OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 13:26 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Przytulam mocno! I nie tracę nadziei w siłę Żunia :ok:
Wymiziaj go ode mnie :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 06, 2012 13:30 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

:oops: :oops:
głaski od nas dla Żunia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kochanie, jesteś najdzielniejszy :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro cze 06, 2012 13:42 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu przytulam! Wygłaskaj Żuczka bardzo delikatnie też w moim imieniu!!!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro cze 06, 2012 14:13 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczku grzeczny z ciebie chłopaczek ,bardzo grzeczny.
:1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro cze 06, 2012 14:35 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

ASK@ pisze:Żuk jeszcze jest z nami. Wrócił.
Jednak nie ma już dla niego nadziei.

Nie zgadzam się :cry: :cry: zwyczajnie po ludzku nie zgadzam się :(
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro cze 06, 2012 14:41 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro cze 06, 2012 15:40 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu jestem i zaciskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: z całych sił!-niech zdarzy się cud i niech trwa!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 06, 2012 15:59 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuczku kochany walcz :1luvu: :ok: :ok: :ok: I dużo siły dla Ciebie Asiu i Rodziny :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro cze 06, 2012 16:23 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuniek leży na słoneczku.Tak marzyłam by dożył tej chwili.Zaznał wiosennego i letniego słoneczka. Taki sobie leży wyciągnięty i błyszczący.Tylko pupinkę trzyma inaczej.
Wrócił i teraz będziemy go rozpieszczać.Podrósł.
Opakowanie ma śliczne.A środek felerny.Nie wygląda na kota z problemami.
Mówiąc,że każdy dzień z nim przeżyty jest dniem darowanym mówiłam prawdę. Nie prawdą jest ,że można się pogodzić ze świadomością tak mocno namacalną,że może w każdej chwili odejść.Z każdym dniem jest trudniej.

Najbardziej dziś męczyło mnie to,że pojechał do lekarza a ja nawet go nie utuliłam.Do tej pory całowałam go przed każdą wizytą, życzyła szczęścia i mówiłam "do widzenia". Świadomie to robiłam wiedząc,że mogę ostatni raz trzymać go w ramionach. Tym "do widzenia" zaklinałam los. A dziś byłam tak pewna,że jest ok, że to tylko kolejne zatkanie...

Dziękuję Wam za kciuki i obecność.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 06, 2012 16:43 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

ASK@ pisze:Żuniek leży na słoneczku.Tak marzyłam by dożył tej chwili.Zaznał wiosennego i letniego słoneczka. Taki sobie leży wyciągnięty i błyszczący.Tylko pupinkę trzyma inaczej.
Mówiąc,że każdy dzień z nim przeżyty jest dniem darowanym mówiłam prawdę. Nie prawdą jest ,że można się pogodzić ze świadomością tak mocno namacalną,że może w każdej chwili odejść.Z każdym dniem jest trudniej.

Najbardziej dziś męczyło mnie to,że pojechał do lekarza a ja nawet go nie utuliłam.Do tej pory całowałam go przed każdą wizytą, życzyła szczęścia i mówiłam "do widzenia". Świadomie to robiłam wiedząc,że mogę ostatni raz trzymać go w ramionach. Tym "do widzenia" zaklinałam los. A dziś byłam tak pewna,że jest ok, że to tylko kolejne zatkanie...

Masz rację Asiu, nie można się pogodzić i z każdym dniem jest trudniej.
Trzymaj się Dzielna Kobieto! Jestem z Wami. Przytulam...
I pamiętaj, mój rękaw jest...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro cze 06, 2012 18:37 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

ASK@ pisze:Żuniek leży na słoneczku.Tak marzyłam by dożył tej chwili.Zaznał wiosennego i letniego słoneczka. Taki sobie leży wyciągnięty i błyszczący.Tylko pupinkę trzyma inaczej.

Asiu, niestety tylko kciuki i obecność, czasem mam taki moment że jestem zła na siebie, że jedyne co mogę to klepać w klawiaturę...
Ale jesli Ciebie to w jakikolwiek sposób podbudowuje i dodaje energii to mogę klepać co dzień :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro cze 06, 2012 18:56 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

smutne wieści :(
Żuczku, nie poddawaj się :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro cze 06, 2012 19:04 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asiu i nie wiem co napisać, proszę żeby było dobrze, ja nie mam takiej mocy, ale proszę.
joanna3113

Post » Śro cze 06, 2012 19:05 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asik, to prawda, gdyby klepactwo w klawiaturę przekładało się na pomoc dla Ciebie i Żuczka, będziemy klepać do utarty tchu.
Chcemy cudu.
Asiu trwam jak potrafię i nie umiem nic mądrego napisać.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 06, 2012 19:30 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

:cry:
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

[poprzednia][następna]