Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fumcia pisze:halo, Halinko jak sie czujesz co u koteczków?
fumcia pisze:pozdrawiam środowo,ja od wczoraj mam maleńkiego kotecza wredne dzieciaki chciały go utopić w głębokiej fontannie.Mały kicha i smarka oczka okropne.Nie mam słów do takich...osobników...
Megana pisze:No, no. Może są i rozkoszne, ale staruszki też są słodkie...
fumcia pisze:kić jest czarny,już na antybiotyku,oczka i pyszczek wyczyszczone,intensywnie uczy się sam jeść,po odpoczynku i leku wraca mu energia.Rok temu w tym samym parku odebrałam bachorom też takiego maluszka miał przebite gałki oczne,dla zabawy, bąble krwawe przy gałkach wielkości groszku, trzy mc intensywnego leczenia u wetów i okulistów miał być ślepy,częściowo widzi, jest wielki i piękny. Niestet nie umiem wstawiać zdięć.
halinka1403 pisze:Megana pisze:No, no. Może są i rozkoszne, ale staruszki też są słodkie...
Wszystkie koty są słodkie i najkochańsze,ale w maluszkach jest coś rozbrajającego,sa czasem takie slodko-nieporadne![]()
Megana pisze:halinka1403 pisze:Megana pisze:No, no. Może są i rozkoszne, ale staruszki też są słodkie...
Wszystkie koty są słodkie i najkochańsze,ale w maluszkach jest coś rozbrajającego,sa czasem takie slodko-nieporadne![]()
A widziałaś mojego Kartofelka, najsłodszego staruszka na świecie, pod koniec życia bardzo nieporadnego...? Był ABSOLUTNIE rozbrajający.
Co prawda nie był kotem, ale tej wielkości...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 85 gości