Wymiziaj go ode mnie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Żuk jeszcze jest z nami. Wrócił.
Jednak nie ma już dla niego nadziei.
Masz rację Asiu, nie można się pogodzić i z każdym dniem jest trudniej.ASK@ pisze:Żuniek leży na słoneczku.Tak marzyłam by dożył tej chwili.Zaznał wiosennego i letniego słoneczka. Taki sobie leży wyciągnięty i błyszczący.Tylko pupinkę trzyma inaczej.
Wrócił i teraz będziemy go rozpieszczać.Podrósł.
Opakowanie ma śliczne.A środek felerny.Nie wygląda na kota z problemami.
Mówiąc,że każdy dzień z nim przeżyty jest dniem darowanym mówiłam prawdę. Nie prawdą jest ,że można się pogodzić ze świadomością tak mocno namacalną,że może w każdej chwili odejść.Z każdym dniem jest trudniej.
Najbardziej dziś męczyło mnie to,że pojechał do lekarza a ja nawet go nie utuliłam.Do tej pory całowałam go przed każdą wizytą, życzyła szczęścia i mówiłam "do widzenia". Świadomie to robiłam wiedząc,że mogę ostatni raz trzymać go w ramionach. Tym "do widzenia" zaklinałam los. A dziś byłam tak pewna,że jest ok, że to tylko kolejne zatkanie...
Dziękuję Wam za kciuki i obecność.
ASK@ pisze:Żuniek leży na słoneczku.Tak marzyłam by dożył tej chwili.Zaznał wiosennego i letniego słoneczka. Taki sobie leży wyciągnięty i błyszczący.Tylko pupinkę trzyma inaczej.
Wrócił i teraz będziemy go rozpieszczać.Podrósł.
Opakowanie ma śliczne.A środek felerny.Nie wygląda na kota z problemami.
Mówiąc,że każdy dzień z nim przeżyty jest dniem darowanym mówiłam prawdę. Nie prawdą jest ,że można się pogodzić ze świadomością tak mocno namacalną,że może w każdej chwili odejść.Z każdym dniem jest trudniej.
Najbardziej dziś męczyło mnie to,że pojechał do lekarza a ja nawet go nie utuliłam.Do tej pory całowałam go przed każdą wizytą, życzyła szczęścia i mówiłam "do widzenia". Świadomie to robiłam wiedząc,że mogę ostatni raz trzymać go w ramionach. Tym "do widzenia" zaklinałam los. A dziś byłam tak pewna,że jest ok, że to tylko kolejne zatkanie...
Dziękuję Wam za kciuki i obecność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości