kota ,który ma takie kłopoty zdrowotne.Nijak mu pomóc w jakiś realny sposób.Tym ciężej,że mały na prawdę nie wygląda na zdechlaka.Ciocia poświadczy :mrgreen:

W ciągu dnia odżył i pokazał na co go stać. Odwiedziła nas /Żunia ciocia Iwona :1luvu: .Żuniek dał popis ganianek,zabaw i wszelkich innych rzeczy, które młody kot powinien robić.Tych dobrych i mniej fajnych.

Większość gówniarstwa pokazała się z zabawowej strony. Łby im tylko odskakiwały.Nawet Lucynka wyjątkowo się ożywiła i pierwszy raz oddała frajdzie zabawowej.Tak się ciesze,że mała nauczyła się bawić. Ciocia naprzywoziła dzieciom zabawek wiec miały co robić.Najfajniejsza była...torba.Biła na głowę myszki i wędki.
Nasze osobiste tałatajstwo stanęło na wysokości zadania w witaniu gości. Nie dali się poznać i ze sobą przywitać. Cenią prywatność :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 07, 2012 13:18 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Prywatność każdy (ja) ceni :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 07, 2012 14:08 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asieńko-nie umiem pomóc :cry: :cry: :cry: :cry:
Może tu cos znajdziesz?
viewtopic.php?f=1&t=61687

Cały czas zaciskam..........
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw cze 07, 2012 18:45 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asieńko dopiero teraz przeczytałam co u Was się dzieje i....kurcze, nie może tak być, Żuniek musi dać radę!
Asia trzymam wszystko co mogę za Żuczka!
Mały koci chłopczyku zwycięż i tym razem!
Przytulam Was bardzo mocno!

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw cze 07, 2012 21:02 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

kropkaXL pisze:Asieńko-nie umiem pomóc :cry: :cry: :cry: :cry:
Może tu cos znajdziesz?
viewtopic.php?f=1&t=61687

Cały czas zaciskam..........

Dzięki Kasiu.
Tutaj kot ma tylko leniwe jelita.Żuk cały jest "leniwy".
Obrazek

ASK@

Post » Czw cze 07, 2012 21:07 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Tak sie martwię o niego,taki jest biedny :cry: :cry: :cry: i Wy tacy biedni widząc jak on sie męczy :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw cze 07, 2012 21:12 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

kropkaXL pisze:Tak sie martwię o niego,taki jest biedny :cry: :cry: :cry: i Wy tacy biedni widząc jak on sie męczy :cry: :cry: :cry:

Kasiu, męczy sie na pewno jak go dopadnie zatkanie.Ale tak na co dzień nie widać chorego kota u niego.W ogóle nie widać i to jest zwodnicze.Pięknie wygląda, podrósł ,szaleje i biega jak najęty.Cieszy sie życiem jak każdy młody kot. Ale środek nie daje nam i jemu zapomnieć,że to tylko pozory.
Dr.Czubek uprzedziła,że jak kał poleci przetoką to...Tyle przeszedł gorszego a tutaj jedna mała przetoczka...

Idę kroplówkować małego.Nie am apetytu.Ze szwedzkiego stołu tylko koledzy sie ścieszyli.
Obrazek

ASK@

Post » Czw cze 07, 2012 21:25 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Dziekuję Asiu za gościnę i prowiancik :D

Poznałam tego czarnego szkrabka co skradł mi serce osobiście :1luvu: ,no fakt w fazie czuję się dobrze
zastałam Żuczka ,bo brykał jak najzdrowszy kotek na świecie :mrgreen:
i oby TAKI STAN TRWAŁ JAK NAJDŁUZEJ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A jaka śmieszna jest Lucynka ,śliczna i zabawowa ,kontaktowa dla człowieka ,a szkielecik cieniutki 8O ,
za to ogon jak u wiewióra , puchaty. Jak Asia ją podtuczy to będzie cudeńko :D
Ogólnie to tylko same szczupaki mnie przywitały ,tłuste rezydenty spały se gdzieś :mrgreen:
Wybaczam im brak ogłady ,bo dla mnie dziś Żuczek był GWIAZDĄ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spokojnej nocy ŻUCZKU :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw cze 07, 2012 21:38 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu, jesteśmy i przytulamy b.b.b. mocno!!! Kciuki i pazurki zaciśnięte z całych sił! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czarne koty są magiczne, mocno wierzę, że Żuczuniowi uda się i tym razem! Po prostu MUSI, za bardzo go wszyscy kochają, żeby odszedł. Wymiziaj Go od nas i przekaż pomruki od czarnego kolegi Cyrylka. Trzymajcie się!
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Czw cze 07, 2012 21:46 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Od czarnych cioć Pusi i Kozy też głaski dla siostrzeńca :mrgreen: Żuczka. Żuczuńku trzymaj się :kotek: :ok: dla Ciebie.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw cze 07, 2012 23:11 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Jestem i po cichu trzymam kciuki, tak mi bardzo smutno, Zuczek skradl i kawalek mojego serca oby zdarzyl się cud !!!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt cze 08, 2012 5:08 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Obrazek
przesyłam y Wam wiosenną dobrą energię :ok: :ok:
wierzymy w Żuka :!: :!: :love: :love: :love: :love:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt cze 08, 2012 5:19 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuniek stawił się na śniadanie.Podjadł troszkę galaretki z Felixa. Smutny się wydaje dzisiaj. Nic z niego nie leci i to tak okropnie martwi. Czekanie na koopala zajmuje nam cały czas i myśli.
Nie mogę oprzeć się łzom jak go tulę i całuję.Głupim i smutnym myślom.Aż jestem zła na siebie za nie.Wczoraj masowałam mu brzuniek to otoczył rękę łapkami, mruczał i wtulał się. Oddawał całuski.Brzuszek cały czas jest twardy :cry: A w kuwecie pustki.

Dulczą rano tradycyjnie pod Figurką i tylko jedna myśl kołacze w głowie.Dwie myśli.Bo jeszcze jest znana mi i bliska dziewunia, której jak Żukowi, natura nie poskąpiła w swej łasce zdrowia. O jej zdrowie też proszę. Myśląc o Żuniu proszę pomyślcie i o niej.

Jakiś drań raczył zahaftować znów dywan.Fantazyjnie z łóżka. :evil: Bo na kocu są resztki świadczące o niecnym działaniu.
Idę ogarniać mieszkanie. Wszelkie płynne ślady działalności należy wytropić i zneutralizować.Miałam jeszcze sie położyć ale...

Pikuś (chyba) ma brzydkie kuwetkowe wpadki. Też powód do zmartwień. On nie może dojść do wagi po ostatniej chorobie. Boję sie o niego również.W weekend są nasi weci będziemy radzić.

Iwonko, nie same szkieletory pokazały się tobie.A Karmelek?
My również bardzo za wizytę dziękujemy. Czas popłynął szybko,za szybko.
Cieszę się,że widziałaś Żuka w dobrej kondycji. Poznałaś go takim jakim jest na prawdę.

Dzięki Zuza za piękny, radosny widoczek i ciepłe słowa.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]