alab108 pisze:Basiuniu, byłaś u weta? Nie można tyle chorować
Tak Basia była u weta
Moderator: Estraven
ruda32 pisze:alab108 pisze:Basiuniu, byłaś u weta? Nie można tyle chorować
Tak Basia była u weta

meg11 pisze:ruda32 pisze:alab108 pisze:Basiuniu, byłaś u weta? Nie można tyle chorować
Tak Basia była u weta
Nie ma to jak treściwa odpowiedżU weta???
ruda32 pisze:meg11 pisze:ruda32 pisze:alab108 pisze:Basiuniu, byłaś u weta? Nie można tyle chorować
Tak Basia była u weta
Nie ma to jak treściwa odpowiedżU weta???
no była u lekarza ze sobą
nie napiszę co Basi dolega bo nie powinnam-sama napisze jak będzie mogła
nękam ją telefonami

meg11 pisze:Chodziło mi raczej o wypowiedż Alab gdzie pytała czy Basia była u weta i że nie można tyle chorować. Wet raczej by diagnozy nie postawił Basi.
Przypomniało mi się jak mój brat był w gronie znajomych, gdzie było dwoje dwulatków. Dziewczynka podeszła do drzwi a mój brat zamiast Julia odejdż od drzwi. To odezwał się kici, kici![]()
śmiech do tej pory słyszy

meg11 pisze:Chodziło mi raczej o wypowiedż Alab gdzie pytała czy Basia była u weta i że nie można tyle chorować. Wet raczej by diagnozy nie postawił Basi.
Przypomniało mi się jak mój brat był w gronie znajomych, gdzie było dwoje dwulatków. Dziewczynka podeszła do drzwi a mój brat zamiast Julia odejdż od drzwi. To odezwał się kici, kici![]()
, zdrówka i wracaj do nas......czekamy.....nieustannie.EVA2406 pisze:meg11 pisze:Chodziło mi raczej o wypowiedż Alab gdzie pytała czy Basia była u weta i że nie można tyle chorować. Wet raczej by diagnozy nie postawił Basi.
Otóż wyobraź sobie, że wolę diagnozę dobrego weta od diagnozy kiepskiego lekarza ludzkiego i wielokrotnie dostałam lepsze porady od weta.
Puszatku, zdrówka i wracaj do nas......czekamy.....nieustannie.
alab108 pisze:Ja sobie tak zażartowałam, wiedziałam, że Basia źle sie czuje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości