[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 03, 2012 18:36 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Żeby tylko Teosia nie zeżarła...!!!! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 03, 2012 18:37 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OKI pisze:Obrazek
"syjamek" :mrgreen:

Boże, jakie bidactwo :(
Olu dziękuję, miałaś mi coś przysłać na pw... :pisanie:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie cze 03, 2012 18:48 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

kotkins pisze:
A co do wydania do najlepszego domu- jestem za!
Jeśli ktoś biega z kotem po weterynarzach, martwi się każdą kupą, kupuje za grube pieniądze jedzenie specjalistyczne, kocie kosmetyki i płaci za leczenie- to prawo do decyzji komu odda. Nie wiem,ale dzwoniącym zainteresowanym adopcją wydaje się często,że my to robimy zawodowo.Taka praca:wyłapujemy, tunnigujemy...jakiś bliżej nieokreślony ktos nam za to płaci.Pamiętam panią chetną na jamnika (pani z polecenia), która się na mnie wydarła jak powiedziałam,że psa do domu z dwom amstaffami nie dam.Bo amstaffy syna zagryzły kota sąsiadów i on im sądem grozi!
Jak to-nie wydam!?
MAM OBOWIĄZEK wydać.
Z ciekawości zapytałam dlaczego.
Jak to?Bo ona na mnie NAPISZE! :mrgreen:

Nie wiem: do premiara, prezydenta, papieża...

Część ludzi uważa,że "my" jesteśmy grupą (zorganizowaną!) jakichś popapranych kobiet, którym w życiu nie wyszło,więc sobie rekompensują swój brak urody, rodziny, normalengo życia ratując koty i psy.
Pamiętam jak w końcu ów powyższy jamnik szedł do domu, do pani profesor syna koleżanki- najlepsza dzielnica, piętro willi z ogrodem...Zawieźliśmy go z Małżem (nie był u nas w DT, psa mieliśmy od chorej śmiertelnie kobiety) i szok: to my TAK wyglądamy??Pracujemy???Jeździmy na wakcje w to samo miejsce co ona i jej mąż???Syn się uczy w dobrej szkole...NIEEEE!!!!SZOK!!!!
Małż wyszedł i śmiał się,że snoby paskudne ale psa na rękach noszą...jamniczarze z krwi i kości.
Ale wielu ludzi tak myśli.
Jak facet co oddał po kilu dniach kota wyadoptowanego z tekstem "to wasz OBOWIĄZEK!".Było na forum ze dwa miesiące temu...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorry ,że skróciłam posta, ale zostawiłam tę część z której się uśmiałam...
Aż niemozliwe :roll: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 03, 2012 18:49 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Myślę :mrgreen: A na serio, zaraz napiszę.
Bida z tej białej okrutna, na szczęście nie jest tak dzika, jak na początku udawała ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie cze 03, 2012 19:41 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

jak z pazurami nie leci to dobrze rokuje :D

miałam swego czasu na dt kotkę rus Arielkę niejakiej Basiag 8)
ta to dopiero była kotem :lol:
na 8 kg i 4 razy większego od niej mco leciała z okrzykiem ninja i pazurami :ryk:
cyrk był bo moje głupiały i zwiewały
pikanterii dodaje fakt, że moje koty nie reagują na inne
a to małe niebieskie futro do oczu im skakało :ryk:
z czasem okrzyki Arielki były słabsze i zapał do utłuczenia wielkokota mniejszy
zanim nastąpil efekt koncowy wydałam ja koleżance, na dokocenie do wielkiej rudej mco (autystycznej)
szczęście Arielka miała bo ruda nie pojęła jej zabójczych zapędów i Arielka spasowala
teraz w owym domu pojawiła się moja 3 miesięczna tymczaska (na chwilę)
i Arielka ma na kim trenować swoje ninjowate piski 8)
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie cze 03, 2012 20:55 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ruski są niebezpieczne:szybkie i skoczne.
Jak do mnie ktoś przychodzi to Fiońcia zachwycona układa się na koniecznie różowej poduszce lepszym profilem i śpi pokazowo.A ruski u Basiag???Szaleństwo!skoki, skoki, skoki :D
Cudne są te ruski,ale Kotkins jest stacjonarny ,dlatego ma persy.

Ale kolorek futra to one mają bajeczny...i pysie też...

A historii o ludziach z adopcji i o ludziach w ogóle to ja znam duuuużo...lekarze mają naprawdę pełen przekrój ,a ja mam i nfz ,i abonamentowców...bywa ciekawie.

Np. pan wojskowy co to jamnika wziął ze schronu a potam oddał?Bo żona się jamnika BAŁA??
A potem się zreflektowal, pożłował...ale jamnik juz był pod moją opieką.I ja tę adopcję prowadziłam.Pan się musiał pofatygować z Wrocławia (byli tam pan i jamnik), odbyć kilkugodzinna rozmowę, popłakać i usłyszeć ,że jest GNOJKIEM.
Zrobił to.
I teraz co miesiąc mam zdjęcia jamnika na mailu, najlepszy był jamnik w skafanderku:)))

:D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 03, 2012 21:42 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Teoś to się chce bawić i nie bardzo rozumie, czemu to łyse nie chce.......Teoś jest ślicznym kotkiem, co ma swój rozumek ino dośc maleńki:-)

Zeżreć go nie da Melka, bo Szefowa z bliżej nieokreślonych powodów Wytrzeszcza bardzo lubi......Kto by tam za upodobaniami moich kotów trafił.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie cze 03, 2012 22:03 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Łyse jest skrępowane swoim wyglądem. Przecież ona jest na golasa - jeszcze ktoś ją pazurem trąci -noc dziwnego, że odpędza natrętów.
Mój pies po fryzjerze wstydził się zawsze przez parę dni.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie cze 03, 2012 22:16 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

kotkins pisze:Ruski są niebezpieczne:szybkie i skoczne.
Jak do mnie ktoś przychodzi to Fiońcia zachwycona układa się na koniecznie różowej poduszce lepszym profilem i śpi pokazowo.A ruski u Basiag???Szaleństwo!skoki, skoki, skoki :D
Cudne są te ruski,ale Kotkins jest stacjonarny ,dlatego ma persy.

Ale kolorek futra to one mają bajeczny...i pysie też...

A historii o ludziach z adopcji i o ludziach w ogóle to ja znam duuuużo...lekarze mają naprawdę pełen przekrój ,a ja mam i nfz ,i abonamentowców...bywa ciekawie.

Np. pan wojskowy co to jamnika wziął ze schronu a potam oddał?Bo żona się jamnika BAŁA??
A potem się zreflektowal, pożłował...ale jamnik juz był pod moją opieką.I ja tę adopcję prowadziłam.Pan się musiał pofatygować z Wrocławia (byli tam pan i jamnik), odbyć kilkugodzinna rozmowę, popłakać i usłyszeć ,że jest GNOJKIEM.
Zrobił to.
I teraz co miesiąc mam zdjęcia jamnika na mailu, najlepszy był jamnik w skafanderku:)))

:D

Wojskowy???? zaczynam czytać z coraz większa estymą. Ty jako teściowa na pewno się nie zmarnujesz. masz talent .

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon cze 04, 2012 6:22 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Tez podczytuję wątek , chociażby dla samych opisów :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon cze 04, 2012 7:29 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

No to sobie narobiłam.........Łysa ma areszt. Może ona i jest terrorystą......ale są lepsi :evil:

Została zamknięta w pomieszczeniu niemal dżwiękoszczelny czyli w ogrodzie zimowym. Ok rozumiem, łażenie się spodobało, ale w nocy śpimy a nie drzemy ryja, wydrapujemy dziury w drzwiach, dewastujemy biurko ( podrapany przód i skaczemy po tychże drzwiach).

O NIE!

Ja z terrorystami nie pertraktuję, bo tylko jak widać eskalują żądania. W nocy KOYTY zamykają ryje. KONIEC. Chodzić po domu może sobie w dzień pod moim nadzorem. W nocy nie musi spać....moze sobie np. poczytać. Bo bawić to się ona nie umie. NICZYM. Gdzie ten kot się uchował? jedyne co go interesuje to głaskanie. Ile można głaskać? Zwłaszcza jak się ma do głaskania psów sztuk 2, kotów aktualnie 5 + papuga.

Ze o TZ nie wspomnę........bo dzieci aktualnie są "dorosłe" i tego nie potrzebują. Spoko kiedyś zaczną dziecinnieć - po mamusi. Wszystko co najlepsze mają po mamusi oczywiście.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 8:56 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Widzę Neigh, że masz jak ja- jak ktoś Cię budzi to jest agresor :mrgreen:
Ja, z racji tego, że TŻ pojechał na jakiś tygodniowy rajd rowerowy, przeprosiłam się z Goloneczką i śpi ze mną (nie lubię sama).
Poza zabawą moimi okularami odłożonymi na półkę, ugniataniem mnie, trącaniem łbem żebym o 3 w nocy pomiziała, gryzieniem stopy wystającej spod kołdry było całkiem znośnie. Tylko czemu jestem niewyspana :?: :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon cze 04, 2012 12:25 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ja jestem bardzo wyrozumiała. Ale po to są ustalone zasady, żeby ich przestrzegać. Chcesz se siedzieć za kanapą? A se siedz, na zdrowie, znudzi ci się, to wyjdziesz.............. Chce drzeć ryja.......? a niech se drze, tylko to nie musi na mnie robić wrażenia. W pomieszczeniu dzwiekoszczelnym nie robi..........

Sorry - ja ustalam reguły:-) i rozdaję pionki........

Koty terroryści są wielce podobni do dzieci. A z tymi i z tymi jakoś sobie radzę :lol:

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 12:38 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

A teraz postanowiłam rzucić kota na pożarcie psom.........zobaczymy co z tego wyniknie. Wprawdzie nikt nigdy u mnie persa nie zeżarł.......ale moze na łysego się dadzą skusić:-). Przynajmniej pluć kłakami nie bedą.

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 12:39 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Byleby pers nie zeżarł psów :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]