tu to nie jak Maniek,a jakaś ksiezniczka wyglada-takie to delikatne.No cudny pysiol

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pinokio_ pisze:issey32, bazarek bardzo oryginalny. ciesze sie i bardzo dziekuje.
Jak na moją szanowną sa za delikatne i za male![]()
![]()
Kto nie byl jeszcze na bazarku, zapraszam, warto, bo cena jest niska, a towar extra![]()
Kociki jakos sie trzymają. Flukają, prychają, ale nie ma tragedii. Jedzą, bawia sie i jak na razie widac, ze scanomune i beta glukan zadzialaly. Czasem jest tak, ze kilka dni nic nie widac, ze moga byc chore.
Jesli nie macie nic na przeciw, to mysle, ze wybiore te ktore czuja sie dobrze i poszczepie. Rozmawialam z wetami i jeden i drugi mowia, ze mozna. Moze tak byc, ze po szczepieniu za jakis czas wynik testu moze byc dodatni. Bym zaryzykowala i zaczela szczepic. Beda mialy wieksze szanse na adopcje. Postaramy sie o dobre, swiadome adopcje. A jesli nie znajdzie sie nikt, to za jakis czas moze powtorzymy testy jakos wyrywkowo, dla kilku z nich?
Moje zdanie jest takie, ze one dostaly od Was szanse i jesli zaszczepie, a nie zadziala, to trudno. Gdyby nie Wy, nie wiedzialabym, ktore sa dodatnie, baaaa, nie wiedzialabym, w ogole, ze mam dodatnie koty. Wtedy po jakims czasie moglo tak byc ze wszystkie dodatnie. A w tej chwili te ujemne nie maja kontaktu, ale nie wiemy przeciez co moze sie stac. Wychodzą i czasem slysze jakies kocie awantury gdzies w krzakach i nawet nie wiem kto z kim bo nie widze. Zawsze moga przeciez zarazic sie od jakiegos obcego kota.
Prosze, powiedzcie czy glowkuje dobrze. Nie chcialabym zmarnowac ani Waszych pieniedzy, ani oddania. Pomyslalam, ze wola boska i niech sie stanie.
Nie wiem, czy przekazalam dobrze swoja decyzje, ale staralam sie zebyscie mnie dobrze zrozumialy.
Chce zuzyc te 9 szczepionek i decyzje przemysliwalam na prawde dlugoooo.
BOZENAZWISNIEWA pisze::roll:![]()
![]()
to smutne co piszesz Irenka....mam nadzieje,ze wydasz je do domów,gdzie nie będzie innych kotów....
"moze okaza se pozytywne"....tak....to prawda,szybciej zejdą..
co do testów "wyrywkowo"to jest to najdurniejsze co słyszałam pod słońcem....bo "netrafiony"kot bedzie zakazał inne![]()
Przpraszam,to moja ostatnia już wypowiedź na tym wątku....szkoda było mojego czasu....jestem wrzecz "oburzona' Twoim wpisem...wiem,ze i moje wpisy oburzaja co niektórych....Kompletnie mnie dobiłaś na "dzień dobry"...
issey32 pisze:http://miau.pl/zabezpieczenia/img/p_1.jpg
pinokio_ pisze:issey32 pisze:http://miau.pl/zabezpieczenia/img/p_1.jpg
cos pieknego. . . . oj, pewnie, ze by sie przydalo, mam nawet miejsce na cos takiego. Mysle jednak, ze musi to kosztowac mase pieniedzy.
pinokio_ pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze::roll:![]()
![]()
to smutne co piszesz Irenka....mam nadzieje,ze wydasz je do domów,gdzie nie będzie innych kotów....
"moze okaza se pozytywne"....tak....to prawda,szybciej zejdą..
co do testów "wyrywkowo"to jest to najdurniejsze co słyszałam pod słońcem....bo "netrafiony"kot bedzie zakazał inne![]()
Przpraszam,to moja ostatnia już wypowiedź na tym wątku....szkoda było mojego czasu....jestem wrzecz "oburzona' Twoim wpisem...wiem,ze i moje wpisy oburzaja co niektórych....Kompletnie mnie dobiłaś na "dzień dobry"...
Bozenko, nie przesadzaj. To wlasnie Twoimi wpisami sie zasugerowalam, ze u Ciebie po szczepieniu kotow(czy kota(?)) ujemnego po jakims czasie okazalo sie, ze ma bialaczke. To co ja takiego innego napisalam.
Ja po prostu nie znam sie na tym, a z tego co zrozumialam, to kazdy ma inne zdanie. Jedni szczepic, inni testowac. A ostatnio przycichlo, wiec doszlam do wniosku, ze zrobie tak zeby nie zmarnowac szczepionek.
Nie mam zamiaru szkodzic tylko nie jest mi latwo ogarnac to wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 19 gości