TOSIne maluchy i reszta -Nowa malutka bida.Czy przeżyje?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2012 19:27 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

halo, Halinko jak sie czujesz co u koteczków?

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Sob cze 02, 2012 8:40 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

fumcia pisze:halo, Halinko jak sie czujesz co u koteczków?

Czuję się dobrze :D Kwarantanna dobiega końca,juz nawet zaczęłam wychodzić :D
Koty stęsknione okropnie :D Chodzą za mną całym stadem :D Strasznie pociesznie to wygląda :mrgreen: Jak tylko usiądę,to zaraz przepychanki,żeby się wepchać na kolana :1luvu:
Co do kotów ,które dokarmiam(Tż w zastępstwie) to musze w poniedziałek umówić 2 kastracje,bo kocurki strasznie mi pryskają dom,a nawet jak drzwi otwarte,pryskaja cała klatkę od dołu do góry,więc smierdzi,że wytrzymac nie mozna.
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Sob cze 02, 2012 19:50 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

u kocurków łatwiej,gorzej z kociczkami.Ale się nagłaskasz,a może jakieś zdięcia...

fumcia

Post » Sob cze 02, 2012 22:13 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Mówisz -masz :!: :1luvu: Aparat w lapy i do boju :mrgreen:
Zrobiłam zdjecia wszystkim kotom.Zacznę po kolei ,od mojego pierwszego kota

Czarny :1luvu: ,niestety już poszedł spać, :mrgreen:
Obrazek

Klara :1luvu: Własnie siedzi u mnie na kolanach,a Yoda czeka w kolejce.
Obrazek

Przestraszyła się lampy w aparacie
Obrazek

Pusia :1luvu: A ku ku :!: Bawi się z Szarusią w chowanego :mrgreen:
Obrazek

Szarusia :1luvu: Najwiekszy pieszczoch :1luvu: Wlasnie czeka w kolejce kolanowej :mrgreen:

Obrazek

Yoda :1luvu: Sniezna piękność :1luvu:Też czeka w kolejce ,tylko z drugiej strony :1luvu:

Obrazek

Rudi:1luvu: Wystarczy wejśc do pokoju,a Rudi już wystawia brzuchol do głaskania :mrgreen:

Obrazek

Marysia :1luvu: Tak ,jak jej brat Rudi,uwielbia pieszczoty,więc tradycyjnie brzuch do góry :mrgreen:
Obrazek

Diego :1luvu: Deska do prasowania to dobry punkt strategiczny :mrgreen:
Obrazek

Nela :1luvu: Nelusia juz sie szykowała do spania,oczywiście do łożka, :mrgreen:
Obrazek

Ale musiała jeszcze przywolac do porządku braciszka :mrgreen:
Obrazek

No,jaki grzeczny chłopczyk :1luvu:
Obrazek

Jezyk zamiast drapaka upatrzyl sobie moje skórzane kanapy :mrgreen:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Nie cze 03, 2012 12:46 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Cudowne,a dobrze im u Ciebie jak w kocim niebie,
miłości czułości im nie brakuje,
każdy koteczki kocha i szanuje,...oby jak najwięcej kotków tak mialo...
i tak słodkiego życia zaznalo...

fumcia

Post » Nie cze 03, 2012 15:01 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Dobrze im,ale muszę szybko dla tymczasów domków szukać,bo im dłużej są ,tym ciężej mi ich oddawać.A że wymagania co do domków mam,więc nie tak łatwo trafic na fajny domek.A kocich bied potrzebujących pomocy,leczenia ,sterylizacji ,odkarmienia jest dużo,więc kolejka już na ich miejsce czeka. Diego i Nela już sa gotowe.Jeżyk już wyleczony,zostalo tylko szczepienie i testy i tez moze isc do domku,ale teraz cieżko ,bo sezon na maluszki .
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Śro cze 06, 2012 14:21 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

pozdrawiam środowo,ja od wczoraj mam maleńkiego kotecza wredne dzieciaki chciały go utopić w głębokiej fontannie.Mały kicha i smarka oczka okropne.Nie mam słów do takich...osobników...

fumcia

Post » Śro cze 06, 2012 16:02 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

fumcia pisze:pozdrawiam środowo,ja od wczoraj mam maleńkiego kotecza wredne dzieciaki chciały go utopić w głębokiej fontannie.Mały kicha i smarka oczka okropne.Nie mam słów do takich...osobników...

Jak ich ładnie nazwałaś-..dzieciaki.Ja mam inne określenia na takie niedorosłe elementy :twisted:
A jaki kiciuś :?:jakiej maści :?: ile może mieć tygodni :?: samodzielnie je :?: Co weterynasz mówi :?: dasz radę wstawić zdjęcia :?: Albo założyć mu wątek :?:
Jakie miał szczęście ,że na Ciebie trafił :1luvu:
Maluszki są rozkoszne :1luvu: Można je obserwować godzinami :D Lepsze od telewizji :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Śro cze 06, 2012 19:35 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

No, no. Może są i rozkoszne, ale staruszki też są słodkie...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro cze 06, 2012 22:40 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Megana pisze:No, no. Może są i rozkoszne, ale staruszki też są słodkie...

Wszystkie koty są słodkie i najkochańsze,ale w maluszkach jest coś rozbrajającego,sa czasem takie slodko-nieporadne :D :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Czw cze 07, 2012 9:11 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

kić jest czarny,już na antybiotyku,oczka i pyszczek wyczyszczone,intensywnie uczy się sam jeść,po odpoczynku i leku wraca mu energia.Rok temu w tym samym parku odebrałam bachorom też takiego maluszka miał przebite gałki oczne,dla zabawy, bąble krwawe przy gałkach wielkości groszku, trzy mc intensywnego leczenia u wetów i okulistów miał być ślepy,częściowo widzi, jest wielki i piękny. Niestet nie umiem wstawiać zdięć.

fumcia

Post » Czw cze 07, 2012 10:10 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

fumcia pisze:kić jest czarny,już na antybiotyku,oczka i pyszczek wyczyszczone,intensywnie uczy się sam jeść,po odpoczynku i leku wraca mu energia.Rok temu w tym samym parku odebrałam bachorom też takiego maluszka miał przebite gałki oczne,dla zabawy, bąble krwawe przy gałkach wielkości groszku, trzy mc intensywnego leczenia u wetów i okulistów miał być ślepy,częściowo widzi, jest wielki i piękny. Niestet nie umiem wstawiać zdięć.

Ojej,to jakies straszne miejsce :( Ze to na takich sk......ów kary nie ma :evil:
Co do zdjęć,ja jeszcze niedawno też nie potrafiłam,ale mi dziewczyny pomogły i już umiem :D
Napiszę Ci jak.Z aparatu,podpiętego do komutera wybierz zdjęcia,utwórz nowy folder(klikając prawym przyciskiem myszki na pulpicie)wstaw do niego wybrane zdjęcia.
W drugim oknie znajdz w google wstaw.org Zaloguj się.Wejdz "wybierz plik" wyświetli Ci nowy folder który wcześniej utworzyłaś,kliknij na nr zdjęcia,który chcesz,następnie kliknij "otwórz" i kliknij "wstaw".Chwilę poczekaj jak pokaże się zdjęcie .Kliknij lewym przyciskiem myszki na link "wklejka na forum,3-ci od góry" zaznaczy się na niebiesko,potem kliknij prawym przyciskiem myszki,otworzy się i lewym wciśnij "kopiuj".Wejdz sobie na miau,tak jak piszesz posty,kliknij prawym ,otworzy Ci się ,lewym wciśnij "wklej" i gotowe :mrgreen: życzę powodzenia :ok: i czekam na zdjęcia :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Czw cze 07, 2012 14:52 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

halinka1403 pisze:

Wszystkie koty są słodkie i najkochańsze,ale w maluszkach jest coś rozbrajającego,sa czasem takie slodko-nieporadne :D :1luvu:

A widziałaś mojego Kartofelka, najsłodszego staruszka na świecie, pod koniec życia bardzo nieporadnego...? Był ABSOLUTNIE rozbrajający.
Co prawda nie był kotem, ale tej wielkości...

Megana

Post » Czw cze 07, 2012 19:59 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Megana pisze:
halinka1403 pisze:

A widziałaś mojego Kartofelka, najsłodszego staruszka na świecie, pod koniec życia bardzo nieporadnego...? Był ABSOLUTNIE rozbrajający.
Co prawda nie był kotem, ale tej wielkości...

A gdzie go mogę zobaczyć :?:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Czw cze 07, 2012 21:21 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Wątek, na który zaprasza Filozof - bannerek w moim podpisie :)

Megana

[poprzednia][następna]