Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Oby tym razem pogoda Wam dopisała, bo siedzenie na Mazurach w czasie deszczu to tylko katar i komary
kocurzyca41 pisze: A jak pada,to zawsze można się wybrać coś pozwiedzać,albo wpaść na kawę do zaprzyjaźnionej kociary i futra wymiziać...
kropkaXL pisze:kocurzyca41 pisze: A jak pada,to zawsze można się wybrać coś pozwiedzać,albo wpaść na kawę do zaprzyjaźnionej kociary i futra wymiziać...
Do mnie!!!!!!! plissss!!!
kropkaXL pisze:Witaj Bożenko!![]()
![]()
![]()
![]()
U Was tez tak zimno?
kocurzyca41 pisze:kropkaXL pisze:kocurzyca41 pisze: A jak pada,to zawsze można się wybrać coś pozwiedzać,albo wpaść na kawę do zaprzyjaźnionej kociary i futra wymiziać...
Do mnie!!!!!!! plissss!!!
Już prawie urobiłam Tż-eta....Trasę mu pokazałam,kilometry obliczyłam....
kalair pisze:kropkaXL pisze:Witaj Bożenko!![]()
![]()
![]()
![]()
U Was tez tak zimno?
A dzisiaj nam świeci od rana, JJ wychodził, mówi, że w słońcu baaardzo ciepło!Niech Wam pogrzeje Kasiulek!
kropkaXL pisze:No to za pomyślne efekty zastanawiania i moc argumentów!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!!!
kocurzyca41 pisze:kropkaXL pisze:Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!!!
To już sama nie wiem,bo do nieba się nie wybieram....Ale jak mówisz,że niegrzeczne tam gdzie chcą....to może ja do Morąga?Kasiu ,a tak poważnie to pewnie się uda...Tylko musimy czas spotkania dogadać...
kristinbb pisze:Zaglądamy![]()
![]()
U nas zimno niestety...
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 18 gości