Moje 5 FeLV-ków i reszta.Zabieg dwóch ślepaczków .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 02, 2012 20:37 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

lidka02 pisze:
Karolek(ona) pisze:i co Linda - dali w kolorze sraczki jak chciałaś ??

Tak dali sraka jest super :1luvu: :mrgreen:

o teraz to Linda-pinda :wink: nie Lidka-pitka :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob cze 02, 2012 22:12 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

lidka02 pisze:Koty odebrane i wypuszczone w ośrodku , po drodzę zboczyliśmy z drogi do Kasi nalegałam i
zdjęcia jutro bo nie umie wstawić , byłam u Kaśki przywitała mnie serdecznie a ja załamana jestem spodziewam się czegoś innego , innych warunków może mi odbija na stare lata ale nie umiem inaczej piesek sam w kojcu bylam po południu jeszcze z niego nie była wyprowadzana nie tego się spodziewałam .Wpłaciłam 200zł za co 1000razy lepiej mam na działce ,Jak ją wypuściłam dostałam tyle buziaków nie wiem za co zawiozłam jej dwa gnoty ze skóry i piłkę .Jak ją zamykałam z powrotem porzegnała mnie z tą piłką w pyszczku i ze smutnym spojrzeniem , wzrok jej mówił jade z tobą .Nie mam dziś sił na nic jadę jutro po nią jadę i zabieram ją w lepsze miejsce tam gdzie jest Mundek i Suzi ........Biedny pies napiszę tylko nie na widzę ludzi jeszcze bardziej i nie obchodzi mnie co ktoś o mnie myśli kocham zwierzęta nade wszystko .Jutro jadę po Kaśke o 13 tak i jedziemy 180 km z nią do dobrego hoteliku zasłużyła sobie na to :cry: :cry: :cry: .Dziś mój rower stał koło skrzynek i chyba życzliwy sąsiad zwalił mi go ze schodów na dół i pokrzywił mi koszyk , a na zebraniu dwóch sasiadów ode mnie z klatki psioczyli na moje zwierzaki napiszę w skrócie w dupie ich mam .Ale jestem zła ide po :piwa: :cry: .Ludzie to takie wredne stwory.

Biedna psinka :cry: , ale Ty jej nie dasz przecież krzywdy zrobić :ok:
Mi juz 3 rowery zniszczyli sąsiedzi , ja zawsze powtarzam ze czym bliżej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta i zawsze dla mnie zwierze jest ważniejsze od ludzi i za to często obrywam tak jak Ty, ale nie przejmuj sie tym , jesteś silna i to jest ważne :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie cze 03, 2012 8:31 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

ja też wolę moją szczającą Bajkę i resztę kociego towarzystwa niż "ludzi", bo Was cioteczki to lubię tak jak moje kocie towarzystwo :1luvu:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie cze 03, 2012 10:54 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Witamy się :D
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie cze 03, 2012 10:56 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Witam :1luvu: w słoneczną Niedziele szykuje się do drogi oby samochód nie nawalił , znaczy kierowca :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie cze 03, 2012 12:27 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Jednak co postanowiłaś to zrobisz 8O Podziwiam Cię , Ty jesteś chodzące dobro :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie cze 03, 2012 14:30 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie cze 03, 2012 22:06 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Jestem dziewuszki Kasieńka w hoteliku :dance: :dance2: :dance: :dance: :1luvu: , hotelik cudowny :1luvu: :1luvu: :1luvu: a ja padam na pysk :ryk: :mrgreen: .Możecie zajrzeć na dogo co napisałam :1luvu: mam wątek pod sobą ..Jak wygram w totka to otworze taki dla piesków i kotków i będe z nimi spała .Takie życie mi się marzy :1luvu: ze zwierzętami .A Kaśieńka cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: a pieski tam takie skrzywdzone przez los , bez łapki , staruszki , a tak się cieszą jeszcze na człowieka .Wiem że jest tyle nieszczęścia wokół ale tam to w jednym miejscu .Chciała bym taki hotelik ale u mnie bym chiała je na dożywocie bo ja nie ufam ludziom .A zwierze po takich przejściach wciąż ufa i chce być kochane ......Nie pojmuje tego tej wierności mimo wszystko , złego traktowania , bólu , głodu .Miłości psiej aż po grób :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon cze 04, 2012 6:56 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

A ja przedstawiam efekt wczorajszej łapanki na jednego malucha. Przyszłam z trzema, tamtego na razie nie ma.

Obrazek

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pon cze 04, 2012 7:19 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

iwoo1 pisze:A ja przedstawiam efekt wczorajszej łapanki na jednego malucha. Przyszłam z trzema, tamtego na razie nie ma.

Obrazek

Efekt śliczny i najważniejsze bezpieczny. :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon cze 04, 2012 7:28 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

horacy 7 pisze:
iwoo1 pisze:A ja przedstawiam efekt wczorajszej łapanki na jednego malucha. Przyszłam z trzema, tamtego na razie nie ma.

Obrazek

Ale cała trójka kk :(

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pon cze 04, 2012 9:53 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Obrazek

taki hotelik to nie głupi pomysł - przyjemne z pozytecznym :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon cze 04, 2012 9:54 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Łomatko, jakie cudeńka :1luvu:
Za hotelik :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 04, 2012 9:55 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

iwoo1 pisze:
horacy 7 pisze:

Obrazek

Ale cała trójka kk :(

Tak,ale juz sa bezpieczne i dobrze,ze oczka mają...
Wiecie co-ja to tak kocham takie umaszczenia-czarne z krawatkiem białym i łapeczkami -skarpetkami.Normalnie "zbieraczka'mi sie uaktywnia,całe szczescie,ze jeszcze głowy słucham :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon cze 04, 2012 9:56 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

lidka02 pisze:Jestem dziewuszki Kasieńka w hoteliku :dance: :dance2: :dance: :dance: :1luvu: , hotelik cudowny :1luvu: :1luvu: :1luvu: a ja padam na pysk :ryk: :mrgreen: .Możecie zajrzeć na dogo co napisałam :1luvu: mam wątek pod sobą ..Jak wygram w totka to otworze taki dla piesków i kotków i będe z nimi spała .Takie życie mi się marzy :1luvu: ze zwierzętami .A Kaśieńka cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: a pieski tam takie skrzywdzone przez los , bez łapki , staruszki , a tak się cieszą jeszcze na człowieka .Wiem że jest tyle nieszczęścia wokół ale tam to w jednym miejscu .Chciała bym taki hotelik ale u mnie bym chiała je na dożywocie bo ja nie ufam ludziom .A zwierze po takich przejściach wciąż ufa i chce być kochane ......Nie pojmuje tego tej wierności mimo wszystko , złego traktowania , bólu , głodu .Miłości psiej aż po grób :(

Lidka to co robisz jest niesamowite :ok:Rzec by sie chciało normalne....
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]