KOCIA CHATKA Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2012 21:08 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 04.06.-10.06.2012 r.
04.06. pon. rano The Szops wie. MaraS
05.06. wt. rano Beatka wie. Iwona
06.06. śr. rano The Szops wie Ewa
07.06. czw.rano Beatka wie. brak
08.06. piat rano brak wie. Cookie i Kasia
09.06. sob. brak wie.Teresa
10.06. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon cze 04, 2012 21:09 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Zaliczyliśmy dzisiaj 1,5 godzinną odsiadkę w poczekalni u weta, mega kolejka :?
Ogonek dostał ostatni zastrzyk, na widok p. wet ze strzykawką dostał strasznej sraczki, biedulek. W piątek jedziemy na poluzowanie szwów, całkowite zdjęcie szwów później. Na piątek też umówiliśmy sterylkę naszej podwórkowej kotki Antośki, o której już pisałam.

Odebrałam książeczkę Papierka z wydrukami wyników wszystkich badań. Ksiązeczka jest w witrynce, można ją wysłac.
Dokupilismy Pysiolowi witaminy, proszę nadala podawac zgodnie z kartą.

Nie wiem jak tragicznie jest z naszymi finansami, ale może jednak powinniśmy dac Klaudynce szansę i jakoś zorganizowac jej ten wyjazd do Wrocławia :roll:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon cze 04, 2012 21:14 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Klaudynka ma lek Marbocyl - ma go w pudełku w witrynce opisane: Klaudynka.
W ewidencji leków podawanych zrobiłam wpis w jej karcie: Marbocyl 1 i 1/2 tabletki 1 x doba.
Nie wiem jak to będzie z tą temperaturą bo leków p. gorączkowych nie dostałam - to raczej na zasadzie - "jak będzie jutro z nią kiepsko to wówczas przyjechać". Jak kotek będzie osowiały to prosze o info i wówczas albo z nią podjadę albo chociaż przywiozę dla niej tabletkę.
Aha -dziś nie udało mi się znaleźć jej książeczki ale to było na szybko więc może gdzieś jest

Poza tym:
- na zdrowej były 3 rzadkie kupy ala krowi placek :|
- na kwarantannie: Sandra ma ewidentne rany na skórze - powstałe ponoć w wyniku autoagresji -oby znalazł się dom bez innych kotów...
- w szufladzie zostawiłam faktury z Almavetu,
- Marta wzięła trochę prania

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon cze 04, 2012 21:23 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Może zainteresowani Klaudynką zechcą zrobić jej te badania we Wrocławi jak już dojdzie do adopcji :roll:
Szkoda, że wcześniej nie dałaś mi znać, że książeczka jest już w KCH, było by szybciej, dziewczyny czekają żeby iść z Papierkiem do weta a bez wyników nie ma sensu...
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon cze 04, 2012 21:38 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Cookie1706 pisze:Szkoda, że wcześniej nie dałaś mi znać, że książeczka jest już w KCH, było by szybciej, dziewczyny czekają żeby iść z Papierkiem do weta a bez wyników nie ma sensu...

Wcześniej, czyli kiedy? Przywiozłam ją do chatki przed 21-szą :roll:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon cze 04, 2012 21:51 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

The Szops pisze:
Cookie1706 pisze:Szkoda, że wcześniej nie dałaś mi znać, że książeczka jest już w KCH, było by szybciej, dziewczyny czekają żeby iść z Papierkiem do weta a bez wyników nie ma sensu...

Wcześniej, czyli kiedy? Przywiozłam ją do chatki przed 21-szą :roll:

Źle się dogadałyśmy, trudno jutro po pracy przyjadę do kociarni i zabiorę książeczkę żeby wysłać, ewentualnie zawieść do Katowic, o ile będę miała czym.
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon cze 04, 2012 22:17 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

:)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto cze 05, 2012 1:39 Forum

:kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto cze 05, 2012 7:18 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Marta - odpowiadam na Twoje pytanie z wczoraj - nie zamawiałam karmy, w tym sklepie jest przede wszystkim karma sucha a tej na razie nie brakuje. Mają mokrą Animondę, ale taniej jest w Zooplusie.
Teresa, czy możemy zamówić z Zooplusa, czy mam kupić w supermarkecie, a może mamy mamy coś jeszcze ze zbiórek? Ja dzisiaj przywiozę 4 puszki Animondy, 2 puszki Kitty z Biedronki :D , 2 gratisy suchej Bozity dla maluchów na próbę - ale to starczy najwyżej na 2-3 dni.
Obawiam się, że wkrótce maluchy też zarażą się kokcydiami, a u maluchów na sraczce może się nie skończyć. Proponuję używać osobnej łopatki do żwirku do ich kuwety albo chociaż zaczynać sprzątanie od nich.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Wto cze 05, 2012 7:34 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Iwona11 pisze:Marta - odpowiadam na Twoje pytanie z wczoraj - nie zamawiałam karmy, w tym sklepie jest przede wszystkim karma sucha a tej na razie nie brakuje. Mają mokrą Animondę, ale taniej jest w Zooplusie.
Teresa, czy możemy zamówić z Zooplusa, czy mam kupić w supermarkecie, a może mamy mamy coś jeszcze ze zbiórek? Ja dzisiaj przywiozę 4 puszki Animondy, 2 puszki Kitty z Biedronki :D , 2 gratisy suchej Bozity dla maluchów na próbę - ale to starczy najwyżej na 2-3 dni.

Iwonka kupcie jak Wam wygodniej, ze zbiórek mokrej karmy już nie mamy.
Suchej karmy mamy pod dostatkiem, tak że problem jest tylko z mokrą.

terenia1

Post » Wto cze 05, 2012 7:36 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Jak coś w długi weekend zamknięty jest Almavet, gdyby się ktoś przez przypadek wybierał.

terenia1

Post » Wto cze 05, 2012 8:09 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Ja sobie na dyżur swoje mokre przywożę :P W zooplusie jak zamówimy dziś to karma będzie za tydzień :? Na dodatek powoli na zdrowej się znów kończy żwirek :|
Aha zepsuła się/zepsułam :oops: miotłę na zdrowej - podrzucę nową końcówkę.
Zapytam laski od żwirku czy nie miałaby jakiegoś mokrego w promocji.

Mara S

Post » Wto cze 05, 2012 8:35 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Mara S pisze: Na dodatek powoli na zdrowej się znów kończy żwirek :|

Kurcze już się kończy 31 maja pisałaś że właśnie dwa worki żwirku dotarły na kociarnię - to dzś mamy 5 czerwiec - przez raptem 4 dni zeszły dwa worki żwiru?

terenia1

Post » Wto cze 05, 2012 8:41 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

terenia1 pisze:
Mara S pisze: Na dodatek powoli na zdrowej się znów kończy żwirek :|

Kurcze już się kończy 31 maja pisałaś że właśnie dwa worki żwirku dotarły na kociarnię - to dzś mamy 5 czerwiec - przez raptem 4 dni zeszły dwa worki żwiru?

Kończy się tylko ten worek na zdrowej - jest jeszcze ale jest gdzieś 1/4 pudła

Mara S

Post » Wto cze 05, 2012 8:43 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Dziewczyny u nas w markecie jest jedzenie http://www.marketduo.pl/butchers-classi ... p-832.html za 1.99zł-400g i mała tacka 100g+50g gratis za 0.99zł :) Może bardziej opłaca się kupić niż zamawiać. Koty uwielbiają to jedzenie. Jakis czas temu do Chatki przyniosłam puszkę to zjadały az im sie uszy trzęsły

W innych sklepach ta karma kosztuje ponad 2zl

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]