Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 20:10 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Biodacyna i na receptę kosztuje 100% niestety .Co do wymiotów to już przegadaliśmy ,że jeżeli biega sobie i była to treść pokarmowa to spokojnie.Test robi się przy biegunce inaczej nie wyjdzie prawidłowo.Szalony dzieciak bawi się wiec mam nadzieje jest ok.Przy pp kociaki przestawały jeśc i były smutne"grzybki" .Za pozdrowienia i pisanie dziękujemy bardzo i tez uściskaj maleńtasy ode mnie. :ryk: U nas dzieciaki dobrze tylko u białasków hormony buzują i Atomek śpiewa jak kota w rui,do tego próbuje gwałcić brata i maluchy.Wczoraj widziałam ja niósł Bąbelka w pyszczku.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 06, 2012 20:15 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Ooo - to masz wesoło :wink:

Dobrze, że maluszki pod pilną opieką.
A te biedaki za mamusią nadal w schronie :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 06, 2012 20:22 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

meksykanka pisze:Ooo - to masz wesoło :wink:

Niestety nadal w schronie.Najgorzej ,że ja jakaś znów bezsilna się czuję nie mam energii do walki.Fizycznie znów dokucza mi ten węzeł chłonny i mam stany podgorączkowe.Do tego przeczytałam o Żuczku i się popłakałam.Cho....ny świat. 8O

horacy 7

Post » Śro cze 06, 2012 20:25 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

horacy 7 pisze:
meksykanka pisze:Ooo - to masz wesoło :wink:

Niestety nadal w schronie.Najgorzej ,że ja jakaś znów bezsilna się czuję nie mam energii do walki.Fizycznie znów dokucza mi ten węzeł chłonny i mam stany podgorączkowe.Do tego przeczytałam o Żuczku i się popłakałam.Cho....ny świat. 8O

Witaj horaś :( tak świat jest podły ....Jaki żuczek :?:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro cze 06, 2012 20:29 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Żuczek od Asi - @ASK :(

smutno dziś.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 06, 2012 20:35 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

:( dziś faktycznie i u mnie Lordzo ma chłoniaka i dziś tak zaniemógł :( po zastrzykach było lepiej a dziś coś takiego .Aż boje się jutra :(

lidka02

Post » Śro cze 06, 2012 20:39 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Ostatnio bardzo źle znoszę takie złe wiadomości i odchodzenie,za dużo tego jest i nie umiem się z tym pogodzić zupełnie.Niektóre te zwierzęta sa tak dzielne,ludzie opiekujący się nimi tak cudowni a los tak straszny.Dzisiaj muszę chyba poryczeć inaczej nie da rady.

horacy 7

Post » Śro cze 06, 2012 21:28 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Basiu..przytulam Cię. Alarm chyba fałszywy, ja po prostu jestem panikara tak samo. Obserwuję kicie, jak coś się będzie działo to od razu zareagujemy. Cała trójka ma energii co nie miara, kupole mi zaserwowały właśnie wszystkie trzy, cala trójka siedziała na raz w kuwetce- melduję, że wszystko wyglada ładnie:) Nie ma kociego mleczka- nie ma bieguny. Będę podawać im go na razie tylko rano, troszkę- głównie z myśla o najdrobniejszej koteczce. Słuchajcie, mój TŻ stał się kocią niańką. Cały dzień siedział dziś praktycznie z maluchami w pokoiku, bawi się z nimi, masuje im brzuchale, no po prostu nie wierzę :1luvu: :ryk:

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Śro cze 06, 2012 22:21 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

raiya pisze:Basiu..przytulam Cię. Alarm chyba fałszywy, ja po prostu jestem panikara tak samo. Obserwuję kicie, jak coś się będzie działo to od razu zareagujemy. Cała trójka ma energii co nie miara, kupole mi zaserwowały właśnie wszystkie trzy, cala trójka siedziała na raz w kuwetce- melduję, że wszystko wyglada ładnie:) Nie ma kociego mleczka- nie ma bieguny. Będę podawać im go na razie tylko rano, troszkę- głównie z myśla o najdrobniejszej koteczce. Słuchajcie, mój TŻ stał się kocią niańką. Cały dzień siedział dziś praktycznie z maluchami w pokoiku, bawi się z nimi, masuje im brzuchale, no po prostu nie wierzę :1luvu: :ryk:

Widzę że rodzinka się powiększy już czas :ok: :1luvu:

lidka02

Post » Czw cze 07, 2012 6:49 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Oby :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 07, 2012 10:48 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Ehh dziewczyny małe kociątko ktoś do pracy mojej mamy podrzucił, samo chodzi już, ale ciągle płacze i moja mama próbowała mu dać mięska ale nie chciało jeść, co robić dziewczyny :(

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Czw cze 07, 2012 11:07 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Czemu mnie nie dziwi, że TOZ-owi skończyła się kasa. Basiu, zrobię, co obiecałam Zosi i Jej napiszę. Jest to wolne i nie miałam jak.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 07, 2012 11:18 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

darialekarzyk pisze:Ehh dziewczyny małe kociątko ktoś do pracy mojej mamy podrzucił, samo chodzi już, ale ciągle płacze i moja mama próbowała mu dać mięska ale nie chciało jeść, co robić dziewczyny :(

Spróbuj dać mu coś innego do jedzenia jakiś pasztecik , może troche rozrób z wodą , pewnie nie umie sam za bardzo jeść .W jakim jest wieku :(

lidka02

Post » Czw cze 07, 2012 13:21 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

darialekarzyk pisze:Ehh dziewczyny małe kociątko ktoś do pracy mojej mamy podrzucił, samo chodzi już, ale ciągle płacze i moja mama próbowała mu dać mięska ale nie chciało jeść, co robić dziewczyny :(

Dario jak maleństwo to zabierz je do siebie musi mieć ciepło,może jeszcze musi być karmione kocim mleczkiem.Feliks jest po szczepieniu i zdrowy więc małemu nie zagraża,a dom to dla niego szansa. :ok: U mnie chłopcy się rozkręcają ,śpią pięknie w łóżku,Bąbel dzisiaj byłby się wykąpał w misce z widą mojej suni.Miska jest na podnośniku lecz dziecko się wspięło i o mało do miski nie wpadło. :mrgreen:

horacy 7

Post » Czw cze 07, 2012 13:24 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Także uważam,ze powinnaś go zabrać i na spokojnie Dt szukać.Malec zginie. Może nie umie sam jeść a może tak zrozpaczony i zestrachany,ze tez nie ja. Bida mamy szuka,swego człowieka co mu dom wymówił.On nie wie ,że jest wyrzutkiem. To domowy dzieciak, nie da sobie rady.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]