lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:i co Linda - dali w kolorze sraczki jak chciałaś ??
Tak dali sraka jest super![]()
o teraz to Linda-pinda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:i co Linda - dali w kolorze sraczki jak chciałaś ??
Tak dali sraka jest super![]()
lidka02 pisze:Koty odebrane i wypuszczone w ośrodku , po drodzę zboczyliśmy z drogi do Kasi nalegałam i
zdjęcia jutro bo nie umie wstawić , byłam u Kaśki przywitała mnie serdecznie a ja załamana jestem spodziewam się czegoś innego , innych warunków może mi odbija na stare lata ale nie umiem inaczej piesek sam w kojcu bylam po południu jeszcze z niego nie była wyprowadzana nie tego się spodziewałam .Wpłaciłam 200zł za co 1000razy lepiej mam na działce ,Jak ją wypuściłam dostałam tyle buziaków nie wiem za co zawiozłam jej dwa gnoty ze skóry i piłkę .Jak ją zamykałam z powrotem porzegnała mnie z tą piłką w pyszczku i ze smutnym spojrzeniem , wzrok jej mówił jade z tobą .Nie mam dziś sił na nic jadę jutro po nią jadę i zabieram ją w lepsze miejsce tam gdzie jest Mundek i Suzi ........Biedny pies napiszę tylko nie na widzę ludzi jeszcze bardziej i nie obchodzi mnie co ktoś o mnie myśli kocham zwierzęta nade wszystko .Jutro jadę po Kaśke o 13 tak i jedziemy 180 km z nią do dobrego hoteliku zasłużyła sobie na to![]()
![]()
.Dziś mój rower stał koło skrzynek i chyba życzliwy sąsiad zwalił mi go ze schodów na dół i pokrzywił mi koszyk , a na zebraniu dwóch sasiadów ode mnie z klatki psioczyli na moje zwierzaki napiszę w skrócie w dupie ich mam .Ale jestem zła ide po
![]()
.Ludzie to takie wredne stwory.
lidka02 pisze:Jestem dziewuszki Kasieńka w hoteliku![]()
![]()
![]()
![]()
, hotelik cudowny
![]()
![]()
a ja padam na pysk
![]()
.Możecie zajrzeć na dogo co napisałam
mam wątek pod sobą ..Jak wygram w totka to otworze taki dla piesków i kotków i będe z nimi spała .Takie życie mi się marzy
ze zwierzętami .A Kaśieńka cudo
![]()
![]()
a pieski tam takie skrzywdzone przez los , bez łapki , staruszki , a tak się cieszą jeszcze na człowieka .Wiem że jest tyle nieszczęścia wokół ale tam to w jednym miejscu .Chciała bym taki hotelik ale u mnie bym chiała je na dożywocie bo ja nie ufam ludziom .A zwierze po takich przejściach wciąż ufa i chce być kochane ......Nie pojmuje tego tej wierności mimo wszystko , złego traktowania , bólu , głodu .Miłości psiej aż po grób
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, teesa i 337 gości