POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 20:32 POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

szukam dobrych dusz które mogą pomóc groszem kotkę która w piątek będzie operowana-skaplikowane złamanie oszacowany przez lekarza koszt to 1000zł to dla mnie szko ale nie dam uśpić zdrowego kota,muszę zawalczyć ale bardzo to trudne bo ta suma dla mnie nie do przeskoczenia,postanowiłam tu napisać czyta tu trochę ludzi i może się ktoś zlituje i podaruje bez interesownie grosz? kotka jest w poznaniu jak znajdzie sie dobra dusza to proszę o kontakt dam namiary gdzie znajduje sie kotka. może żle zrobiłam że tu piszę ale nie miałam innego pomysłu.

mikutka

Od: Śro cze 06, 2012 20:18

Post » Śro cze 06, 2012 20:35 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

Mikutka, podaj więcej danych, może jakieś zdjęcia? W Poznaniu są wolontariusze, może Ci pomogą?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro cze 06, 2012 20:39 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

niestety nie mam zdjeć bo ona jest już w szpitalu najwyżej po operacji i nie znam też nikogo z wolontariuszy żeby amputacja nogi tyle kosztowała? bo z tego co widziałam to chyba ją utną.

mikutka

Post » Śro cze 06, 2012 20:42 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

A w jakiej jest lecznicy? Plis, używaj znaków przestankowych, bo trudno zrozumieć :oops:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro cze 06, 2012 20:46 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

dr,Gołańczyka ul.Naramowicka

mikutka

Post » Śro cze 06, 2012 21:34 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

Nooo, jeśli Naramowicka, to tyle wykasują :evil:

Poskładanie nogi kosztuje (w zależności od skomlikowania oczywiście) 1000 i więcej.
Amputacja mniej - miałam dwa adoptusie po amputacji, przy obu koszt poniżej 500zł, zabieg, leki itp.
Na Wojska Polskiego w Akademickiej. Jest tam chirurg, dr Antosik. Bardzo dobra pani dr chirurg jest Na Polance, K.Marciniak.
Przepraszam, ze to piszę, ale zabrałabym kota stamtąd.

Całkiem niedawno był watek podobny - tez operacja łapy, tez ta lecznica, też taki koszt ... :evil:
Niewiele pomogli :roll:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro cze 06, 2012 21:38 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

Przenoszę na właściwe podforum.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro cze 06, 2012 21:50 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

wzasadzie troche mnie wmanewrowali że kot musi zostać itd,prawda jest taka że szybko tu miałam najbliżej ale gdybym wiedziała to napewno nie ,powiem szczeże że zastanawiam się co zrobic jak kota zabiorę to już wstępu tam dla mnie nie będzie a może różnie kiedyś być bije sie z myślami do piątku muszę coś wymyśleć.

mikutka

Post » Śro cze 06, 2012 22:03 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

Są lepsze i tańsze lecznice.

Jaką postawili diagnozę?
Co sie stało kotce? I kiedy?
Mówili o poskładaniu łapy, czy od razu o amputacji?
W jakim stanie jest koteczka?
Kiedy chcą robić zabieg? Jest opuchlizna na łapie?

Napisz coś wiecej.
Ja nawet nie zabierając jeszcze kota leciałabym do innego weta z wynikami badań na konsultację.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro cze 06, 2012 22:21 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

nic nie wiem co będą robić diagnoza poważne złamanie ,operacja, wsadzili kota do szpitala ,jutro święto klinika zamknieta tak nic nie zrobią ,tyle że ktoś ma przyjść na dyżur(ciekawe czy to prawda) ,z drugiej strony kotka cierpiąca ja bez środków bólowych zostawiona sama sobie,myślę że raczej nie poskładają oglądałam i dotykałam według mnie kość jest zgruchotana mocno i była opuchlizna.

mikutka

Post » Śro cze 06, 2012 22:23 Re: POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA KOTKI W SZPITALU

i konkretnych badań dziś wogóle nie było

mikutka