Zapraszam do głosowania. W sierpniu (choć mam nadzieję, że do tego nie dojdzie) stuknie nam rok prób na KV.
Proszę też o wsparcie i aktywność

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jamkasica pisze:Przypominam o paluchowych kotach przed weeekendem![]()
Na adopcję kolejny tydzień czekają nasze dziczki, amatorzy podrobów, koty po przejściach...
PANDORA![]()
![]()
Trudno jej zrobić zdjęcie... Kotka była wolnożyjąca. Nie jest agresywna, raczej typ "zobacz mój ogon", choć przyciśnieta do muru może się bronić. Niestety nie można jej wypuścić, bo jest ślepa lub mocno niedowidząca. BARDZO PILNIE SZUKA BEZPIECZNEGO OGRODU BEZ MOŻLIWOŚCI WYJŚCIA, BĄDŹ CZŁOWIEKA, KTÓREMU NIE BĘDZIE PRZESZKADZAĆ JEJ NIEWIDZIALNY STYL BYCIA
LAMIA
zoyabea pisze:bubula pisze:jak pogodzić prawie 12 h bycia poza domem z posiadaniem maluchów? Pytam bo zabrałabym tą przedostatnią od dołu trójkę na tymczas a nie mam pojęcia jak to pogodzić z koniecznością dokarmiania co parę godzin((
one zaczynaja same jesc - dzis dokarmialam - maly czarny niezle sobie radzi -reszta jeszcze nie do koca wie o co chodzi.
poza tym w schronie one siedza bez jedzenia dluzej niz 12 h - ich mamka nie ma pokarmu z tego co wiem![]()
bidy male..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek, Szymkowa i 57 gości