OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 20:04 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczuńku, proszę nie poddawaj się. :(
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro cze 06, 2012 20:15 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu też jestem i też proszę o cud.Tak bardzo chcę by weci nie mieli racji. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 06, 2012 20:41 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

horacy 7 pisze:Asiu też jestem i też proszę o cud.Tak bardzo chcę by weci nie mieli racji. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tyle razy Żuk łamał wszelkie prawa przyrody. To kot niezwykły.Choć ja nie jestem obiektywna.Mam nadzieję,że mu się i teraz uda.Chciałabym tylko wiedzieć kiedy muszę pozwolić mu odejść jeśli zajdzie taka potrzeba. Chciałabym by nas nie zaślepiła miłość do niego i zwykła ludzka zadziorność oraz chowanie głowy w piasek. Już raz nie pozwoliliśmy mu odejść i cały czas się zastanawiam jak jest bele jak czy dobrze zrobiliśmy.Ale jak patrzę na niego jak bawi się i szaleje to chyba dobrze.Chyba :roll:
Przy Żuku zeszły na dalszy plan inne sprawy.Zrobiliśmy się nie jako jego niewolnikami.Leki musiały i muszą być podane na czas, żarełko przetarte i podane...Zawsze ktoś musiał z nim być. Zawsze jest pierwszy w obsłudze.W w rannym karmieniu też był zawsze pierwszy.Bez pardonu dostawał lepsze żarełko i nawet nie miałam wyrzutów sumienia patrząc na śliniące się inne mordki :roll: Wczoraj złapałam się na tym ,że wytarłam pupinę, wytarłam rękę co tam się mazła i...dopiłam herbatę. Toć to obrzydliwe zwyrodnialstwo 8O . Tak do goownianej rzeczywistości przywykliśmy,że zrobiło się to nienormalnie normalne.

Żuk teraz śpi.Przekłada się w inny kat i śpi.Nie dostał nowych leków i zaleceń. Prócz tych co napisałam.Mamy rozpieszczać.Więc w myśl tej idei wyjęłam saszetkę Felixa (ciociu Iwonko :1luvu: ) z kurakiem i zaczęłam przecierać. Ręka mi prawie odpadła a w misce dopiero się pojawiła mazia. Żuk stoi jak głodny wyrzut sumienia, stado stoi i łyka ślinią.A mnie się bąble już robią ,bo tego kuraka nie mogę przez sito utrzeć.Jakaś stara,latająca po polach kura musiała być. :roll: Coś tam wydziergałam,Żuk zeżarł jednym momentem i czekał na dokładkę.Wyjęłam inną ,bardziej przecieralną saszetkę.Nie zeżarł.Widać wielbiciel kuraków twardych i żylastych z niego jest.
Reszcie stada pieczołowicie po łyzi dałam tych zakazanych dobroci.W dużych pojemniczkach. Zlizując resztki mocno się natrudzili i nie prosili o jeszcze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 06, 2012 20:48 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu mam nadzieję ,że złamie wszystkie prawa jeszcze raz.Jesteście niezwykłymi ludźmi a Żuczek niezwykłym kotem. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 06, 2012 21:14 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Ja po prostu jestem z Wami :cry:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro cze 06, 2012 21:18 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu - bardzo, bardzo dawno nie zaglądałam... a tu takie smutne wieści... :(

przytulaj i całuj Żunia - też od nas :1luvu: , poświęć mu każdą wolną chwilę, naszepcz mu do ucha to wszystko, co chciałybyśmy i my mu przekazać

to kociak, którego wszyscy tu kochamy ogromnie - za jego niezłomną wolę życia, za nieustającą walkę z losem - mam nadzieję, że czuje to jakoś nawet na odległość :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jeśli mogłabym jakoś Ci pomóc, daj proszę znać - bo jak zwykle chylę czoło przed Waszą niezwykłą trójką, za to, co robicie dla Żuczka :aniolek:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro cze 06, 2012 21:31 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

joluka pisze:Asiu - bardzo, bardzo dawno nie zaglądałam... a tu takie smutne wieści... :(
to kociak, którego wszyscy tu kochamy ogromnie - za jego niezłomną wolę życia, za nieustającą walkę z losem - mam nadzieję, że czuje to jakoś nawet na odległość :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To nasz wszystkich kotek :1luvu: :1luvu: :1luvu:. Któregoś razu siedzialam kilka godzin żeby przeczytać cały wątek-100 stron. Żeby wiedzieć wszystko o Żuczku. Jakoś mi ta kocinka bardzo zapadła w serce. :kotek:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro cze 06, 2012 21:51 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczek to niezwykly kot jestem tego pewna :1luvu:

Asiu do jutra :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro cze 06, 2012 22:04 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Tak Żuczek jest niezwykły.
On na przekór wszystkim urósł z maciupeńkiej sierotki w ładnego pana kota.
Cały jest ładny i taki radosny.
I to nie może tak być, żeby Żunio nie zawalczył.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 06, 2012 22:50 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Błagam, tylko nie Żuk...
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Czw cze 07, 2012 5:56 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuniek zjadł tylko samą galaretkę.Teraz śpi.Nie biega z dzieciakami jak to zwykle rano było.
Potem zrobimy mu kroplówkę.Wczoraj też dostał. Lubi ciepło spływające mu pod skórę.Rozluźnia się i ...zasypia.Nie załatwia sie i to mnie martwi bardzo.Zatruwany jest organizm małego.
Potem zadzwonię do naszych wetów.Może oni będą mieć jakiś pomysł.

Ide sprzątać chatę .

Za kciuki dziękujemy :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 07, 2012 6:08 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczek jest niezwykły, Wy jesteście nadzwyczajni :ok: Bardzo mocno wierzę w cuda - to za Was :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw cze 07, 2012 6:48 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczku kochany :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 07, 2012 8:18 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczku :1luvu: Asiu :1luvu: Boże pomóż naszemu małemu braciszkowi :cry:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw cze 07, 2012 10:28 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Z niepokojem zaglądam do Żuka...
I choć rzadko się odzywam, to wiedzcie, że jestem z Wami i z nim..
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

[poprzednia][następna]