Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:Szkoda, że wcześniej nie dałaś mi znać, że książeczka jest już w KCH, było by szybciej, dziewczyny czekają żeby iść z Papierkiem do weta a bez wyników nie ma sensu...
The Szops pisze:Cookie1706 pisze:Szkoda, że wcześniej nie dałaś mi znać, że książeczka jest już w KCH, było by szybciej, dziewczyny czekają żeby iść z Papierkiem do weta a bez wyników nie ma sensu...
Wcześniej, czyli kiedy? Przywiozłam ją do chatki przed 21-szą
Iwona11 pisze:Marta - odpowiadam na Twoje pytanie z wczoraj - nie zamawiałam karmy, w tym sklepie jest przede wszystkim karma sucha a tej na razie nie brakuje. Mają mokrą Animondę, ale taniej jest w Zooplusie.
Teresa, czy możemy zamówić z Zooplusa, czy mam kupić w supermarkecie, a może mamy mamy coś jeszcze ze zbiórek? Ja dzisiaj przywiozę 4 puszki Animondy, 2 puszki Kitty z Biedronki, 2 gratisy suchej Bozity dla maluchów na próbę - ale to starczy najwyżej na 2-3 dni.
Mara S pisze: Na dodatek powoli na zdrowej się znów kończy żwirek
terenia1 pisze:Mara S pisze: Na dodatek powoli na zdrowej się znów kończy żwirek
Kurcze już się kończy 31 maja pisałaś że właśnie dwa worki żwirku dotarły na kociarnię - to dzś mamy 5 czerwiec - przez raptem 4 dni zeszły dwa worki żwiru?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 282 gości