Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia91 pisze:A ktoś z Was zna się na tym interferonie ludzkim? Dziś podałam jej pierwszą dawkę. Jutro wchodzi steryd, który będę podawać wieczorem i nie wiem czy można łączyć to? Czy podawać interferon rano, czy może to nie ma znaczenia?
Kasia91 pisze:A ktoś z Was zna się na tym interferonie ludzkim? Dziś podałam jej pierwszą dawkę. Jutro wchodzi steryd, który będę podawać wieczorem i nie wiem czy można łączyć to? Czy podawać interferon rano, czy może to nie ma znaczenia?
Falka pisze:Czy ktoś z Was wie, jaka jest róznica miedzy testami białaczkowymi Snap Idexx robionymi u weta, a zwykłymi testami Elisa, gdzie próbkę wysyła się do nich kurierem?
nataliaz pisze:Witam! Dzisiaj dowiedziałam się, że i u mojego Fitzwilliama podejrzewają białaczkę. Cały wieczór szukam informacji na temat tej choroby, ale przyznam, że zaczynam się gubić. Byłabym wdzięczna, gdyby zechciał ktoś udzielić mi parę podstawowych informacji, które powinnam wiedzieć. Podaję swój adres e-mail i liczę, że ktoś odezwie się i mi pomoże.
nzabierek@gmail.com
nataliaz pisze:Mój Fitzwilliam od jakiegoś czasu coraz bardziej chudł. W końcu zaczął robić się apatyczny, zaczął mniej jeść. Rodzice pojechali z nim do weterynarza, a on powiedział im tylko, że podejrzewa białaczkę i że już nic się nie da zrobić. Było to jakieś 5 dni temu i od tej pory zbyt wiele się nie zmieniło, Ficek jest dalej bardzo chudy, dalej bez sił i dalej je mniej niż zwykle. Przez ten cały czas zauważyliśmy, że ciężko mu się oddycha i wyczuliśmy zgrubienie na brzuszku. Już sama nie wiem. Dzisiaj całkiem sporo zjadł i wydawało mi się jakby odrobinę mu się polepszyło, ale wieczorem znów nie miał siły zjeść. Czy jest opcja, że lekarz się jednak pomylił i są szanse, żeby mu się polepszyło?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot] i 92 gości