[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2012 20:45 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

salvadoredali67 pisze:
kotkins pisze:Ruski są niebezpieczne:szybkie i skoczne.
Jak do mnie ktoś przychodzi to Fiońcia zachwycona układa się na koniecznie różowej poduszce lepszym profilem i śpi pokazowo.A ruski u Basiag???Szaleństwo!skoki, skoki, skoki :D
Cudne są te ruski,ale Kotkins jest stacjonarny ,dlatego ma persy.

Ale kolorek futra to one mają bajeczny...i pysie też...

A historii o ludziach z adopcji i o ludziach w ogóle to ja znam duuuużo...lekarze mają naprawdę pełen przekrój ,a ja mam i nfz ,i abonamentowców...bywa ciekawie.

Np. pan wojskowy co to jamnika wziął ze schronu a potam oddał?Bo żona się jamnika BAŁA??
A potem się zreflektowal, pożłował...ale jamnik juz był pod moją opieką.I ja tę adopcję prowadziłam.Pan się musiał pofatygować z Wrocławia (byli tam pan i jamnik), odbyć kilkugodzinna rozmowę, popłakać i usłyszeć ,że jest GNOJKIEM.
Zrobił to.
I teraz co miesiąc mam zdjęcia jamnika na mailu, najlepszy był jamnik w skafanderku:)))

:D

Wojskowy???? zaczynam czytać z coraz większa estymą. Ty jako teściowa na pewno się nie zmarnujesz. masz talent .

Wiesz, w moim fachu trzeba być bogiem.
Wchodzi w krew, zapewniam.
Teściową??
Tzw." umiejętności interpersonalne"- trzeba umieć z każdym.I z wojskowym i z niepiśmiennym a nawet z szefem koropracji (wie najlepiej,zawsz i wszędzie)

Moje synowe są obie zbyt fajne ,żeby stosować wobec nich metody terrorystyczne (aczkolwiek miałam ongiś teściową ,która mogłaby być Osamą...brody nie miała, to ich różniło...).Tzw"dzisiejsza mlodzież", ta żeńska nie da sobie nadmuchać w kaszkę, ani nawet w budyniek.Ot- feministki.
Mam niejsne wrażenie,że jesteś sfrustrowanym TŻ-em którejś z tutejszych kociar???

Neigh- kota boi się innych kotów.
Coś jak Amelka,agresja jest przecież strachem.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon cze 04, 2012 20:48 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Nie nie boi się, gdyby się bała to by się bunkrowała.

Ona lezie i straszy. Nikt się nie boi, z drogi nie schodzi, ale olewa totalnie. Aktualnie okupuje stół w dużym pokoju i się wgapuje w Melkę która siedzi w pozycji niewzruszonej na stolikach i ocenia sytuację.

Łysa warczy głownie na Teosia.........czyli najbardziej pokojowo nastawionego...............Teoś usiadł za Melką i robi za wartę tylnia. To zaczyna być zabawne......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon cze 04, 2012 20:52 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

U mnie na tę chwilę rządzi Awanturka :twisted:
Wszyscy są ciekawi, ale lezie straszne toto takie niewiadomocoto i od razu pazurami i zębami chce badać. Za grosz szacunku i na wszelki wypadek lepiej się wycofać na z góry upatrzone pozycje :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon cze 04, 2012 20:56 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Amelia się NIGDY nie bunkruje.Ona leci i wali łapką.Jakby MCO taki z 12 kg się pojawił to ona byłaby pierwsza do bitki.
Bo ona w otwartym pojedynku nie ma szans jako mikrokotek.
Ale przez zaskoczenie...

Ona syczy na wyrost.Jest nie u siebie, pełno kotów, w tym jeden namolny...ot-zawrot kociej głowy.
Ja tam myślę, że jak dostanie bęcki to jej przejdzie.

kotkins

Post » Pon cze 04, 2012 20:58 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ja tam mam nadzieję, ze jej wczesniej przejdzie. Co ciekawe - to jest pierwszy kot, który ZUPEŁNIE nie interesuje się Maksem 8O

Interesuje się natomiast moim TZetem - jak powszechnie wiadomo nielubiącym kotów.......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 20:59 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ha! Jak moja pierwsza Kota. I druga też :mrgreen: Im bardziej ktoś nie lubi kotów, tym bardziej kot lubi kogoś :twisted:

OKI

Post » Pon cze 04, 2012 21:02 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze: Interesuje się natomiast moim TZetem - jak powszechnie wiadomo nielubiącym kotów.......

niekastrowana koteczka.. świetny miernik poziomu testosteronu u Twojego TZ-ta.. :twisted:
No, no.. tylko pogratulować.. :twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon cze 04, 2012 21:04 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Tz siedzi na kanapie i coś dłubie w kompie.......
obok siedzi Łysa wpatrując sie wzrokiem zachwyconym co raz strzelając baranka

TZ - mało uprzejmie - odwalisz się?
Kota - Nieeeeee. ( pac pac łapeczką)
TZ - do mnie - powiedz jej, ze ja jej nie lubię
Ja - sam jej powiedz, wrociłam z pracy - nic już nikomu nie tłumaczę.
Tz - nie lubię cię!
Kota - Nieeeeeeeeeeee? pac pac
Tz - nie rozumiesz?
Kota - Nieeeeeeee

I tak sobie uroczo konwersują...... Jak myślicie uświadomić mu ze z kotem gada, czy odpuścic?:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 21:08 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Eee, niech sobie gadają ... :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon cze 04, 2012 21:09 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Nagrywaj :twisted:

OKI

Post » Pon cze 04, 2012 21:46 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

kotkins pisze:
salvadoredali67 pisze:
kotkins pisze:Ruski są niebezpieczne:szybkie i skoczne.
Jak do mnie ktoś przychodzi to Fiońcia zachwycona układa się na koniecznie różowej poduszce lepszym profilem i śpi pokazowo.A ruski u Basiag???Szaleństwo!skoki, skoki, skoki :D
Cudne są te ruski,ale Kotkins jest stacjonarny ,dlatego ma persy.

Ale kolorek futra to one mają bajeczny...i pysie też...

A historii o ludziach z adopcji i o ludziach w ogóle to ja znam duuuużo...lekarze mają naprawdę pełen przekrój ,a ja mam i nfz ,i abonamentowców...bywa ciekawie.

Np. pan wojskowy co to jamnika wziął ze schronu a potam oddał?Bo żona się jamnika BAŁA??
A potem się zreflektowal, pożłował...ale jamnik juz był pod moją opieką.I ja tę adopcję prowadziłam.Pan się musiał pofatygować z Wrocławia (byli tam pan i jamnik), odbyć kilkugodzinna rozmowę, popłakać i usłyszeć ,że jest GNOJKIEM.
Zrobił to.
I teraz co miesiąc mam zdjęcia jamnika na mailu, najlepszy był jamnik w skafanderku:)))

:D

Wojskowy???? zaczynam czytać z coraz większa estymą. Ty jako teściowa na pewno się nie zmarnujesz. masz talent .

Wiesz, w moim fachu trzeba być bogiem.
Wchodzi w krew, zapewniam.
Teściową??
Tzw." umiejętności interpersonalne"- trzeba umieć z każdym.I z wojskowym i z niepiśmiennym a nawet z szefem koropracji (wie najlepiej,zawsz i wszędzie)

Moje synowe są obie zbyt fajne ,żeby stosować wobec nich metody terrorystyczne (aczkolwiek miałam ongiś teściową ,która mogłaby być Osamą...brody nie miała, to ich różniło...).Tzw"dzisiejsza mlodzież", ta żeńska nie da sobie nadmuchać w kaszkę, ani nawet w budyniek.Ot- feministki.
Mam niejsne wrażenie,że jesteś sfrustrowanym TŻ-em którejś z tutejszych kociar???

Neigh- kota boi się innych kotów.
Coś jak Amelka,agresja jest przecież strachem.

8O no weź.... za młody jestem na TŻ-ta. dzieciństwa nie chcę tracić. ja tylko wspomagam dobrym słowem, uczynkiem i zaniedbaniem co niektóre kociary w potrzebie. za miskę zupy, głask i takie tam inne drobiazgi.... Dostarczam czasami znalezione kotecki w szczególności cholernepingwiny.
Ale nie żeby od razu zostać TŻ-tem...
jeszcze nie i długo, długo nie.... :ryk:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon cze 04, 2012 21:50 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:Są bernardyny i bernardyny. Ten mój jest taki prawie. Znaleziony na jezdni półprzytomny.........historia do poczytania na dogo.

W każdym razie razu pewnego został zaaresztowany i 3 dni siedział w karcerze po złapaniu do gęby kociaka. Jakie miał zamiary nie wiadomo - w każdym razie kociak był w pysku, a nóżka malowniczo na zewnątrz........

Melka dostała furii - nie będzie Niemiec pluł nam w twarz.......ni niby bernardyn dzieci do pyska brał. Bernardyn zarwał po ryju - został zaaresztowany i 3 dni siedział w wiatrołapie........To tez długa historia. Kiedyś to wszystko opiszę:-)

Opisz... czekam niecierpliwie... :?:

Mój Shrekuś to ADHD bernardyn. W dodatku ogolony jak Alkaida. kretyn. Ale kochany, jak to kretyn.
. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon cze 04, 2012 22:03 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Co do kretynów to się możemy zgodzić........

Tola bo tak się zowie jest psem "który się boi podłogi". Niektórzy ją widzieli.......ot Kotkins na ten przykład:-)

Zaraz Ci znajdę link do dogo - co się bedem powtarzac......

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 22:04 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Olu, jak miewają się moje podwórkowe syjamy?
Jak ślipka, czy bielas domył się trochę? Bardzo dziki jest? Widziałam na fb zdjęcia małej przy karmieniu :1luvu: cudowne
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon cze 04, 2012 22:08 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

salvadoredali67 pisze:
Neigh pisze:Są bernardyny i bernardyny. Ten mój jest taki prawie. Znaleziony na jezdni półprzytomny.........historia do poczytania na dogo.

W każdym razie razu pewnego został zaaresztowany i 3 dni siedział w karcerze po złapaniu do gęby kociaka. Jakie miał zamiary nie wiadomo - w każdym razie kociak był w pysku, a nóżka malowniczo na zewnątrz........

Melka dostała furii - nie będzie Niemiec pluł nam w twarz.......ni niby bernardyn dzieci do pyska brał. Bernardyn zarwał po ryju - został zaaresztowany i 3 dni siedział w wiatrołapie........To tez długa historia. Kiedyś to wszystko opiszę:-)

Opisz... czekam niecierpliwie... :?:

Mój Shrekuś to ADHD bernardyn. W dodatku ogolony jak Alkaida. kretyn. Ale kochany, jak to kretyn.
. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Serduszkowaniu stanowcze:NIE.

Oj....a Koprenik była kobietą???

kotkins

[poprzednia][następna]