Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 03, 2012 8:52 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Oby tym razem pogoda Wam dopisała, bo siedzenie na Mazurach w czasie deszczu to tylko katar i komary :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 03, 2012 8:56 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:Oby tym razem pogoda Wam dopisała, bo siedzenie na Mazurach w czasie deszczu to tylko katar i komary :?

O nie,nie....Ja protestuję....Tam gdzie bywam jakoś komarów mało....Kataru też nigdy tam nie miałam.Mało tego..mojemu Tż -owi chroniczny katar tam przechodzi :mrgreen: A jak pada,to zawsze można się wybrać coś pozwiedzać,albo wpaść na kawę do zaprzyjaźnionej kociary i futra wymiziać...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie cze 03, 2012 8:58 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kocurzyca41 pisze: A jak pada,to zawsze można się wybrać coś pozwiedzać,albo wpaść na kawę do zaprzyjaźnionej kociary i futra wymiziać...

Do mnie!!!!!!! plissss!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie cze 03, 2012 9:27 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Dzień dobry Kasiu i kotki
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie cze 03, 2012 9:34 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Witaj Bożenko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U Was tez tak zimno?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 03, 2012 9:44 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:
kocurzyca41 pisze: A jak pada,to zawsze można się wybrać coś pozwiedzać,albo wpaść na kawę do zaprzyjaźnionej kociary i futra wymiziać...

Już prawie urobiłam Tż-eta....Trasę mu pokazałam,kilometry obliczyłam....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie cze 03, 2012 9:51 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:Witaj Bożenko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U Was tez tak zimno?

A dzisiaj nam świeci od rana, JJ wychodził, mówi, że w słońcu baaardzo ciepło! :piwa: Niech Wam pogrzeje Kasiulek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie cze 03, 2012 9:54 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kocurzyca41 pisze:
kropkaXL pisze:

Już prawie urobiłam Tż-eta....Trasę mu pokazałam,kilometry obliczyłam....

I cooooo? 8)

kalair pisze:
kropkaXL pisze:Witaj Bożenko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U Was tez tak zimno?

A dzisiaj nam świeci od rana, JJ wychodził, mówi, że w słońcu baaardzo ciepło! :piwa: Niech Wam pogrzeje Kasiulek!

Niech!!! :ok: :ok: :ok: :ok: -niestety zimno nadal i coraz bardziej sie chmurzy.......
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 03, 2012 10:01 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

I się zastanawia... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie cze 03, 2012 10:02 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

No to za pomyślne efekty zastanawiania i moc argumentów! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 03, 2012 10:06 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:No to za pomyślne efekty zastanawiania i moc argumentów! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Chyba muszę być grzeczna?..... :mrgreen: Grzecznym dziewczynkom się nie odmawia....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie cze 03, 2012 10:10 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!!! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 03, 2012 10:16 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!!! :lol:

To już sama nie wiem,bo do nieba się nie wybieram....Ale jak mówisz,że niegrzeczne tam gdzie chcą....to może ja do Morąga? :mrgreen: Kasiu ,a tak poważnie to pewnie się uda...Tylko musimy czas spotkania dogadać...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie cze 03, 2012 10:22 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Zaglądamy :D :1luvu:
U nas zimno niestety...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 03, 2012 10:35 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kocurzyca41 pisze:
kropkaXL pisze:Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!!! :lol:

To już sama nie wiem,bo do nieba się nie wybieram....Ale jak mówisz,że niegrzeczne tam gdzie chcą....to może ja do Morąga? :mrgreen: Kasiu ,a tak poważnie to pewnie się uda...Tylko musimy czas spotkania dogadać...

Soboty i niedziele ,bo w dni robocze to raczej odpada-wracam do domu po 17-tej i zwykle padnięta :(
No i ok 14 lipca mnie nie bedzie-jadę na wesele do przyjaciółki-Jej córcia za mąż wychodzi.
kristinbb pisze:Zaglądamy :D :1luvu:
U nas zimno niestety...

Krysiu-wcale sie nie dziwię-to blisko od nas,więc i pogoda podobna :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]