ale mimo wszystko nie złapałaś za łapę, że to on

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paw pisze:Bezik jest typem zatwardziałego przestępcy, dumnego ze swoich występków - obwieszcza je głośnym , tryumfalnym wrzaskiem. w środku nocy na ten przykład.
Ja nie mam w tej chwili czasu nawet na turnus półgodzinny, a co dopiero mówić o turnusie tygodniowympaw pisze:aha .. . i przyjmuję zapisy na tygodniowe turnusy u mnie dla osób które bronią tezy że Bezik nie straszy.. galos3max, mavi, która pierwsza?
jej siostra już się przekonała....
paw pisze:aha .. . i przyjmuję zapisy na tygodniowe turnusy u mnie dla osób które bronią tezy że Bezik nie straszy.. galos3max, mavi, która pierwsza?
co do łapania Bezika na gorącym uczynku to nie jest to zbyt trudne, bo jest typem zatwardziałego przestępcy, dumnego ze swoich występków - obwieszcza je głośnym , tryumfalnym wrzaskiem. w środku nocy na ten przykład.
no dobra, i tak uwielbiam drania...
galos3max pisze:paw pisze:aha .. . i przyjmuję zapisy na tygodniowe turnusy u mnie dla osób które bronią tezy że Bezik nie straszy.. galos3max, mavi, która pierwsza?
co do łapania Bezika na gorącym uczynku to nie jest to zbyt trudne, bo jest typem zatwardziałego przestępcy, dumnego ze swoich występków - obwieszcza je głośnym , tryumfalnym wrzaskiem. w środku nocy na ten przykład.
no dobra, i tak uwielbiam drania...
ja się piszęi będę bronić honoru Bezika do ostatniego tchu
Annazoo pisze:Kobiety wolą Jamesów Deanów, u mnie też wszystkie czytelniczki wzdychają do Walusia
paw pisze:Annazoo pisze:Kobiety wolą Jamesów Deanów, u mnie też wszystkie czytelniczki wzdychają do Walusia
i ma to swoje dobre strony - zaczynam poszukiwania atrakcyjnej dwutygodniowej oferty wakacyjnej![]()
równocześnie w związku z excesami Bezika prowadzę poszukiwania kuwety bezżwirkowej, czegoś w tym stylu:
http://animalia.pl/szukaj.php?search=ku ... submit.y=0
zaś w związku z excesami Wykałaczki kuwety krytej, rozważam też opcję przystosowania pudełka z ikei
ufff...
paw pisze:a wczoraj odwiedziłam Dyzia. Mieszka sobie jak panisko i ma się dobrze. w obliczu zagrożenia (Wiślacki z czipownicą) wciska się za regał. Duzi zadowoleni z niego i on chyba z dużych też. nie chciał wracać. ale podarował Bezikowi kuwetę z kratkownicą.
paw pisze:a wczoraj odwiedziłam Dyzia. Mieszka sobie jak panisko i ma się dobrze. w obliczu zagrożenia (Wiślacki z czipownicą) wciska się za regał. Duzi zadowoleni z niego i on chyba z dużych też. nie chciał wracać. ale podarował Bezikowi kuwetę z kratkownicą.
gertaaa pisze:paw pisze:a wczoraj odwiedziłam Dyzia. Mieszka sobie jak panisko i ma się dobrze. w obliczu zagrożenia (Wiślacki z czipownicą) wciska się za regał. Duzi zadowoleni z niego i on chyba z dużych też. nie chciał wracać. ale podarował Bezikowi kuwetę z kratkownicą.
To bardzo miło z jego strony![]()
cieszę że chłopak dobrze trafił i dobrze się bawi![]()
buziaki od Krysi dla towarzystwa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości