Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 07, 2012 15:42 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Rozumiem go doskonale , przeciez jeszcze 10 lat temu sama chodziłam na mecze Widzewa , siedzialam i darłam sie jak głupia........... jak teraz pomyśle :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D No ale byl czlowiek młodszy , syn biegal po boisku, mąz trener , to i ja musiałam jakos wpasowac sie w to kibicowanie .... żebyście widzieli mnie na tych trybunach ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A teraz to i czasy takie , ze namnożyło sie tych psełdokibiców , którzy niby kibicuja a po meczach burdy, i bijatyki i tego sie boje , boje sie tego jak wróci tymi załadowanymi pociagami !!!!!! :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Czw cze 07, 2012 15:48 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Monika53 pisze: No ale byl czlowiek młodszy , syn biegal po boisku, mąz trener , to i ja musiałam jakos wpasowac sie w to kibicowanie

aaaaaaaaaaa teraz rozumiem :D :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt cze 08, 2012 8:26 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

DZIEŃ DOBRY
:D

WarKotka

Post » Pt cze 08, 2012 9:44 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

:dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: Oj nerwy mam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Tż ledwo do pociągu wsiadł !!!!Pewnie bedzie jechal na stojaco !!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Pt cze 08, 2012 9:47 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Odprowadzałaś Pana Kibica? :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt cze 08, 2012 13:20 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Nie nie odprowadziłam !!!!Usiłowałam go jeszcze rano przekonac zeby jednak nie jechał!!!! nawet nie chcal słyszeć!!!
dzwonil potem ze pociąg załadowany po uszy!!!! Nie wiem kiedy wróci ????????? i jak /?????? Sasiad przyniósł mi skrzynke piwa !!!!!!!!! no chory człowiek !!!!!
Boze bede go miała na karku do 22!!!! (ma popsuty telewizor )
No nie powiem też obejrzę!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Koty dzis szalaly mi w domu , wpadły dwie olbrzymie muchy , mnie z tymi kulami i z łapka w ręku trudno bylo je złapać, jedna na oknie dorwal Miłek i szybko ją schrupał !!!!!!!!!! Fujjjj...... druga zdązyłam ubić !!!!! wzięłam delikatnie za skrzydełka a Lesiu biegł koło nogi o głośnym miałkiem dopominał sie zeby mu ja dać !!!!!!Biedne wieczne głodne koty!!!!!!!!!!! :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Pt cze 08, 2012 13:22 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Monika podobno koło 22 ma być ze wschodniego pociąg do Łodzi

WarKotka

Post » Pt cze 08, 2012 14:01 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Monika53 pisze: Sasiad przyniósł mi skrzynke piwa !!!!!!!!! no chory człowiek !!!

Albo przewidujący :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob cze 09, 2012 8:49 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Cześć :D
Napisz jak TZ dojechał do domu, i jak podobał sie stadion .
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob cze 09, 2012 11:23 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Okolo 2 w nocy miałam telefon , ze śpią u jakiegos kuzyna kolegi w W-wie!!!! Na pociąg nie zdązyl bo chciał obejrzeć mecz Rosja _ Czechy ( ogladali u kuzyna ) Wrócił dziś koło 10 rano , nie wyspany ,zarośniety, głodny i z takim chuchem ze az mnie odrzucilo od drzwi!!!! Wypił mocna kawe , zapakowal sie i pojechal na trening !!!!!! 8O 8O 8O Zdązył tylko powiedzieć ze było super wszystko przygotowane tylko duszno okropnie bo to było pod zamknietym dachem !!!!Ale było spokojnie i bez ekscesów !!!! Ja natomiast miałam w domu super kibicowanie . śasiad o mały włos nie udławił by sie orzeszkiem , waliłyśmy go obie z siostra po plecach , az miał czerwone , Udusił by sie !!!!!! Zona jego przyszła w drugiej polowie meczu i cieszyła sie jak nam strzelili bramke , no nie zna sie biedaka na piłce , co chwila pytała sie to do której bramki my strzelamy , aż chłop jej nie wytrzymał i wysłał ja do domu !!!! :P :P :P :P :P Ale przyniosła pyszne ciasto z rabarbarem , jeszcze ciepłe !!!! Opiłam sie chyba z 3 piwa i juz miałam dośc!!! Sąsiad wypił 8 resztę zostało na dziś , ale już chyba z moim Tz beda kibicować !!!!!! Jak pomyślę, że to prawie cały miesiąc.......to :oops: :oops: :oops: :oops:
modlę sie żeby mu tylko ten TV szybko naprawili !!!!!!
Ale przyznam sie , ze jak nasz bramkarz dostał czerwona kartke to sie poryczałam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dziś stawiam na Holendrów
i na Niemców
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Sob cze 09, 2012 15:16 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Obrazek
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie cze 10, 2012 11:44 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Witamy niedzielnie . Troche wytchnienia do południa ...a potem od nowa przychodzi sąsiad i razem z moim Tż ogladaja mecze i tak do wtorku !!!!!!! ( we wtorek maja mu naprawićTV) A ciesza sie jak dzieci :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: oczywiście popijajac !!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mąz coś przebąkuje , ze jedzie na ćwierćfinał 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
A to moi kibice , których nawet okrzyki nie przerażały, i dzielnie kibicowali wczoraj Portugalii....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: z pamiatkowa czapeczka która pań przywiózł z W-wy!!!Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Pon cze 11, 2012 8:22 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Prawdziwi kibice :ok:

mokre dzień dobry ;)
Obrazek

WarKotka

Post » Pon cze 11, 2012 18:16 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Wyglaskać kibiców prosze :ryk:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Wto cze 12, 2012 8:34 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Witamy !!! Mam wyrzuty sumienia , ze przez te mecze , za malo czasu mamy na zabawę z chlopakami !!!!!! Rano trochę mi po asystują przy zmywaniu , robieniu obiadu i troche porzucam im piłeczek , papierkow i woreczkow i idą w kimonko !!!! Wstają koło 14 na przegryzienie czegos wyjda na balkon troche sie pokręcą pobaraszkuja i dalej spać !!!!! Wstaja na zabawę o koło 18 i najchętnie by sie wtedy bawiły, a ja ogladam mecze , wszystkie machajki juz sie im znudziły , chodza i miałkola , wstaje z fotela ida za mna i miałcza , pan zajęty więc też sie z nimi nie bawi, wczoraj MIłek zarysował do krwi sąsiada bo ten sie uparł wziąśc kota na ręce !!!a mówiłam , ze on potrafi podrysować !!!!!!!
Dziś znowu emocje, obstawiam że nasi przegrają, a może zrobia jakąś niespodziankę ????? :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Monika53

[poprzednia][następna]