Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 10:23 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

o żesz, no to nieźle 8O
ale mimo wszystko nie złapałaś za łapę, że to on :ryk:
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Pon cze 04, 2012 14:09 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

wszystkim zaangażowanym w opiekę nad moimi kotkami w czasie mojej nieobecności
BAAAAARDZO DZIĘKUJĘ !!!!!

Obrazek

jotpegu, jej siostro, Justynko

co byśmy bez was zrobili...

Obrazek

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pon cze 04, 2012 14:40 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

aha .. . i przyjmuję zapisy na tygodniowe turnusy u mnie dla osób które bronią tezy że Bezik nie straszy.. galos3max, mavi, która pierwsza? :)
jej siostra już się przekonała....

co do łapania Bezika na gorącym uczynku to nie jest to zbyt trudne, bo jest typem zatwardziałego przestępcy, dumnego ze swoich występków - obwieszcza je głośnym , tryumfalnym wrzaskiem. w środku nocy na ten przykład.
no dobra, i tak uwielbiam drania... :)

paw

Post » Pon cze 04, 2012 16:13 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

paw pisze:Bezik jest typem zatwardziałego przestępcy, dumnego ze swoich występków - obwieszcza je głośnym , tryumfalnym wrzaskiem. w środku nocy na ten przykład.

potwierdzam. u nas go słychać. ma głos donośniejszy nawet niż znany operowy tenor Miciek (mój czarny koci charakter) :mrgreen: :mrgreen:

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Pon cze 04, 2012 16:50 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

no, ale jest kochanym kościstym zadkiem, fakt

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pon cze 04, 2012 20:01 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

paw pisze:aha .. . i przyjmuję zapisy na tygodniowe turnusy u mnie dla osób które bronią tezy że Bezik nie straszy.. galos3max, mavi, która pierwsza? :)
Ja nie mam w tej chwili czasu nawet na turnus półgodzinny, a co dopiero mówić o turnusie tygodniowym :roll:
Ale przecie mi turnus niepotrzebny, boć ja wiem, że Bezik to sama słodycz i SweetCat. Żaden turnus niczego mi nie udowodni :twisted:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pon cze 04, 2012 21:52 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

paw pisze:aha .. . i przyjmuję zapisy na tygodniowe turnusy u mnie dla osób które bronią tezy że Bezik nie straszy.. galos3max, mavi, która pierwsza? :)

co do łapania Bezika na gorącym uczynku to nie jest to zbyt trudne, bo jest typem zatwardziałego przestępcy, dumnego ze swoich występków - obwieszcza je głośnym , tryumfalnym wrzaskiem. w środku nocy na ten przykład.

ja się piszę :1luvu: i będę bronić honoru Bezika do ostatniego tchu 8)
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Wto cze 05, 2012 6:42 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

galos3max pisze:

ja się piszę :1luvu: i będę bronić honoru Bezika do ostatniego tchu 8)

To jest nas już dwie :mrgreen: :mrgreen:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Wto cze 05, 2012 10:27 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

Kobiety wolą Jamesów Deanów, u mnie też wszystkie czytelniczki wzdychają do Walusia :kotek:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto cze 05, 2012 11:18 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

Annazoo pisze:Kobiety wolą Jamesów Deanów, u mnie też wszystkie czytelniczki wzdychają do Walusia :kotek:

i ma to swoje dobre strony - zaczynam poszukiwania atrakcyjnej dwutygodniowej oferty wakacyjnej :)

równocześnie w związku z excesami Bezika prowadzę poszukiwania kuwety bezżwirkowej, czegoś w tym stylu:

http://animalia.pl/szukaj.php?search=ku ... submit.y=0

zaś w związku z excesami Wykałaczki kuwety krytej, rozważam też opcję przystosowania pudełka z ikei

ufff...

paw

Post » Wto cze 05, 2012 11:27 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

paw pisze:
Annazoo pisze:Kobiety wolą Jamesów Deanów, u mnie też wszystkie czytelniczki wzdychają do Walusia :kotek:

i ma to swoje dobre strony - zaczynam poszukiwania atrakcyjnej dwutygodniowej oferty wakacyjnej :)

równocześnie w związku z excesami Bezika prowadzę poszukiwania kuwety bezżwirkowej, czegoś w tym stylu:

http://animalia.pl/szukaj.php?search=ku ... submit.y=0

zaś w związku z excesami Wykałaczki kuwety krytej, rozważam też opcję przystosowania pudełka z ikei

ufff...

Kuweta kryta, bardzo dobra:
Obrazek

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pt cze 08, 2012 12:52 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

a wczoraj odwiedziłam Dyzia. Mieszka sobie jak panisko i ma się dobrze. w obliczu zagrożenia (Wiślacki z czipownicą) wciska się za regał. Duzi zadowoleni z niego i on chyba z dużych też. nie chciał wracać. ale podarował Bezikowi kuwetę z kratkownicą.

paw

Post » Pt cze 08, 2012 14:58 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

paw pisze:a wczoraj odwiedziłam Dyzia. Mieszka sobie jak panisko i ma się dobrze. w obliczu zagrożenia (Wiślacki z czipownicą) wciska się za regał. Duzi zadowoleni z niego i on chyba z dużych też. nie chciał wracać. ale podarował Bezikowi kuwetę z kratkownicą.

To bardzo miło z jego strony :D
cieszę że chłopak dobrze trafił i dobrze się bawi :D
buziaki od Krysi dla towarzystwa :ryk: :ryk:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt cze 08, 2012 20:56 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

paw pisze:a wczoraj odwiedziłam Dyzia. Mieszka sobie jak panisko i ma się dobrze. w obliczu zagrożenia (Wiślacki z czipownicą) wciska się za regał. Duzi zadowoleni z niego i on chyba z dużych też. nie chciał wracać. ale podarował Bezikowi kuwetę z kratkownicą.

:lol: a zdjęcia gdzie??
potem sie okaze, ze Dyzio mieszka nie w domu, a w stodole, a w ogole to podkrakowskie okolice wiadomo z czego slyna :evil:
ps
Lukrecjan usiłuje pokazać Mićkowi, ze to on teraz jest samcem alfa w stadzie. :twisted:
na wlasnej piersi gad wyhodowany :D

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Pon cze 11, 2012 14:01 Re: Czar-koty, bur-koty i Straszny Staruszek

gertaaa pisze:

To bardzo miło z jego strony :D
cieszę że chłopak dobrze trafił i dobrze się bawi :D
buziaki od Krysi dla towarzystwa :ryk: :ryk:

Lukrecjan się zaczerwienił, takie mu się rude na policzkach od tego zrobiło :)

paw

[poprzednia][następna]